Kedi Taşıma Hakkında Yardım
-
hocam çuval bur bir tane kediler girmeyi sever. içine gireni doğru boxa at geç.
-
kimse yazmamış ama "gel pisi pisi" desen gelir.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
kimse yazmamış ama "gel pisi pisi" desen gelir.
İşte aradığım cevap :)
-
-
Abi nasıl yakalayamıyorsun ciddi mi? :D Kedi ya bu tutacan boynundan götürecen :D Benimkiler mi çok uysal?
-
EnableTurk bunu yazdı
Abi nasıl yakalayamıyorsun ciddi mi? :D Kedi ya bu tutacan boynundan götürecen :D Benimkiler mi çok uysal?
Bende konu ilk açıldığında okudum ama anlamak icin diğer mesajlari bekledim.
@Caglar99 mesafeli çekingen davranmış kedilere galiba.
Benimki evde olduğumda gunde 5 kere onu öpüp ısırmam için gelip bağırıyor.
Eger tüm gün dışardaysam ve gece eve gelmissem, üstümü değiştirip elimi yıkamadan ona dokunmadigim için o geçen sürede bütün gücüyle bağırıyor, binanın amkoyuyor o gürbüz sesiyle.
Bi de klimayi aç diye bağırıyor sabahları.
-
Herkese cevapları için teşekkür ederim. Kediler kendilerini pek sevdirmiyorlar. yani 2 sırtını sıvazlatıp giden cinsten. ayrıca bunlar sokaktan alınma değil. evin içinde doğdular. Ama huylarına tükürdüklerim böyleler. Hala yakalayabilmiş değilim. odanın köşesinde yatıyorlar. yanlarına mama vs vs sevdikleri herşey ile gittim. anında patinaj ve kayboluş. bakıcaz bir çaresine. mamanın içine ilaç koy vs diyenler var. ilaçlı mamayı yemiyorlar. yakalayıp at kutuya diyen var. amk zaten yakalayabilsem buraya konu açarmıydım. :D haberdar edicem durumla iligli.
-
kimse de dememiş ki aga sen nasıl bir evde yaşıyorsun. Köşk mü ? Neyse odadaysa arkadaşın varsa arkadaşınla halletmen gerekir. Biri oylarken diğeri üzerine büyükçe battaniye ya da çarşafı sal toplayın tek tek. Yatak altı iseler çekpasla itele gene çıkana battaniye, çarşaf yapıştır.
-
-
Aç bırak, sonra al eline sosisi bekle