folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Kendini Göstermelik Proje Önerileri

Kendini Göstermelik Proje Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar

javada 3-5 yıl tecrübem olmadan iş bulamayacağımı anladıktan sonra javayada çok benzediği için kolay olacağını düşündüğümden c# ile ilgilenicem

blogumda hoş durucak, iş başvurusu yaptığımda bi yere adam açıp bloguma baktığında "vayy güzelmiş lan " dedirticek projeleriniz varmı?

hali hazırda yapmayı planladığım bi kaç projem var biraz bahsedeyim, bunlar hakkındada yorumlarınızı alayım:

clipboard izleyici: sağ tuşa kopyaladığımız kestiğimiz şeyleri bi yere kaydeden ilerde lazım olunca kullanabileceğimiz bi tool olucak, önemli bişey kopyaladık sonra yanlışlıkla başka bi dosyayı kestik o gitti diyelim bu tool la arkaplandan onu çekebilicez

holyone helpers benzeri bi alet: holyone helpers i kısayol tuşu ile yeni klasör açma olayı nedeniyle kullanıyodum sadece (zaten ona ek bide ip kopyalayabiliyo), tuş kombinasyonunu ve klasörün açılacağı yeri belirleyebileceğimiz bi versiyonunu düşündüm işede yarar hem

bi kaç tane daha var aklıma geldikçe yazıcam konuya hem tartıştıkça daha güzelleri çıkar diye inanıyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öneri : Basit düşün..

7 den 77 ye internet kullanıcısının bilgisayarda yada web de ne işine yarar ?

Herkesin ihtiyacı olan anlaşılır ve basit programlar neler olabilir..

Bunlar üzerine git.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam naptın sen işe girmek için 3-5 yıl tecrübe felan? senior javacı olarak mı girmek istiyosun direk? 
    iş tecrübesi arayan yerlere, bakın iş tecrübem var diyerek girmek istiyosan git düşük maaşla bi yere çalış 1 sene java üstüne sonra git başvur. am ane kadar mantıklı şu hareke bilemem.. yeni mezun işe girdiydik biz, ki benle giren 2 arkadaşta java için işe girmişlerdi, kendine güveniyosan bu konuda yardır git başvur direk her yere.. içinde kalmasın :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harbi la 2-3 yıl iş tecrübesi mi? :) yoksa genel tecrübe mi?

2-3 yıl tecrübeyle de senior olunmaz da neyse, sen direk stajyer olarak başla bence 5-6 ay.sonra iyi bir şirkette geleceği ışık saçan biri olup bi şirkete girersen devam. olmaz ise başka bir meslek düşün bence..

SharpShooter tarafından 05/Eyl/12 14:46 tarihinde düzenlenmiştir

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

2-3 yıl tecrübeyle de senior olunmaz da neyse, sen direk stajyer olarak başla bence 5-6 ay.sonra iyi bir şirkette geleceği ışık saçan biri olup bi şirkete girersen devam. olmaz ise başka bir meslek düşün bence..

adam 3-5 yıl demiş hocam :) bi işe girmek için 3-5 yıl başka şirkette çalışacaksam , o 3-5 yıl çalıştığım şirkette yükselirim zaten ne uğraşıcam şirket şirket gezmekle :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

aynen dediği gibi , yoksa internette program paylaşarak felan süreci haybeye daha çok uzatırsın.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocalar zilyon tane java ilanına başvurdum çok azında iki yıldan az tecrübe isteyenini gördüm, yeni mezunlar falan dururkende beni almıyolar işe o yüzden bu şekilde şansımın daha iyi olucağını düşündüm yanlış yoldamıyım yoksa?

bide şu konuyu okursanız iyi olur durumumu özetliyo : http://www.tahribat.com/Forum-Is-Ariyorum-Onerileriniz-164320/

şimdi napayım javadamı yoğunlaşayım? sertifika falan alayım desem (scjp) şu an durumum pek müsait değil

önerilerinizi bekliyorum

son not: 250-300 tl stajer maaşı veren yerlerde çalışamam, yalnız yaşıyorum kira vs veriyorum o şekilde geçinemiyorum malesef

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

abu ilgilenirsen kod bankası yapalım seninle, benim kendime delphide yaptığım aramalı, 15 dilde renklendimeli offline olarak çok iyi çalışan bitane var.

web tarafı oldukça kolay, ben xml post ettireyim kodu, senin web paneline düşsün ( dil, başlık, içerik, author bilgileri ile) , sitedeki bir admin onay verince yayına girsin. (çok sayıda saldırı olacaktır, onay sart)

Hem kısa zamanda bisürü kullanıcın olur, hem bu adamın sağlam howto ve kaynağı var derler hemde ermiş derler işte. services.tahribat.com da membershipe bağlayan bişeylerim var tek gereken web servis ve webden onay verip silme vs tarafı

HolyOne tarafından 05/Eyl/12 17:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

abu ilgilenirsen kod bankası yapalım seninle, benim kendime delphide yaptığım aramalı, 15 dilde renklendimeli offline olarak çok iyi çalışan bitane var.

web tarafı oldukça kolay, ben xml post ettireyim kodu, senin web paneline düşsün ( dil, başlık, içerik, author bilgileri ile) , sitedeki bir admin onay verince yayına girsin. (çok sayıda saldırı olacaktır, onay sart)

Hem kısa zamanda bisürü kullanıcın olur, hem bu adamın sağlam howto ve kaynağı var derler hemde ermiş derler işte. services.tahribat.com da membershipe bağlayan bişeylerim var tek gereken web servis ve webden onay verip silme vs tarafı

yaparım hocam gayette iyi olur benim için, şu kısmı anlamadım yalnız : " services.tahribat.com da membershipe bağlayan bişeylerim var" ?? sisteme tahribat.com da ki membershipleriyle login olabilecekmi kullanıcılar? facebookLogin tarzı bişey se eğer süpermiş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

ah ah su inüversite sınavı olmayayı bende talib olurdum php ile yapmaya en azından css falan olur bir yerinden girmeye çalışırıdm Holy ile aynı projede olmak iyi olurdu insan kendini iyi geliştirirdi 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bu bir şeyler yapayım da işe girerken vay desinler mantığı yerine bir şeyler yapayım da onu pazarlayayım ve ondan para kazanayım mantığı olsa çok daha hoş olurdu. :)

. . .. . ... .
Toplam Hit: 1997 Toplam Mesaj: 13