Kefil Olunan Pasif Üyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Kazanılmış hakka girer, silmek uygun olmaz :) 
    Ama mesela bi müridin kefil olduğu adam sadece kaydolduysa, bir daha girmediyse onun kefillik sayısında kısıtlamaya gidilebilir. Başkalarına laf çarpmak için söylemiyorum, buna ben de dahilim.  Darlaya darlaya, rica minnet davetiye alıp sadece kaydolan üye var kefillerim arasında.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Amma ölücü varmış milletin nikinden size ne olurda AB açılırsa ne olcak yakıştıramadım. Erdem diye nik alamıyorum napcaz şimdi 

Üşenmeden hepinize tek yek yazacağım. SİTEYE 1 HARF BİLE YAZMAYAN 1 KEZ GİRİP BİR DAHA GİRMEYEN (O DA ÜYE OLURKEN GİRİŞ YAPMIŞ) SİTEYİ UNUTAN ADAMLARDAN BAHSEDİYORUZ. BANLANAN, SİTEDE KONUSU, MESAJI OLANLARDAN DEĞİL.

ben seni anladım Taner sorun senden sonraki bazı mesajlar 

Foruma bir harf bile yazmış olanların silinmesi zaten saçma. Ne olursa olsun içerik silinmesine karşıyım. Ama boşu boşuna siteye sadece üye olup bir daha girmeyenler yüzünden siteye faydalı olacak adamlar istediği ismi alamıyor. Veritabanında da boşuna yer kaplıyorlar. Bir onlar bir de şu gereksiz alıntı yapanlar. Adam konudaki 2. mesajı yazıyor ilkini alıntı yapıyor. Bu alıntıcıların hepsine en az 24 saat ban lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Amma ölücü varmış milletin nikinden size ne olurda AB açılırsa ne olcak yakıştıramadım. Erdem diye nik alamıyorum napcaz şimdi 

Üşenmeden hepinize tek yek yazacağım. SİTEYE 1 HARF BİLE YAZMAYAN 1 KEZ GİRİP BİR DAHA GİRMEYEN (O DA ÜYE OLURKEN GİRİŞ YAPMIŞ) SİTEYİ UNUTAN ADAMLARDAN BAHSEDİYORUZ. BANLANAN, SİTEDE KONUSU, MESAJI OLANLARDAN DEĞİL.

ben seni anladım Taner sorun senden sonraki bazı mesajlar 

Foruma bir harf bile yazmış olanların silinmesi zaten saçma. Ne olursa olsun içerik silinmesine karşıyım. Ama boşu boşuna siteye sadece üye olup bir daha girmeyenler yüzünden siteye faydalı olacak adamlar istediği ismi alamıyor. Veritabanında da boşuna yer kaplıyorlar. Bir onlar bir de şu gereksiz alıntı yapanlar. Adam konudaki 2. mesajı yazıyor ilkini alıntı yapıyor. Bu alıntıcıların hepsine en az 24 saat ban lazım.

Hocam ama bu alıntıcılar dedin de, ben sana katılmıyorum, ne yani mesela yorumunu beğenmişim, alıntılayarak yazmışım suçmudur? Yada yorumunu beğenmediğim için alıntılayarak yazmışımdır, suçmudur. :)  Bu dilediğin tutarsa halayın başına beni koyacaklar biliyonmu.? :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Hocam ama bu alıntıcılar dedin de, ben sana katılmıyorum, ne yani mesela yorumunu beğenmişim, alıntılayarak yazmışım suçmudur? Yada yorumunu beğenmediğim için alıntılayarak yazmışımdır, suçmudur. :)  Bu dilediğin tutarsa halayın başına beni koyacaklar biliyonmu.? :)

hacı o dediklerin tamam. ama gerçekten bazen görüyorum bana da acayip rahatsız edici geliyor. adam mesela uzun uzun yazmış konu açmış. ben yazılan ilk mesajlarda şu şekilde şeyler gördüm;

----------------------------------------------

asdasd bunu yazdı

asdasd

asdasd

asdasd

asdasd

asdasd

şundan, o sebeple, bunun için lazım

asdasd

asdasd

asdasd

asdasd

-mesajı alıntılayan mürid:  neyden, ne sebeple ne için lazım?

----------------------------------

resmen komedi bu. bunu yapan mürid son derece rahatsız edici bir müriddir bence.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lich
    Lich's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben yeni üyeyim..

bilişimden cezaevine girsem 6 7 yıl ceza yesem, acaba böyle bir konu açılıp üyeliğimi silmek için uğraşanlar olurmu?

o(╥﹏╥)o 卐 ㏒ 卐
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    Lich bunu yazdı

Ben yeni üyeyim..

bilişimden cezaevine girsem 6 7 yıl ceza yesem, acaba böyle bir konu açılıp üyeliğimi silmek için uğraşanlar olurmu?

Konumuz çok farklı mürid kardeşim. Ben şahsım olarak kefil olduğum kişilerin pasif olmasından rahatsızım. Adama kefil olmuşum. Adama 2 kere login olmuş. Anlıyormusun ? 

alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lich
    Lich's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    Lich bunu yazdı

Ben yeni üyeyim..

Konumuz çok farklı mürid kardeşim. Ben şahsım olarak kefil olduğum kişilerin pasif olmasından rahatsızım. Adama kefil olmuşum. Adama 2 kere login olmuş. Anlıyormusun ? 

Bence zararı yok derim.

elbet bir gün aradığını burada bulup login olöa gereksimi duyacaktır.

o(╥﹏╥)o 卐 ㏒ 卐
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

hacı o dediklerin tamam. ama gerçekten bazen görüyorum bana da acayip rahatsız edici geliyor. adam mesela uzun uzun yazmış konu açmış. ben yazılan ilk mesajlarda şu şekilde şeyler gördüm;

----------------------------------------------

asdasd bunu yazdı

asdasd

asdasd

asdasd

asdasd

asdasd

şundan, o sebeple, bunun için lazım

asdasd

asdasd

asdasd

asdasd

-mesajı alıntılayan mürid:  neyden, ne sebeple ne için lazım?

----------------------------------

resmen komedi bu. bunu yapan mürid son derece rahatsız edici bir müriddir bence.

Haa ben anladım, bunların mesaj biçimleri imiş sorun teşkil eden, evet haklısınız, gerçektende rahatsız edici mesajlar, 24 Saat ban yesinler. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Adamın fikrine katılırsın senin söylemek istediklerini söyler alıntı yapıp ekleme yapacaklarını yaparsın o farklı birşey. Konuda mesaj yok sadece konu sahibi soru sormuş fikir falan da yok. Adamın sorduğu soruyu sanki yüzlerce mesaj varmış da ona cevap yazdığını herkes anlasın diye alıntılayıp yazıyorlar.

Örnek Konu:

http://www.tahribat.com/forum/dogalgaz-icin-kombiyi-petekleri-alsak-ucuz-olur-mu-233718

Şimdi ilk yazan adam (DaSpOnGe) ne diye alıntı yapıyorsun o kadar yazıyı sayfanın anasını belliyorsun. Hem okuyana sıkıntı hem gereksiz veritabanı işgali.

DarkSkull tarafından 03/Oca/18 01:04 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

@DarkSkull hocam gayet güzel anladım, atlamış bulundum affola. :)

Toplam Hit: 6912 Toplam Mesaj: 45
üye pasif kefil