Kekemelik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Hocam dünyanın en iyi hatipleri senin gibi insanlardır. Gerçekten bak. İnanmazsan araştır.  Sende görürsün.

Önceden 2 kelimeyi bir araya getiremeyenler azim etmişler en iyi hatipler arasına girmişlerdir.

Ya kursa falan git ya da bu konuyu işleyen kitaplara bak derim.

SkynetX tarafından 17/Haz/15 22:54 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Banyo olurken bi anda kendime karşıdan bakarken gördüm 3 yerden  kendim kendimi görmüştüm ......ölüp gidecem o olacak 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Hocam dünyanın en iyi hatipleri senin gibi insanlardır. Gerçekten bak. İnanmazsan araştır.  Sende görürsün.

Önceden 2 kelimeyi bir araya getiremeyenler azim etmişler en iyi hatipler arasına girmişlerdir.

İNŞAALLAH

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    SkynetX bunu yazdı

aynen birkaç vardı ama hatırladığım video ibretlik bir hayat olduğunu düşünüyorum

haldun dolmenin karısı olurlar kendisi.

kekemelikten ne hale gelmiş ne yapmış nasıl karar vermiş izle öğren

https://www.youtube.com/watch?v=TY4WZx_TEvg

ha bu arada birşey daha var bizim bir tanış kalp krizinden sonra kekeme oldu beynine kan mı sıçramış ne hatırlamıyorum.

avrupadan tanesi 1500 tlden 4 iğne vurununca şimdi bülbül gibi şakıyor. geçti gitti.

sebebini bilmek lazım psikolojik mi fiziksel mi ondan sonra çözüm aramalısın

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Senin kekemeliğine kurban olsunlar o dalga geçenler, kendileri kusursuzmuş gibi...
    Kekemelik için kitaplar var diye biliyorum, psikolojik destekte şart.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

ben de peltek konuşuyorum da pek sikimde değil doğrusu. Alfabem bir harf eksik. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

o dalga geçenlerin karılarını sikeyim ben yoksa kız kardeşlerini , amk evlatları insan olmayı öğrensinler önce bizim toplumumuzda mana bulmak ve kusur bulmak çok yaygın nedense yurtdışında bu kadar takılmıyorlar bazı şeylere kekemelik  psikolojik bir durum dostum çok çabalaman gerek ama tedavisi var diye biliyorum ben uzmanları var bu işin.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam bu abartılcak bi mevzu değil

Kendini şizofren psikolojik bunalımda ezik işe yaramaz bilmem ne türlü bela halinde hissetmen ergenlik gibi bişey (örneklemek gerekirse)

Yani ben fen lisesine gittim oraya giden çocukların birçoğu biçok kusura sahip insanlardı. Ama kendine güven tavan tabi felan. Biyere gidildiğinde herkes onları yüceltirdi gayet

Böyle bi ortamı gördükten sonra (yanlış anlamayasın) benim kusurum var kekemelik dil dönmemesi göz görmemesi çarpık bacaklılık yok bilmem ne falan diyenlere ciddi anlamda kızıyorum bu kusur değil ya.

Çözümü kursa gitmek birinci kural. Eğer para yoksa vakit yoksa veya gitmeye üşeniyorsan siklememek de ikinci kural. 

Yazarak okuyarak sürekli başkalarıyla sözlü diyaloğa girerek felan da aşabilirsin. Ama başta üşenmeyi erinmeyi vakit darlığını maddiyatsızlığı çekingeçliği pısırıklığı bilmem neyi bahane etmeyi bi bırak.

(hayır gel skypetan konuşalım diye teklif etmiş biri sen ben böyle iyi ya kendi halime falan triplerindesin)

Bence bunun bi kusur olmadığı konusunda bi anlaşalım..

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

https://cloud.mail.ru/public/15f2051902eb/Loggita.Kekemelige.Son.Turkce.Gorsel.Program.rar

Deneyin..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

@Ares,

Yakın bir tanıdığımda küçük yaşta başlayıp, lise son dönemine kadar devam etti, hiçbir doktora vb biryere gitmedi.

Şimdilerde hiç sıkıntısı kalmadı, sanki daha önce zor konuşan kendisi değildi. 

Artık bu rahatsızlık neye bağlı tam bilemiyorum ama kafana fazla takma derim. Beterin beteri var gerçekten. 

Senin bu durumdan kurtulma ümidin fazlasıyla var, 

Ya direk, kekeme yerine dilsiz olsaydın ?

Bulunduğun duruma sukredip, yoluna devam et hocam. 

Boşver başkasının senin hakkında düşüncesini vs

Kendin için yaşa, ve asla ümidini kaybetme.

Toplam Hit: 3528 Toplam Mesaj: 40
kekemelik