Kedi Sahiplerine Mama Sorusu
-
mkyb bunu yazdı
Her kedi her mamayı sevmeyebiliyor. İnsan gibi hepsinin farklı ağız tadı var. O yüzden en ufak pakette tadımlık olarak alıp önce bir tadım testi yapmalısın.
+1 alışması zaman alabiliyor ve stres yapabiliyor hocam hayvan. Bu süreçte aç bile kalabiliyor.
-
Petlebi.com yillardir en cok kullandigim site. Bir de petihtiyac.com var lakin bunlar duzgun paketlemiyor diye almayi biraktim.
Cevremdeki petgross'dan ya da usenirsem petlebi'den aliyorum.Yavruyken ilk sene royal canin kitten ile besledim benim kizlari, sonra da hills tavuklu'ya gectim. Bir donem N&D kullaniyordum ama birden fazla veteriner artik bunu kullanmayin deyince biraktim.
Bunlar da benim cocuklar :)
gkhn tarafından 04/Eyl/26 08:10 tarihinde düzenlenmiştir
-
mkyb bunu yazdı
Her kedi her mamayı sevmeyebiliyor. İnsan gibi hepsinin farklı ağız tadı var. O yüzden en ufak pakette tadımlık olarak alıp önce bir tadım testi yapmalısın.
bende kedi varken ben bir çuval almıştım beğenmedi çöpe atacak değilim 1-2 gün inatlaştı yemedi sonra aç kalınca seveseve yedi yani hayvan la bu sokaktakiler çöpten ne bulsa yiyor canavar gibiler
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
ben hep royal canin alıyorum ama hep bildiğim petshopdan
kum değişecem bu aralar catmania mı ne öyle bir marka kullandım aşırı tozlu herkes toi moi öneriyor onu deneyecektim
o zaman ilk fotoğraf benden gelsin
Kaşarsu:
Ne zaman yanından geçsem hemen kendini yere atar döner göbeğini açar sev beni diye
Vay be, sevdiren kedi yapmışlar. Evdeki karaktersiz bize hiç yüz vermediği için ilgi arsızı olduk çıktık. Allahsız kedo.
Bana göndersene biraz seviim şunu mıncıriim
Benim kedi maş. adını boşuna Kaşarsu koymadım tam bir ilgi bağımlısı sürekli kendini sevdirir zorla sevme zamanında sevmedin mi koltukta otururken gelir zorla kendini sana sürter eline kafasını sürter zorla sevdirir
Evde sesi çıkmaz asla miyavlamaz ancak kumu aşırı kirlenmişse veya kapı kapalıysa 1-2 kez sessizce miyavlar
tırmalamaz çok usludur sadece şu tırmalama şeyini öğretemedim çok az zaten tırnağını şey ediyor onuda halıda yada sandalyede yapıyor bir türlü tırmalama tahtasını öğretemedim
@patates hocam şehrindeki royal canin resmi bayilerine bak ben aşırı uzman değilim sadece yeni kedi sahibi olarak öyle yapıyorum
-
Dört yavrumu sahiplendirmeden önce temizmama'dan alıyordum. Son kedim için de veterine gidip önüne açık mamalardan seçim yaptırıyor, hangisini yerse ondan 1 aylık alıyordum.
-
Satıcısı ve gönderici amazon iken acana marka kedi maması almıştım bir süre tekir kırması kedime fazla kaliteli mama olduğu için alerji yapmış bedeninde yaralar çıkmıştı :)
Sonra temizmamaya dönünce düzeldi.
Bence işin olayı temizmama + olarak düzenli vitamin ve malt takviyesi.
-
SeRDaR bunu yazdımkyb bunu yazdı
bende kedi varken ben bir çuval almıştım beğenmedi çöpe atacak değilim 1-2 gün inatlaştı yemedi sonra aç kalınca seveseve yedi yani hayvan la bu sokaktakiler çöpten ne bulsa yiyor canavar gibiler
Tekir, Sarman gibi sokaktan geldiyse bu dediğin normal fakat kedi cinsse dandik mama sıkıntı oluyor. Hayvan sivilce döküyor. Bu sefer veterinere daha fazla masraf yapmak zorunda kalırsın.
-
gkhn bunu yazdı
Petlebi.com yillardir en cok kullandigim site. Bir de petihtiyac.com var lakin bunlar duzgun paketlemiyor diye almayi biraktim.
Cevremdeki petgross'dan ya da usenirsem petlebi'den aliyorum.Yavruyken ilk sene royal canin kitten ile besledim benim kizlari, sonra da hills tavuklu'ya gectim. Bir donem N&D kullaniyordum ama birden fazla veteriner artik bunu kullanmayin deyince biraktim.
Bunlar da benim cocuklar :)
Arkadaki Calico. %99 dişi oluyorlar, çok nadir erkek denk gelebiliyor onlarda doğuştan kısır oluyor. Çok zekiler tuvalet işini kendi kendine çözüyorlar.
-
mkyb bunu yazdıSeRDaR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Tekir, Sarman gibi sokaktan geldiyse bu dediğin normal fakat kedi cinsse dandik mama sıkıntı oluyor. Hayvan sivilce döküyor. Bu sefer veterinere daha fazla masraf yapmak zorunda kalırsın.
tekir sokak kedisinin yavrusuydu ondan sıkıntı olmadı sanırım.
-
cat chow kısır kedi mamasını sıkılmadan yiyorlar 3 kedo var beğeniyorlar.