Kefillik Sistemi İle İlgili Kafamdaki Sorular?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdımisterio_junior bunu yazdıTekkeli bunu yazdı
Benim anlamadığım donanım haber de kefillik dağıttığını nerden öğrenmişler.?
Bide herkezin kefillik hakları var istediğine verebilir diye biliyorum.
Buyuk ihtimal burdan bi kisi gormustur ve destege mail atmistir ya da modlardan biri gordu
Adam konuya direk post atmis. Isteyene veriyorum diye. Isteyene veriyorum nedir bi kere kefillik olayi bosuna mi var.
http://forum.donanimhaber.com/m_107294754/f_//tm.htm#107294754
birde şu yönden bak hocam adam eskort sitesinemi konu açmış? dh e açmış . sen adama 500 davettiye verirsen adam dağıtır konu dönüyor dolaşıyor aynı yerde tıkanıyor bu adam öyle konu açmasa ve 500 kişiye msys de kefil olsa yine kefilinin banlandığını için banlanacak mı banlanmayacak mı?
ya olaya şöyle bakın birde adam bunu Türkiyenin en büyük teknoloji forumlarının birinde açmış ondan kefillik isteyenler teknolojiden nekadar uzak olabilir? peki sınav sonucu üye olanlar çokmu iyi? üye olduğunun 2dk sı reklam konusu açan olmadımı?
Algoritma yanlış hesaplandıysa herkese fazladan verildiyse bunu şuan öğreniyorsak bize önceden bilgi verilmediyse bu adamın günahı ne? uyarı varmı? kefilliği elinden alınması varmı? hırsızın hiçmi suçu yok?
Vallaha arkadaşlar kimse kusura bakmasın Ben yönetime karşı düzene karşı direnmeyi tahribatta öğrendim onun için kimse bana kızmasın 10 yıllık tahribat mevzususunun eseriyim ben :)
ve bir şey daha Burada bir haksızlık varsa bu A kişisine karşıda olur B kişisine karşıda olur beni zamanında banlayan admine karşıda olur ben mürid kardeşimin hakkını savunurum arkadaş
birde adam öldürmüş gibi 15 gün nedir ya insan ihtar verir bilmem ne yapmayın gözünüzü seveyim
-
DJ_Alper bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdımisterio_junior bunu yazdıTekkeli bunu yazdı
Benim anlamadığım donanım haber de kefillik dağıttığını nerden öğrenmişler.?
Bide herkezin kefillik hakları var istediğine verebilir diye biliyorum.
Buyuk ihtimal burdan bi kisi gormustur ve destege mail atmistir ya da modlardan biri gordu
Adam konuya direk post atmis. Isteyene veriyorum diye. Isteyene veriyorum nedir bi kere kefillik olayi bosuna mi var.
http://forum.donanimhaber.com/m_107294754/f_//tm.htm#107294754
birde şu yönden bak hocam adam eskort sitesinemi konu açmış? dh e açmış . sen adama 500 davettiye verirsen adam dağıtır konu dönüyor dolaşıyor aynı yerde tıkanıyor bu adam öyle konu açmasa ve 500 kişiye msys de kefil olsa yine kefilinin banlandığını için banlanacak mı banlanmayacak mı?
ya olaya şöyle bakın birde adam bunu Türkiyenin en büyük teknoloji forumlarının birinde açmış ondan kefillik isteyenler teknolojiden nekadar uzak olabilir? peki sınav sonucu üye olanlar çokmu iyi? üye olduğunun 2dk sı reklam konusu açan olmadımı?
Algoritma yanlış hesaplandıysa herkese fazladan verildiyse bunu şuan öğreniyorsak bize önceden bilgi verilmediyse bu adamın günahı ne? uyarı varmı? kefilliği elinden alınması varmı? hırsızın hiçmi suçu yok?
