folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Kel Ve Kel Adayı Beri Gelsin Tecrübelerimizi Paylaşalım

Kel Ve Kel Adayı Beri Gelsin Tecrübelerimizi Paylaşalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

merhaba müritler ben bir kel adayıyım
    internetten okudum bu şampuan tüm kel ve kel adayları bilir " http://www.bioxcin.com.tr/tr/p/genesis-sampuan-kepekli.html " saç dökülmesini azaltıyor dediler doğruymuş 1 ay kullandım saçlarım hiç dökülmüyordu bitti şimdi başka şeyleri tecrübe eden kel ve kel adayı arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
    konuyu açacak yer bulamadım, bilim ve teknolojiye açıyorum sonuçta saç bilimi^^

konuya bakıp bildiği halde zaman kaybı olucak diye yorum atmayanlar derneğine selamlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

hocam bu tarz ilaçlar dökülmeyi önler ama bağımlılık yapar. sürekli kullanman gerekir ara verirsen yada değiştirirsen tekrar dökülme başlar.

Ninjaların Tanrısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Olabildiğince stresten uzak dur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

Olabildiğince stresten uzak dur.

ne stresi hocam ergenekondan çıktıklarından beri "destan olan ergenekon dava olanı değil" bizim atalar kel heralde sırması yok sülalede zaten olanı korumaya çalışıyorum 

akmarky tarafından 17/Tem/14 15:25 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek

Ben onu bunu bilmem ama saçı dökülen bir insan bioxcin haricindeki diğer şampuanların hiçbirini  tercih etmesin.

Saç dökülmesinin yanı sıra yağlanma falan da varsa size tek önerim :

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

saçlarım seyrekleşti usturaya vursam daha gür mü çıkar  saçlarımın görüntüsünü bozar mı yeni saç çıkması için ne yapmam lazım sürekli dökülüyor 

www.gramaltinnekadar.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hurferus45 bunu yazdı

Ben onu bunu bilmem ama saçı dökülen bir insan bioxcin haricindeki diğer şampuanların hiçbirini  tercih etmesin.

Saç dökülmesinin yanı sıra yağlanma falan da varsa size tek önerim :

abi dalan 10 numara sabundur :)

ben genelde vücudda kullanıyorum başıma kadolin yada sadolin kullanıyorum güzel şampuanlardır eczaneden başka yerde bulunmaz önümüzdeki 10 sene daha saç dökülmesi görünmüyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Zeytinyağlı defne sabunlarını uzun süre kullandım, ama saç dökülmesi sebebiyle falan değil genel olarak şampuana göre çok daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için.

Ayrıca benim de saçlar felaket dökülüyor, berber saçımı kısaltmadı derin gözükür dedi afsafas

Ama bu saç dökülmesinin sebebi de önemli, sizde stresten dökülür bende yağlanmadan mesela. Bunun için analiz falan yapıyorlar ama detayları bilmiyorum. O bioxcin'i bir deneyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben de bioxcin kullanıyorum. profildeki fotodan görebilirsin saçların durumunu. evet kullandıkça dökülme olmuyor ama bırakınca yine başlıyor, sürekli kullanmak lazım. komple dökülmeyi kesen bişi yok sanırım şu an. ayrıca git gide de açılmaya başladı, iyice seyrekleşti. geçen berber dedi bana abi 5-6 ay öncesine göre baya seyrelmiş diye. dedim genetik sonuçta yapacak bişi yok. sadece eldekileri korumanın derdindeyiz şu an :)

bu arada zeytinyağı sürüp kafada 1-2 saat beklettikten sonra yıkama olayı saçları gürleştiriyormuş diye bişiler duydum, var mıdır aslı astarı, ne şekilde yapmak gerekir?

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

kelin ilacı olsa kendi basına sürermis....ama denemedigim  hic bir sey kalmadı ektirmek baska.. gecen foto gönderdim  3000  tl isti yor kadın..  ekime..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bunun ilacı falan yok dökulecek en sonda gider ektirirsin şunu sür bunu sür falan yok abi DÖ-KÜ-LE-CEK.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 3215 Toplam Mesaj: 30