Kekemelik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Hiç bir insan gibi bende kusursuz değilim hayatım olarak 6yıl öncesine kadar hatırlıyorum ve o zamandan beri kekeme sorunum insanlar dalga geçmese bu kadar takmayacam ama geçen geçiyor.

Eminim bir çoğunuz kursa git diyecek ama vaktim olmuyor.

Hayatımı kötü etkiliyor.

Aklımda projeler var ama insanlara anlatamıyorum

Bazen otobüse bindiğimde şöför kaç kişi dedindiğinde yanıtlayamıyorum.

Adres soramıyorum bu yüzden defalarca kayboldum.

İçime kapanık oldum.       KISACASI;

Kendim uygulayarak bundan kurtulabilirmiyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bol bol kitap oku.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Bol bol kitap oku.

+Sesli olarak ozellikle. Arkadasim vardi bu sekilde yaparak baya hafifletmisti. 

Gecmis olsun, zor bi mevzu.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

hocam belki anlatarak, daha fazla konuşarak çözebilirsiniz.. skype verin sabaha kadar anlatın ben sizi dinlerim..

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Bol bol kitap oku.

+

Bi adam okula seminer icin gelmisti,eskiden kekemeymis sonra bol kitap okuyarak atlatmis,umarim sende kitap okuyarak kisa surede atlatirsin ve de niye dalga gecerler anlayamiyorum o adam da anlatmisti cok dalga geciyolar diye.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Ceoden bunu yazdı

hocam belki anlatarak, daha fazla konuşarak çözebilirsiniz.. skype verin sabaha kadar anlatın ben sizi dinlerim..

Kimseyle konuşamadığımdan kendimle konuşuyorum kendime gülüyorum hesap falan veriyorum saolun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Küçüklüğümden beri konuşma problemim var tanıdık ya da aile olmadıkça zor konuşuyordum heyecan fazlaydı.3 defa konuşma terapistlerine gittim faydasını göremedim.Ayaklarını yere vurma vs gittikçe fazlalaşmıştı anti sosyaldim çünkü konuşmazsan üstüne gitmezsen durum düzelmez.Çene,ağız sesli okuma ve tekerlemeler yapmadığım şey kalmadı aklıma taktım gece yatarken bile tekerleme söylüyordum yani :)

İş beyin de bitiyor ritim sorunu var okurken elini vurarak oku.Ve ilk olarak odyolog ve psikiyatriye git direk konuşma terapistine gitme.Ben de anksiyete bozukluğu var.Antidepresan ilaçlarını kullandım su an 3 bir başka hapı kullanıyorum diğerleri faydası olmadı bu senin heyecanını yenecek ve beynini düzeltecek.Su an cipralex kullanıyorum ama kendime okuma yapıyordum bıraktım tekrar başlayacam öncekine göre çok iyiyim başkasına soru soramama bunların hepsi beyinden kaynaklanıyor.Ve hala az da olsa var hapların faydası yok diyorlar var direk psikiyatri ve odyoloğa git.Kitap okumayla çözülmüyor.Nefes egzersizleri unutma bol bol yüz.Çünkü sorun beyin+nefes +çene-ağız kaslarını çalıştırman  inşallah yenersin ama tamamen geçmiyor ben de geçmedi ama sakin ol eminim hapların faydası olur.Geçmiş olsun hocam :)

Not:Kendini sakın kasma,ne söyleyeceğim diye düşünme aksın gitsin yoksa kilitlenirsin,aniden birisi sorunca kitlenirsin sakin ol yavaşça söyle

koray tarafından 17/Haz/15 22:27 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

Küçüklüğümden beri konuşma problemim var tanıdık ya da aile olmadıkça zor konuşuyordum heyecan fazlaydı.3 defa konuşma terapistlerine gittim faydasını göremedim.Ayaklarını yere vurma vs gittikçe fazlalaşmıştı anti sosyaldim çünkü konuşmazsan üstüne gitmezsen durum düzelmez.Çene,ağız sesli okuma ve tekerlemeler yapmadığım şey kalmadı aklıma taktım gece yatarken bile tekerleme söylüyordum yani :)

İş beyin de bitiyor ritim sorunu var okurken elini vurarak oku.Ve ilk olarak odyolog ve psikiyatriye git direk konuşma terapistine gitme.Ben de anksiyete bozukluğu var.Antidepresan ilaçlarını kullandım su an 3 bir başka hapı kullanıyorum diğerleri faydası olmadı bu senin heyecanını yenecek ve beynini düzeltecek.Su an cipralex kullanıyorum ama kendime okuma yapıyordum bıraktım tekrar başlayacam öncekine göre çok iyiyim başkasına soru soramama bunların hepsi beyinden kaynaklanıyor.Ve hala az da olsa var hapların faydası yok diyorlar var direk psikiyatri ve odyoloğa git.Kitap okumayla çözülmüyor.Nefes egzersizleri unutma bol bol yüz.Çünkü sorun beyin+nefes +çene-ağız kaslarını çalıştırman  inşallah yenersin ama tamamen geçmiyor ben de geçmedi ama sakin ol eminim hapların faydası olur.Geçmiş olsun hocam :)

Saol un deneyeceğim psikiyatrise psikoloğa gittim ZANAX ı dayıyorlar kendimi unutuyorum ot gibi oluyor devlet özel aynı ama söz deneyecem başka çarem yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Mod not: ilac tavsiyesi yapmayiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Saolun gitmişken şu halisünasyon görme olayınıda anlatayım umarım faydası olur çünkü çok sıkıldım Bir ALLAH bir ben bilirim saolun

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Hocam hapların yan etkisi vardır ben de uyuyunca devamlı rüya görürüm öyle böyle değil sanki yaşıyormuşum gibi ::/

Toplam Hit: 3536 Toplam Mesaj: 40
kekemelik