Vallaha arkadaşlar kimse kusura bakmasın Ben yönetime karşı düzene karşı direnmeyi tahribatta öğrendim onun için kimse bana kızmasın 10 yıllık tahribat mevzususunun eseriyim ben :)
ve bir şey daha Burada bir haksızlık varsa bu A kişisine karşıda olur B kişisine karşıda olur beni zamanında banlayan admine karşıda olur ben mürid kardeşimin hakkını savunurum arkadaş
birde adam öldürmüş gibi 15 gün nedir ya insan ihtar verir bilmem ne yapmayın gözünüzü seveyim
Dayı ben gormedim kefilinle birlikte banlanan bi muridi 10 senedir burdayim. Ha vardir kiyida kosede belki Ama aktif forumda duran yada ciddi katkisi olan birinin b.ktan bi sebepten kefili bisey yapti diye banlanmasi olmaz. Olamazda.
Robin'in olayi bence farkli, normal bi olaymis gibi dh'de konu acip onune gelene kefillik atmasindan dolayi kilifi olmus o ban sebebi.
15 gunde kusura bakmasin bani atan kisi insafsizlik etmis. Yuz kere Etroot malina burda musamaha gosterildi, bunca yildir forumun uyesine kalkip bu sekilde ban atmak yakisik almaz.
Edit1. Yine diyorum 53629 tane kefillik verilmesi yanlis bi olay. Max5 tane ver vereceksen belli sinirin ustunde ki uyelere yeterli, burda gizli konudan tuttu kendi aramizda indirimli satisa kadar bi cok mevzu donuyo. ben 100 kisiye kefil olduktan sonra tanimadigim bilmedigim msys'den gorupte kefillik attigim adama kefil olduktan sonra buranin frmtr'den bi farki kalmiyo kusura bakmasin kimse. Msys'de sorulan soruları tübitak hazirlamiyo sonucta, sorularin durumuda ortada cevaplarin bulunabilirligide.
NoToLeRaNcE tarafından 15/Tem/15 19:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Üstadım robinson'a yapılan haksızlıktır ve beni de çok üzmüştür bu durum. Beni de kendisi davet etmişti ve tbt ailesiyle tanıştırdı sağolsun, varolsun.
-Şimdi adamın elinde kefillik verme hakkını yönetim vermiş. Adam bu kefillik haklarını sitenin açığından yararlanarak çoğaltmadı sonuçta. Ortam biraz canlansın diyerekten böyle bir girişimde bulunmuş ve birçok insan kazandırmış buraya.
-Sen önce ver kefillik hakkını sonra da adam bu hakkı kullandı diye banla. Çok saçma.
-Mürşidimin bir an önce geri gelmesi dileğimle.
-
kerot bunu yazdı
Üstadım robinson'a yapılan haksızlıktır ve beni de çok üzmüştür bu durum. Beni de kendisi davet etmişti ve tbt ailesiyle tanıştırdı sağolsun, varolsun.
-Şimdi adamın elinde kefillik verme hakkını yönetim vermiş. Adam bu kefillik haklarını sitenin açığından yararlanarak çoğaltmadı sonuçta. Ortam biraz canlansın diyerekten böyle bir girişimde bulunmuş ve birçok insan kazandırmış buraya.
-Sen önce ver kefillik hakkını sonra da adam bu hakkı kullandı diye banla. Çok saçma.
-Mürşidimin bir an önce geri gelmesi dileğimle.
üstadın tahribatın yüce anayasasını hiçe sayarak kuralları çiğnemiştir , yüce anayasa karşısında üstadınla 1günlük çömez arasında hiç bir fark yoktur
- Üyelerin kefillik haklarını sattığının veya dağıttığının veya kötüye kullandığının tespit edilmesi durumunda "İkinci Sınıf Ceza" ve "Yedinci Sınıf Ceza" uygulanır. [Link]
- Üyeler kefil oldukları kullanıcılardan sorumludurlar. Kefil oldukları kullanıcıya "Birinci Sınıf Ceza" ve "İkinci Sınıf Ceza" uygulanması durumunda "Dördüncü Sınıf Ceza" ve "Yedinci Sınıf Ceza" uygulanır. [Link]
-
Kural basit bir milyon davetiye hakkın da olsa yalnızca çok sıkı güvendiğin dostlarına kefil olabilirsin.
Robinson sistemin anasını ağlatıp dhde gelin tarikat üyelik veriom deyip verdi
Bence veritabanından yokedilmesi kefillerininin de belirli tarihten sonrakilerinin yokedilmesi gerekliydi.
