folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Katılımevim Vb İle Araç Alımı

Katılımevim Vb İle Araç Alımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Hocalar yaklaşık 3 sene önce bunun muadili bi konuyu ev için açmıştım. 
    Çok şükür ev almak kısmet olmadı. Hanıma bi araba bakmak istiyorum.

500 bin peşinat var. Aylık da 50k ödeme yapabilirim. Bazı firmalar 4-5 ayda

araba parasının tamamını vermekten bahsediyorlar. Bu sistemle yakın zamanda 

araba alan var mı acaba? Böyle 3-5 ayda garanti çıkan vs. 

Hanıma bi araba alsak rahat edeceğim valla

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

En erken 6 ay bildiğim. O da paranın yüzde 40 onu ödediysen. BDDK nın zorunluluğu bu

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Almak istediğin paranın %40 ını ver fazlasını verme isterlersede, en erken 5.ay da veriyorlar en kotu 6.ay.  Ödemelerde 6  ayda bir artıyor kardeşime aldık bizde fuzulevden sorun yasamadık.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    latriene
    latriene's avatar
    Erkek

Benim aklimda da var, parayi 5.-6. Ayda alabilecekmis gibi bir pesinat verip minimum odeme ile maksimum kac aylik bir odeme plani cikarirlar bilgisi olan var mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Almak istediğin paranın %40 ını ver fazlasını verme isterlersede, en erken 5.ay da veriyorlar en kotu 6.ay.  Ödemelerde 6  ayda bir artıyor kardeşime aldık bizde fuzulevden sorun yasamadık.

şu 6. ayda kesın alma %40 mevzusunı bıraz acarmısın hıc bılmeyen bırısı ıcın , ben hep on yargılıyım bu sıstemlere normalde 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

İzmir'de danışmanlık yapan arkadaşıma sordum 

450 bin peşinat aylık 52.5 bin ödemeyle 5 ay sonra araç alabilir dedi. Toplam ödeme 1.5 milyon olacak şekilde taksit yapılıyormuş

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Geçen ay Eminevim üzerinden aldım bende tek sorun bireyselde kimse araç satmaya yanaşmıyor. Satış sabah oldu para akşam 16.30 gibi satıcı hesabına geçti. Galeriden alayım desen piyasadan 50K fazla diyorlar bide düzgün araç bulmak dert aracı bulcam diye dünya kişiyle muhattap olup 50 kişiye sistemi anlattım. 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

450 bin peşinat aylık 52.5 bin ödemeyle 5 ay sonra araç alabilir dedi. Toplam ödeme 1.5 milyon olacak şekilde taksit yapılıyormuş

Hocam 450 peşinat verince 1.5 milyon kredi mi vermiş oluyorlar doğru mu anlıyorum? %40'a gelmiyor çünkü o yüzden soruyorum. 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Hocam 450 peşinat verince 1.5 milyon kredi mi vermiş oluyorlar doğru mu anlıyorum? %40'a gelmiyor çünkü o yüzden soruyorum. 

Sanırım 450 peşinatı 1.5 milyondan düşüp kalanı taksitlendiriyorlar, onu da sorayım nasıl yapıyorlar öğrenince yazarım

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Geçen ay Eminevim üzerinden aldım bende tek sorun bireyselde kimse araç satmaya yanaşmıyor. Satış sabah oldu para akşam 16.30 gibi satıcı hesabına geçti. Galeriden alayım desen piyasadan 50K fazla diyorlar bide düzgün araç bulmak dert aracı bulcam diye dünya kişiyle muhattap olup 50 kişiye sistemi anlattım. 

Guvenilir midir bilmiyorum ama instagramda muharrem.varoll diye bir hesap var adam galerici normalde ve emin fuzul vb. yerlerdeki satışlarla da calısıyorum diye videoları var.  Her videoda piyasanın altına verdiğini iddia ediyor. 

konuyla alakalı paylasımlarından birisine denk geldim: https://www.instagram.com/reel/DJ6QpDkoUUd/?igsh=bGg2bHIxNjhsYTJo

Dediğim gibi güvenilir mi falan bilmiyorum ama belki konusulabilir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hatırladığım kadarı ile Katılımevim'den kasko yapmak zorundasın.Yani istediğin firmayı seçebiliyormusun bilmiyorum.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 2404 Toplam Mesaj: 27
araba araba