Katılımevim Vb İle Araç Alımı
-
Hocalar yaklaşık 3 sene önce bunun muadili bi konuyu ev için açmıştım.
Çok şükür ev almak kısmet olmadı. Hanıma bi araba bakmak istiyorum.500 bin peşinat var. Aylık da 50k ödeme yapabilirim. Bazı firmalar 4-5 ayda
araba parasının tamamını vermekten bahsediyorlar. Bu sistemle yakın zamanda
araba alan var mı acaba? Böyle 3-5 ayda garanti çıkan vs.
Hanıma bi araba alsak rahat edeceğim valla
-
En erken 6 ay bildiğim. O da paranın yüzde 40 onu ödediysen. BDDK nın zorunluluğu bu
-
Almak istediğin paranın %40 ını ver fazlasını verme isterlersede, en erken 5.ay da veriyorlar en kotu 6.ay. Ödemelerde 6 ayda bir artıyor kardeşime aldık bizde fuzulevden sorun yasamadık.
-
Benim aklimda da var, parayi 5.-6. Ayda alabilecekmis gibi bir pesinat verip minimum odeme ile maksimum kac aylik bir odeme plani cikarirlar bilgisi olan var mi?
-
Bosluk bunu yazdı
Almak istediğin paranın %40 ını ver fazlasını verme isterlersede, en erken 5.ay da veriyorlar en kotu 6.ay. Ödemelerde 6 ayda bir artıyor kardeşime aldık bizde fuzulevden sorun yasamadık.
şu 6. ayda kesın alma %40 mevzusunı bıraz acarmısın hıc bılmeyen bırısı ıcın , ben hep on yargılıyım bu sıstemlere normalde
-
İzmir'de danışmanlık yapan arkadaşıma sordum
450 bin peşinat aylık 52.5 bin ödemeyle 5 ay sonra araç alabilir dedi. Toplam ödeme 1.5 milyon olacak şekilde taksit yapılıyormuş
-
Geçen ay Eminevim üzerinden aldım bende tek sorun bireyselde kimse araç satmaya yanaşmıyor. Satış sabah oldu para akşam 16.30 gibi satıcı hesabına geçti. Galeriden alayım desen piyasadan 50K fazla diyorlar bide düzgün araç bulmak dert aracı bulcam diye dünya kişiyle muhattap olup 50 kişiye sistemi anlattım.
-
JpnTr bunu yazdı
450 bin peşinat aylık 52.5 bin ödemeyle 5 ay sonra araç alabilir dedi. Toplam ödeme 1.5 milyon olacak şekilde taksit yapılıyormuş
Hocam 450 peşinat verince 1.5 milyon kredi mi vermiş oluyorlar doğru mu anlıyorum? %40'a gelmiyor çünkü o yüzden soruyorum.
-
Mutubilir bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Hocam 450 peşinat verince 1.5 milyon kredi mi vermiş oluyorlar doğru mu anlıyorum? %40'a gelmiyor çünkü o yüzden soruyorum.
Sanırım 450 peşinatı 1.5 milyondan düşüp kalanı taksitlendiriyorlar, onu da sorayım nasıl yapıyorlar öğrenince yazarım
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Geçen ay Eminevim üzerinden aldım bende tek sorun bireyselde kimse araç satmaya yanaşmıyor. Satış sabah oldu para akşam 16.30 gibi satıcı hesabına geçti. Galeriden alayım desen piyasadan 50K fazla diyorlar bide düzgün araç bulmak dert aracı bulcam diye dünya kişiyle muhattap olup 50 kişiye sistemi anlattım.
Guvenilir midir bilmiyorum ama instagramda muharrem.varoll diye bir hesap var adam galerici normalde ve emin fuzul vb. yerlerdeki satışlarla da calısıyorum diye videoları var. Her videoda piyasanın altına verdiğini iddia ediyor.
konuyla alakalı paylasımlarından birisine denk geldim: https://www.instagram.com/reel/DJ6QpDkoUUd/?igsh=bGg2bHIxNjhsYTJo
Dediğim gibi güvenilir mi falan bilmiyorum ama belki konusulabilir. -
Hatırladığım kadarı ile Katılımevim'den kasko yapmak zorundasın.Yani istediğin firmayı seçebiliyormusun bilmiyorum.