Ben bu siteye üye olabilmek için 2010dan itibaren her gece her gece olmazsa her hafta her hafta olmazsa her ay üyeliğin açılmasını bekledim. 2012de üye oldum boru mu bu
Tarikat 3 saat kapandı diye ağladım yeni sürüme geçerkene dualar ettim ayinler yaptım şeyhle rabıta yapmaya çalıştım (sonuç negatif ama olsun)
Kolay mı aq tarikata üye olmak öyle
Kayıt tarihi benden büyük olan bunca müridin tüm bunları gözardı edip madem öyle kefillik işlemi olmasaydı şeklinde yorum yapması üzdü
-
by_Tet bunu yazdı
Kural basit bir milyon davetiye hakkın da olsa yalnızca çok sıkı güvendiğin dostlarına kefil olabilirsin.
Robinson sistemin anasını ağlatıp dhde gelin tarikat üyelik veriom deyip verdi
Bence veritabanından yokedilmesi kefillerininin de belirli tarihten sonrakilerinin yokedilmesi gerekliydi.
Ben bu siteye üye olabilmek için 2010dan itibaren her gece her gece olmazsa her hafta her hafta olmazsa her ay üyeliğin açılmasını bekledim. 2012de üye oldum boru mu bu
Tarikat 3 saat kapandı diye ağladım yeni sürüme geçerkene dualar ettim ayinler yaptım şeyhle rabıta yapmaya çalıştım (sonuç negatif ama olsun)
Kolay mı aq tarikata üye olmak öyle
Kayıt tarihi benden büyük olan bunca müridin tüm bunları gözardı edip madem öyle kefillik işlemi olmasaydı şeklinde yorum yapması üzdü
DH'den üye toplamak tahribatın kalitesini düşürür bencede Eski DH olsa bir şey demem ama şimdi DH Trollden geçilmiyor.
-
hocam siz siz olun hayatta kimseye kefil olmayın babanıza bile atasözü müydü bu öyleyse çok doğru
-
robinsonu banlayan adminin hayatı kaydı, robinsonda para çok şimdi para ile adam tutup peşine salmıştır adminlerin
-
Holy'e zor gelir ama çift seviye kefillik olsun. Böyle robinson'nun yaptığı gibi dağıtılabilir kefillikler ve güvenli kefillikler. Konu görüntüleme seviyesi de bir arttırılsın. Herkese açık, dağıtım kefili, güvenli kefil ve üye, admin şeklinde olsun.
Amann birşey olmasın robinsonun banı kaldırılsın. Kesin hergün 5 10 yalnış seviyeli başlık açılır. Uğraş dur. Adminlerede yazık amk.
Robinson'nun yaptığı yalnış aslında keşke sınava yönlendirseydi kefil olacaklarını. Onunda bahanesi hazır olur.
Free robinson!
-
BlackApple bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Kefillik sayısını 100 lerce kişiye çıkarınca, davetiyenin hiçbir albenisi kalmadı.
Tahribat' a üye olmanın da hiçbir zorluğu kalmadı. Alelane bir insan da
üye olabiliyor artık. Burada paylaştığımız bilgiler, dışarıya duyulmasın diye
buraya güvenip yazdıklarımız ve tbt indirimi gibi şeylerin artık hiçbir önemi kalmayacak.
Gelir amacı gütmeyen bir tarikat, neden üye ihtiyacı duyuyor merak ediyorum.
Herkese 2 ila 5 arasında kefillik verilse, bu ortam bozulmaz. Yoksa kusura bakmayın ama
sıradan bir ortama dönmemiz yakındır.
bilerek çıkartılmadı ki bu syaılara holy algoritmada yanlışlık yapmış , v8de rene yazmıştı kefillik algoritmasını ,
yeni algoritmadaki düzeltilicek yerleri konuştuk fakat yoğunluktan arada kaynadı sanıırm , holye baskı kurun pm yağmuruna tutun v8deki algoritmayı yazsın
En azından algoritma kasmak yerine, idareten herkese 3 er kefillik atılabilir.