folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Taşıma Hakkında Yardım

Kedi Taşıma Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Müritler merhaba. 

Evimde 3 kedim var. Yeni bir eve taşındım, kedileri evin içinde yakalayamıyorum. Yeni eve götüreceğim fakat bir türlü yakalayamadım. Bu işi profesyonel olarak yapan varmı? Veya nereden yardım alabilirim? Kedileri yakalayıp kutuya koyacak. Zonguldak ilinde ikamet ediyorum. 

Bilen varsa yardımcı olabilir mi? 

Caglar.Boss
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=R_cHlFh8-G4

kafese yem koyup kandıramıyosan sen kediyi besleyemiyon kediler seni köle etmiş onlara hizmet ediyosun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

Sedapet denilen bir malzeme var tam bu iş için. Mamalarına karıştır sonra toplarsın baygın halde koyarsın taşıma boxına. Piyasada var mı halen bilmiyorum büyük şehirde muhtemelen bulursun ya da muadili bir şeyler vardır mutlaka. Başka bir şey aramana gerek yok çözümün bu. 

om mani padme hum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

Sedapet denilen bir malzeme var tam bu iş için. Mamalarına karıştır sonra toplarsın baygın halde koyarsın taşıma boxına. Piyasada var mı halen bilmiyorum büyük şehirde muhtemelen bulursun ya da muadili bir şeyler vardır mutlaka. Başka bir şey aramana gerek yok çözümün bu. 

Daha önce bu veteriner bu tarz birşey kullandığı için kedim vefat etti bu noktada veterinerden destek alınmadan bu tarz unsurların kullanılmasını tavsiye etmiyorum

@caglar99 : abi en yakın veterinerle görüş 10 dakika gelsin ücreti mukabilinde hızlıca çözerler işini.

Memento Mori
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

Daha önce bu veteriner bu tarz birşey kullandığı için kedim vefat etti bu noktada veterinerden destek alınmadan bu tarz unsurların kullanılmasını tavsiye etmiyorum

@caglar99 : abi en yakın veterinerle görüş 10 dakika gelsin ücreti mukabilinde hızlıca çözerler işini.

Büyük ihtimalle böyle bir yola başvuracağım. Her daim kucağıma gelen sevdiren elimden mama yiyen kedi, şimdi tanıma bile gelmiyor şerefsiz 😁 Anladılar heralde kutuya konacağını. Teşekkürler bir deneyelim. 

Caglar.Boss
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Yaş mama içine sakinlestirici at vardir veterinerde öyle olur sanirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

delikli kirli sepeti al yada varsa içini güzelce temizle tuttugunu sok içine ben oyle yapmıstım :) lazerle cekebilirsin kendine

cybermole tarafından 17/Ağu/25 19:09 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

https://www.trendyol.com/elektro-frog/zararsiz-kedi-canli-yakalama-kafesi-sansar-yakalama-kedi-yakalama-kapani-tavsan-baksi-kedi-kapani-p-760049195?boutiqueId=61&merchantId=985301&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

Aç bırakıp mamayı bunun içine koyacaksın giren yakalanacak.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ev kedisi nasil yakalanmaz :)

hic mi yanina gelmiyorlardı? veterinere nasil götürüyorsun?   insan kendini sevdirmeyen kediyi niye eve alır? babam böyle kek yapmayi nereden öğrendi :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

ev kedisi nasil yakalanmaz :)

hic mi yanina gelmiyorlardı? veterinere nasil götürüyorsun?   insan kendini sevdirmeyen kediyi niye eve alır? babam böyle kek yapmayi nereden öğrendi :)

Kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır?

Dostum ev kedisini nasil yakalayamıyorsun girdiği odanın kapısını kapatıp ayağının ucuna yaş mama koy elbet gelecek tut ensesinden yatır :)

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Hocam tasinma sirasinda evdeki esyalarin yeri degistigi ve gittigi icin strese girmislerdir. Yas mama ile falan kendine cekip tek tek alirsin. Benim de kedim evi tasirken o sekildeydi hatta evden kacti yan binadaki bahcede olan agaca tirmandi falan.  Tasinmadan once almak gerekiyor bu delileri :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 1786 Toplam Mesaj: 26
kedi kedi taşıma