folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Sahiplerine Mama Sorusu

Kedi Sahiplerine Mama Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Her kedi her mamayı sevmeyebiliyor. İnsan gibi hepsinin farklı ağız tadı var. O yüzden en ufak pakette tadımlık olarak alıp önce bir tadım testi yapmalısın.

+1 alışması zaman alabiliyor ve stres yapabiliyor hocam hayvan. Bu süreçte aç bile kalabiliyor.

Acı Çekene Saygı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Petlebi.com yillardir en cok kullandigim site. Bir de petihtiyac.com var lakin bunlar duzgun paketlemiyor diye almayi biraktim.
    Cevremdeki petgross'dan ya da usenirsem petlebi'den aliyorum.

Yavruyken ilk sene royal canin kitten ile besledim benim kizlari, sonra da hills tavuklu'ya gectim. Bir donem N&D kullaniyordum ama birden fazla veteriner artik bunu kullanmayin deyince biraktim.
    Bunlar da benim cocuklar :)

gkhn tarafından 04/Eyl/26 08:10 tarihinde düzenlenmiştir

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Her kedi her mamayı sevmeyebiliyor. İnsan gibi hepsinin farklı ağız tadı var. O yüzden en ufak pakette tadımlık olarak alıp önce bir tadım testi yapmalısın.

bende kedi varken ben bir çuval almıştım beğenmedi  çöpe atacak değilim 1-2 gün inatlaştı yemedi sonra aç kalınca seveseve yedi yani  hayvan la bu sokaktakiler çöpten ne bulsa yiyor canavar gibiler 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

ben hep royal canin alıyorum ama hep bildiğim petshopdan 

kum değişecem bu aralar catmania mı ne öyle bir marka kullandım aşırı tozlu herkes toi moi öneriyor onu deneyecektim

o zaman ilk fotoğraf benden gelsin

Kaşarsu:

Ne zaman yanından geçsem hemen kendini yere atar döner göbeğini açar sev beni diye

Vay be, sevdiren kedi yapmışlar. Evdeki karaktersiz bize hiç yüz vermediği için ilgi arsızı olduk çıktık. Allahsız kedo.

Bana göndersene biraz seviim şunu mıncıriim

Benim kedi maş. adını boşuna Kaşarsu koymadım tam bir ilgi bağımlısı sürekli kendini sevdirir zorla sevme zamanında sevmedin mi koltukta otururken gelir zorla kendini sana sürter eline kafasını sürter zorla sevdirir

Evde sesi çıkmaz asla miyavlamaz ancak kumu aşırı kirlenmişse veya kapı kapalıysa 1-2 kez sessizce miyavlar

tırmalamaz çok usludur sadece şu tırmalama şeyini öğretemedim çok az zaten tırnağını şey ediyor onuda halıda yada sandalyede yapıyor bir türlü tırmalama tahtasını öğretemedim

@patates hocam şehrindeki royal canin resmi bayilerine bak ben aşırı uzman değilim sadece yeni kedi sahibi olarak öyle yapıyorum

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Dört yavrumu sahiplendirmeden önce temizmama'dan alıyordum. Son kedim için de veterine gidip önüne açık mamalardan seçim yaptırıyor, hangisini yerse ondan 1 aylık alıyordum.

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Satıcısı ve gönderici amazon iken acana marka kedi maması almıştım bir süre tekir kırması kedime fazla kaliteli mama olduğu için alerji yapmış bedeninde yaralar çıkmıştı :)

Sonra temizmamaya dönünce düzeldi.

Bence işin olayı temizmama + olarak düzenli vitamin ve malt takviyesi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

bende kedi varken ben bir çuval almıştım beğenmedi  çöpe atacak değilim 1-2 gün inatlaştı yemedi sonra aç kalınca seveseve yedi yani  hayvan la bu sokaktakiler çöpten ne bulsa yiyor canavar gibiler 

Tekir, Sarman gibi sokaktan geldiyse bu dediğin normal fakat kedi cinsse dandik mama sıkıntı oluyor. Hayvan sivilce döküyor. Bu sefer veterinere daha fazla masraf yapmak zorunda kalırsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı

Petlebi.com yillardir en cok kullandigim site. Bir de petihtiyac.com var lakin bunlar duzgun paketlemiyor diye almayi biraktim.
    Cevremdeki petgross'dan ya da usenirsem petlebi'den aliyorum.

Yavruyken ilk sene royal canin kitten ile besledim benim kizlari, sonra da hills tavuklu'ya gectim. Bir donem N&D kullaniyordum ama birden fazla veteriner artik bunu kullanmayin deyince biraktim.
    Bunlar da benim cocuklar :)

Arkadaki Calico. %99 dişi oluyorlar, çok nadir erkek denk gelebiliyor onlarda doğuştan kısır oluyor. Çok zekiler tuvalet işini kendi kendine çözüyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Tekir, Sarman gibi sokaktan geldiyse bu dediğin normal fakat kedi cinsse dandik mama sıkıntı oluyor. Hayvan sivilce döküyor. Bu sefer veterinere daha fazla masraf yapmak zorunda kalırsın.

tekir sokak kedisinin yavrusuydu ondan sıkıntı olmadı sanırım. 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

cat chow kısır kedi mamasını sıkılmadan yiyorlar 3 kedo var beğeniyorlar.

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 363 Toplam Mesaj: 21
pet