Kedi Sahibi Olmak
-
Merhaba arkadaşlar
Kısmen yalnız yaşamaktan ve hayvanlara olan sevgimden bir kedi sahiplenmek istedim,internetten ilan üzerinden iletişime geçip nitekim bir kedi sahiplendim herşey güzel fakat tek sıkıntım
misal gece 12 de işten geldim pc başındayım pisicik hemen kucağıma gelip uyumaya başlıyo,bende ara sıra kalkmak zorunda kalıyorum bu sefer uyanıyo,ben bu pamuğu başka yerde uyumaya alıştırabilir miyim
ayrıca kedi sahibi olan yada olmuş olanlardan tavsiye/önerilere açığım her türlü neler yapılır yapmak gerekir vs cahilim bu konuda
-
Kaç aylık hocam, resim de isterük :D
Ufakken yapıyorlar genelde böyle, büyüdükçe azalıyo sevgiyi başka şekillerde göstermeye başlıyolar :D
Benimki ilk aldığım gün kucağımda uyumuştu, hayatımdaki en güzel anlardan biriydi.
-
hocam yalnızlığa iyi geliyor mu? esasında ben köpek düşünüyorum sadakat vs açısından fakat zor evde. yalnızım gerçek manada
-
özlüyor demekki kedi :D kedi beslemek zor iştir başına bela almışsın diyebilirim. Konularda arama yaparsan bir çok konu açıldı kedi üzerine az çok fikir sahibi olabilirsin.
-

@pcdoktor636 yalan olmasın 12 aylık falan olması lazım daha yeni kısırlaştırılmış
@pesimistzombie özlemekten ziyade yalnız kalmaktan hoşlanmıyo sanırım hocam çünkü ben işteyken aileme telefon edip bi bakın napıyo dedim annem eve girince hemen kucağına çıkıp patileriyle yüzünü falan okşamış,yani sahip olarak tanımıyo yeterki insan olsun,hayvan yalnız kalmak istemiyo demekki
@Kizilgun dostum şöyle bir fıkra vardır sana fikir verir zannedersem :)
Köpek der ki; “Sahibim benimle oynar, bana yatacak yer ve yemek verir, hayatımın güzel olması için uğraşır. Demek ki, sahibim kesinlikle Tanrı olmalı!"
Kedi ise der ki; “Sahibim benimle oynar, bana yatacak yer ve yemek verir, hayatımı güzel olması için uğraşır. Demek ki, BEN Tanrı olmalıyım!”
-
aman yarabbim bu ne tatlılık...
Kucak harici uyumaya alıştırmak için hemen yakınında sıcak bi yer yapıcan hoca.. senin kucak sıcak diye seviyor onu sana da yakın oluyor hem.. ısıtmalı bişey ile çözersin sorunu.. -
kucağımda bi o yana bi bu yana dönüp dönüp yatıyo bişeyde yapamıyorum kalıyorum öylece canı ne isterse onu yapıyo ona göre hareket ediyorum :) artık çözücez bi şekilde bu işi ama nasıl bilmiyorum bakkaldan bi kutu alıp yuva yapıcam alışırsa ne ala :)
-
hocam kedi sahiplenilmez kediye köle olunur.
gel dersin gelemz git dersin gitmez :D
seninki yine iyi kucak ben küçükken boynumda koynumda yatırırdım. uykusu gelince gelir patileriyle omzuma masaj yapar yatardı.
sende uyku yerini masana yakın bir yere yap kalkmak istediğinde sürekli oraya bırak benimsesin orayı. kesin çözümün yok ama malesef ne isterse onu yapıcaktır yapacak birşey yok zaten bütün gün uyuyo keyifci pezevenk aldırma uyandırcam şimdi diye :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hocam kedi sahiplenilmez kediye köle olunur.
gel dersin gelemz git dersin gitmez :D
seninki yine iyi kucak ben küçükken boynumda koynumda yatırırdım. uykusu gelince gelir patileriyle omzuma masaj yapar yatardı.
sende uyku yerini masana yakın bir yere yap kalkmak istediğinde sürekli oraya bırak benimsesin orayı. kesin çözümün yok ama malesef ne isterse onu yapıcaktır yapacak birşey yok zaten bütün gün uyuyo keyifci pezevenk aldırma uyandırcam şimdi diye :)
ya bi minder getirdim, kucağımda uykuya geçince hafifçe gidip mindere bırakıyorum ama uyanıp peşimden gelip yine kucağıma çıkıyo namıssız :) ama aynen dediğin gibi kedi sahiplenilmez köle olunur kafasına göre takılıyo evde laftan anlamıyo hiç köpeklerin huyu kedilerde olsaymış çok iyiymiş aslında :D
-
Bizim 6 yaşındaki kralı eklemeden edemedim :) Kedi candır, kraldır. Kesinlikle herkes beslemeli. Bizimki hava sıcak oldu mu ayağının üzerine yatıyor, istersen kıpırda :) kışında yorgan içine giriyor yastığa koyuyor kafasını yayılıyor, atıyor seni köşeye canı nasıl isterse küçükken farklı alışkanlıkları vardı sanırım kendi zevkine veya karakterine göre değişiyor alışkanlıkları :)
Alttaki pozisyon tamamen kendi eseri :) sıcak havalarda yayıldıkça yayılıyor :)
cohndoe tarafından 12/May/15 03:42 tarihinde düzenlenmiştir
-
Hocam allah kolaylık versin, hem köpek hem kedi besleyen biri olarak. Kedi illet ettirir sana :D Ama kendisini sevdirmesini de iyi bilir, namussuzlar. Lafını dinlemez, kafasına göre takılır. Evin patronu olur, sen de ona hizmet edersin :D
Bu da evden kaçan kedim;