Kedi Taşıma Hakkında Yardım
-
Müritler merhaba.
Evimde 3 kedim var. Yeni bir eve taşındım, kedileri evin içinde yakalayamıyorum. Yeni eve götüreceğim fakat bir türlü yakalayamadım. Bu işi profesyonel olarak yapan varmı? Veya nereden yardım alabilirim? Kedileri yakalayıp kutuya koyacak. Zonguldak ilinde ikamet ediyorum.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
-
https://www.youtube.com/watch?v=R_cHlFh8-G4
kafese yem koyup kandıramıyosan sen kediyi besleyemiyon kediler seni köle etmiş onlara hizmet ediyosun
-
Sedapet denilen bir malzeme var tam bu iş için. Mamalarına karıştır sonra toplarsın baygın halde koyarsın taşıma boxına. Piyasada var mı halen bilmiyorum büyük şehirde muhtemelen bulursun ya da muadili bir şeyler vardır mutlaka. Başka bir şey aramana gerek yok çözümün bu.
-
Bonibon bunu yazdı
Sedapet denilen bir malzeme var tam bu iş için. Mamalarına karıştır sonra toplarsın baygın halde koyarsın taşıma boxına. Piyasada var mı halen bilmiyorum büyük şehirde muhtemelen bulursun ya da muadili bir şeyler vardır mutlaka. Başka bir şey aramana gerek yok çözümün bu.
Daha önce bu veteriner bu tarz birşey kullandığı için kedim vefat etti bu noktada veterinerden destek alınmadan bu tarz unsurların kullanılmasını tavsiye etmiyorum
@caglar99 : abi en yakın veterinerle görüş 10 dakika gelsin ücreti mukabilinde hızlıca çözerler işini.
-
Reskam bunu yazdıBonibon bunu yazdı
Daha önce bu veteriner bu tarz birşey kullandığı için kedim vefat etti bu noktada veterinerden destek alınmadan bu tarz unsurların kullanılmasını tavsiye etmiyorum
@caglar99 : abi en yakın veterinerle görüş 10 dakika gelsin ücreti mukabilinde hızlıca çözerler işini.
Büyük ihtimalle böyle bir yola başvuracağım. Her daim kucağıma gelen sevdiren elimden mama yiyen kedi, şimdi tanıma bile gelmiyor şerefsiz 😁 Anladılar heralde kutuya konacağını. Teşekkürler bir deneyelim.
-
Yaş mama içine sakinlestirici at vardir veterinerde öyle olur sanirim
-
delikli kirli sepeti al yada varsa içini güzelce temizle tuttugunu sok içine ben oyle yapmıstım :) lazerle cekebilirsin kendine
cybermole tarafından 17/Ağu/25 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.trendyol.com/elektro-frog/zararsiz-kedi-canli-yakalama-kafesi-sansar-yakalama-kedi-yakalama-kapani-tavsan-baksi-kedi-kapani-p-760049195?boutiqueId=61&merchantId=985301&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Aç bırakıp mamayı bunun içine koyacaksın giren yakalanacak. -
ev kedisi nasil yakalanmaz :)
hic mi yanina gelmiyorlardı? veterinere nasil götürüyorsun? insan kendini sevdirmeyen kediyi niye eve alır? babam böyle kek yapmayi nereden öğrendi :)
-
futurist bunu yazdı
ev kedisi nasil yakalanmaz :)
hic mi yanina gelmiyorlardı? veterinere nasil götürüyorsun? insan kendini sevdirmeyen kediyi niye eve alır? babam böyle kek yapmayi nereden öğrendi :)
Kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır?
Dostum ev kedisini nasil yakalayamıyorsun girdiği odanın kapısını kapatıp ayağının ucuna yaş mama koy elbet gelecek tut ensesinden yatır :)
-
Hocam tasinma sirasinda evdeki esyalarin yeri degistigi ve gittigi icin strese girmislerdir. Yas mama ile falan kendine cekip tek tek alirsin. Benim de kedim evi tasirken o sekildeydi hatta evden kacti yan binadaki bahcede olan agaca tirmandi falan. Tasinmadan once almak gerekiyor bu delileri :D