Kavgayla İlgili Sorunumvar
-
muridler lise 3 gitmem gerkeirken1 gidiyorum okulu bırakmıştım sınıfta bi kiz var arakdasin kardesi bu başkan seçilcem dedi bende o çok konuştuğu için
hocaya başka birisi seçelim dedim başka birisini seçtiler bu kizin abileri var 2 tane belali aqler geldiler tehdit ettiler asariz keseriz arakdaşıma sır bu yüzden kafa attılar benbibok yapamadım polis bile tanıdıkları çıktı aq şimdi bunlarbidağa böle bibokderlerse sınıfı basarlarsa polise gidip sölesem 2nci böle bişi yaparlarsa muştayla ağzını burunlarını kırsam polis beni suçlu olarak görürmü nefsi mudafa biyerde
-
tck da bu konuyla ilgili kesin bi yasa vardır :P
-
Arkadaşım .. Sana En Küçük .. Sataşmalarında.. Polise.. git Derdini Adam Akıllı Anlat.. Elinden Gelenin En İyisini yapmış Olursun.
-
Polis tanıdıkları çıksa kaç yazar :PAma polis sadece bi polis memuruysa =)Bu abileri dediğin okuldan mı?
-
kizin abisi :S işte okulda 2 side
-
sakarya lisesi ama bu okul başkanlığı değil sinif okadar küçük bişi için böle yapıyo zaten sınıf 32 kişi var onu seven 7 kişigerisi :Ssevmiyen
-
2 kere yazmiş yanlışlıkla pardon :s
-
karakola gidiyorsun şu vatandaş beni tehtid edıyor yolumu kesıyor arkdaslarımı rahatsız edıyor diye bi dilekçe vereceksin eger bi kavga durumu olursa bu seni %80 ihtimalle korur ama dilekçe verdim diyede gidip adamı vurmayasın yanarsın ona göre sadece nevsi mudafa olarak dedım ben bu cok işine yarar bence hemen yarın karkola gıdıp bunu yap
-
kana kan dişe diş bi dövüş istiosan al bi muşta çenelerini dağıt.istanbuldaysan sana birebir yardımcı olabilirim (:
-
var bendede kullanırsam işim bitermiş :S ağzı burnu dağılcak dişleri yerde göze veya çeneye vururum ben en az :@ polis sora hapis mapis oo :S
-
sen onlara bir tane bile tokat atma sakın yoksa sende nezaterhanelik olursun dayak ye ve polise git
Toplam Hit: 5493 Toplam Mesaj: 32