Kel Ve Kel Adayı Beri Gelsin Tecrübelerimizi Paylaşalım
-
merhaba müritler ben bir kel adayıyım
internetten okudum bu şampuan tüm kel ve kel adayları bilir " http://www.bioxcin.com.tr/tr/p/genesis-sampuan-kepekli.html " saç dökülmesini azaltıyor dediler doğruymuş 1 ay kullandım saçlarım hiç dökülmüyordu bitti şimdi başka şeyleri tecrübe eden kel ve kel adayı arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
konuyu açacak yer bulamadım, bilim ve teknolojiye açıyorum sonuçta saç bilimi^^
konuya bakıp bildiği halde zaman kaybı olucak diye yorum atmayanlar derneğine selamlar -
hocam bu tarz ilaçlar dökülmeyi önler ama bağımlılık yapar. sürekli kullanman gerekir ara verirsen yada değiştirirsen tekrar dökülme başlar.
-
Olabildiğince stresten uzak dur.
-
mstfcn bunu yazdı
Olabildiğince stresten uzak dur.
ne stresi hocam ergenekondan çıktıklarından beri "destan olan ergenekon dava olanı değil" bizim atalar kel heralde sırması yok sülalede zaten olanı korumaya çalışıyorum
akmarky tarafından 17/Tem/14 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben onu bunu bilmem ama saçı dökülen bir insan bioxcin haricindeki diğer şampuanların hiçbirini tercih etmesin.
Saç dökülmesinin yanı sıra yağlanma falan da varsa size tek önerim : -
saçlarım seyrekleşti usturaya vursam daha gür mü çıkar saçlarımın görüntüsünü bozar mı yeni saç çıkması için ne yapmam lazım sürekli dökülüyor
-
hurferus45 bunu yazdı
Ben onu bunu bilmem ama saçı dökülen bir insan bioxcin haricindeki diğer şampuanların hiçbirini tercih etmesin.
Saç dökülmesinin yanı sıra yağlanma falan da varsa size tek önerim :abi dalan 10 numara sabundur :)
ben genelde vücudda kullanıyorum başıma kadolin yada sadolin kullanıyorum güzel şampuanlardır eczaneden başka yerde bulunmaz önümüzdeki 10 sene daha saç dökülmesi görünmüyor
-
Zeytinyağlı defne sabunlarını uzun süre kullandım, ama saç dökülmesi sebebiyle falan değil genel olarak şampuana göre çok daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için.
Ayrıca benim de saçlar felaket dökülüyor, berber saçımı kısaltmadı derin gözükür dedi afsafas
Ama bu saç dökülmesinin sebebi de önemli, sizde stresten dökülür bende yağlanmadan mesela. Bunun için analiz falan yapıyorlar ama detayları bilmiyorum. O bioxcin'i bir deneyim.
-
hocam ben de bioxcin kullanıyorum. profildeki fotodan görebilirsin saçların durumunu. evet kullandıkça dökülme olmuyor ama bırakınca yine başlıyor, sürekli kullanmak lazım. komple dökülmeyi kesen bişi yok sanırım şu an. ayrıca git gide de açılmaya başladı, iyice seyrekleşti. geçen berber dedi bana abi 5-6 ay öncesine göre baya seyrelmiş diye. dedim genetik sonuçta yapacak bişi yok. sadece eldekileri korumanın derdindeyiz şu an :)
bu arada zeytinyağı sürüp kafada 1-2 saat beklettikten sonra yıkama olayı saçları gürleştiriyormuş diye bişiler duydum, var mıdır aslı astarı, ne şekilde yapmak gerekir?
-
kelin ilacı olsa kendi basına sürermis....ama denemedigim hic bir sey kalmadı ektirmek baska.. gecen foto gönderdim 3000 tl isti yor kadın.. ekime..
-
Bunun ilacı falan yok dökulecek en sonda gider ektirirsin şunu sür bunu sür falan yok abi DÖ-KÜ-LE-CEK.