Kavgayla İlgili Sorunumvar
-
FinGoLFiN bunu yazdı:
-----------------------------Konuyala alakasız ama bende okul baskanıyım malum baya buyuk bi guc, bide alkıslamıyorlarmı buyuk baskan ibo diye valla benim g.t tavan yapıyor bazende buyuk baskan bizi yala diyorlar neyse
Konuya gelince o kızı baskan yardımcısı bile yapmamanız lazım yoksa baskanı istifaya zorlayıp koltugna oturmak isterler ama 4. falan olursa vazgecerler bu arada hangi okul
-----------------------------
başkan, koltuk, büyük güç, büyük başkan :D hocam abartmışsın altı üstü dandirikten bi başkanlık değil mi :D -
OOO buda sorunmu şimdi Dayak yedmen Büynürmü ben 26 yaşındayım yemedim dayak kalmadı biyerden sonra alışyon sende atmyı öreniyon olur okadarcık dünyanın sonu deyil :D
-
Aynen bence polise git.Yani şimdi daha karışmıyorlarsa bırak intikam alma.Ama tekrar karışırlarsa doğru polise.
-
çingenlere ne bulaşıyon abisi. ahah
-
hacı bu muşta, dayak atma ayaklarını bırak bi kenara muşta zatn başlı başına bi suç taşıman bile yani..
neese sana tavsiyem şöle dasshaklı bi iki tanıdık senden onlardan büyük arkadaş al göster adamları gitsnler sen yokken bi kenara çeksinler gözlerini korkutsunlar ha baktın hala devam ediyo bu sefer dövsünler..
polis işi biraz kafa yorar onun şikayetnamesi var ondan sonra suçlu bulundktan sonra dava avukat savcı çok uzun işler +polisden sonra senin lehine olursa herşey tam tersine dönüp aleyhine olabilir adamlar bu sefer daha fazla baskı kurarlar sonra polise gidersin yine dava avukat savcı işine dönersin..
edit: hiç olmadı akışına bırakıcaksın canına tak ettiği yerde indiriceksin hepsni..
-
savcılığa dilekçe wer.. hiçbişe yapamaz kmse
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------"Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler. "
Pic_Boy'un imzasinda yazan yazidir ve mukemmeldir.
-----------------------------
-
onlar seni tehdid ederken gizliden ses kaydı al
-
yaşım 16 şu ana kadar hiç dayak yemedim he gelip 1-2 tane wurdular o kadar ama sonrası kötü oldu sanada tavsiye ederim hep birlikte gezmiolarsa tek tek yakala tek gir olmadı kendi ne güveniosan 2sine birden gir ama arkanı sağlama almadna yapma bunları yoksa senin için ii olmas :|
-
hacı korkma vur kır . en fazla yiyeceın bi dayak yanı senı oldrmeyecekler öldürrlersede ölürsün bişe olmaz :) ama korkak olursan sureklı stres yaparsın degmez hacı