folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kaza Yaptım Kusur Oranı Nasıl Olur?

Kaza Yaptım Kusur Oranı Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

CEVAPLAR:

"perte çıkar o BYD olduğu için parça bulamazlar"

--> BYD gruplarına sordum benzer kazayı yapan araçları perte çıkarmamışlar. Alper'e resimleri atmıştım o aracı gördü. Benim airbagler patladı. Sol çamurluk ve kaput hasarlı.

"bu arada ikame araç almamışsın poliçeden araçsız kalacaksın süreçte"

--> 10 senedir kasko yaparım ilk kez ikame araç almadım 10 sene lazım olmadı bu kez lazım oldu ama yapacak bir şey yok aylık araç kiralayacağım.

"perte çıkarsa byd alma nasıl olsa elinde kalacaktı bide böyle düşün"

--> Keşke perte çıksa ama çok zor.. parçaları çok ucuzmuş zaten bu aracın. 

zeybekustasi tarafından 14/Eyl/26 02:11 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ikisi sokak ise sagdan gelen arac soforu kusurlu, kusur dagilimi nasil olur bilemem.

umarim hizinir 50 km uzerinde degildir, yerlesim yeri icinde 50 den fazlaysa (kaza fotograflarina gore, fren izine vs gore bir hiz belirlenir) onun icin ayri bir ceza yazabilirler.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

aynı kazayı yaptım alper hatırlar 75-25 verildi karşı taraf 75 oldu kontrolsuz kavşak için sağdan gelene üstünlük hedesinden.

hasarımızda benzermiş airbag kaput gitti benimde.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek

Sağdan gelen üstün eyvallah ta . 

Araca yandan  çarptıysan araç yola cıkmış oluyor çoktan yol vermesi gereken sen oluyorsun . 

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

byd artik pismanliktir. 4 gun once w214 amg ile ankara nin kahraman kazanin depo bolgesinde cok pis cukura dustum on air matic koruklerde yirtilma oldu airmatic kompresörü ve vanalari alayi pert oldu merco araci yetkili servise cektirip 36 saat icerisinde garanti kapsaminda aracin donanimlari degistirdi.  gittigimde latte ikram ettiler lattemi yudumlarken arabayi kontrol edip teslim aldim. marka var marka var size deger veren markalari tercih edin

Martech tarafından 14/Eyl/26 14:47 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

başıma geldi net. Sağdan gelenin her zaman yol hakkı var. dur tabelası yolver tabelası yoksa. zaten cadde ve bulvarlara çıkışta dur tabelası koyuyorlar. eğer yoksa bu kusur ilgili idarenin oluyor yine sağdan gelen haklı oluyor. 
    BAŞIMA GELEN OLAY:
    ara sokak taksici sol şeride yanaşıp (karşı şeride) yolcu indiriyor sonra aniden kendi geliş yönündeki sol şeritten devam edip ben soldan geliyorum. ben durmama rağmen adam geldi bana sol şeritte şekilde vurdu. %100 ksuurlu ben çıktım amk. itiraz ettim sigorta şirketi farklı olduğu için dava açmak mı ne gerekiyormuş. çok fazlada hasar yoktu bende. ama o pezevenk gidip serviste yaptırmış, sigortadan değer kaybı almış yat parası almış vs vs. bakınca mantık olarak suçlu kendisi ama maalesef sağdan gelen ilahi bir güç olduğu için o haklı oluyor :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Ah ah sağdan gelene yol ver muhabbeti.

Ara sokaktan 20-30 la giderken,  sağdan, araç parkları ve sokağın konunu nedeniyle görme ihtimalinin olmadığı yerden gelen, 18 yaşından küçük, 100+kg alkollü, ehliyetsiz aşırı hızlı zibidinin yandan çarpması sonucu Aracın airbagları açılıp 2 kapı pert olmuştu.

Sonuç 75% bana yazılmıştı.

Neymiş alkol ve ehliyetsiz oluşu kusuru azaltmıyormuş.

Kaza sonrası çocuğun ailesi yapma etme şikayetçi olma bizim oğlan suçlu derken kusur bana yazılınca hastane masraflarına da ortak oldum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

aynı kazayı yaptım alper hatırlar 75-25 verildi karşı taraf 75 oldu kontrolsuz kavşak için sağdan gelene üstünlük hedesinden.

hasarımızda benzermiş airbag kaput gitti benimde.

vallaha hatırlamıyom :)

bi kar düştü tavan gitti onu hatırlıyom standart kazalar herzamanki şeyler olduğu için unuyorum enteresan olaylar kalıyo aklımda

ibrahimeren nin arabasının arabasının yanması

robinsonnun 2 -3 parça hasarlı arabayı perte çıkarmamız :)))  (eskiden herşey mümkündü 1 telefonla 30 sn içinde pert kararı çıkarttık )

akşam 21 den sonra tbt ön ekli birisi arıyosa aha kesin kaza yaptı diye açıyorum telefonu 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Martech bunu yazdı

byd artik pismanliktir. 4 gun once w214 amg ile ankara nin kahraman kazanin depo bolgesinde cok pis cukura dustum on air matic koruklerde yirtilma oldu airmatic kompresörü ve vanalari alayi pert oldu merco araci yetkili servise cektirip 36 saat icerisinde garanti kapsaminda aracin donanimlari degistirdi.  gittigimde latte ikram ettiler lattemi yudumlarken arabayi kontrol edip teslim aldim. marka var marka var size deger veren markalari tercih edin

Cukura dusmek senin hatan degil mi abi nasil garantiden degistirdiler?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek

aynı durumda bi arabamda biliyorum %80 kusurlu çıkmıştı 

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 32
trafik kazası