folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendinizi Nasıl Delirtirsiniz???

Kendinizi Nasıl Delirtirsiniz???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

selamın aleyküm

sizlere yine bi sorum olacak gecen konuda bi başkasını nasıl delitebiliriz diye bi sorum olmuştu şimdi ise bi insan kendini nasıl delirtebilir diye sorum olacak.içinizde psikoloji bozuk mürid ler oldgunu düşünüyorum :D bana bu konuda biraz tiyo verebilir misiniz? (mesela bi insan 40 kere deli dersen delirirmiş :))   delirtme derken ciddi anlamda delirmekten bahsediyorum

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

hm kendini nasıl delirtebilirsin..

sana kısaca nasıl deliriyorum anlatayım.

şimdi ben 19 yaşındayım. kanserim, param pulum yok üstüne birde bi sürü borç var, ana baba ayrı, ev düzeni aile sıcaklığı diye bişey yok 

kanser olduğumdan dolayı hergünüm ağrı acı sızı çekerek geçiyor..

sevgilim uzakta, sevgilimin etrafında benden daha iyi erkekler var ve biz hergün kavga ediyoruz ben onu o beni kırıyor 

ve başka erkekler sürekli kız arkadaşıma sulanıyor .. bu arada askerlik yaklaştı hatta ben yoklamaya da gitmedim

hadi onu geç üstüne üstlük okuyamıyorum 2. senem oldu üniye kayıtlıyım ama gidemiyorum param yok ve sınıfta kaldım

onuda geç össye gircem en baştan biliyo musun? ama diplomam yok! okulda çünkü! ve ben diplomayı anca 800 ytl verirsem alabiliyorum!

ama dedim ya önceden para yok! nasıl alıcam? bi 3. sene daha boş mu geçicek yani? çalışmam lazım iş bulmam lazım!

ama elimden bişey gelmez? üstüne demiştim hastayım kim alır işe?

site yapıyorum kod yazıyorum eş dost hatrı para gelmiyor neyse onu geçtim benim günlerce aylarca ağrı sızı içinde yazdığım kodlarım

çalındı ve millet ben yazdım diye kodlarımı parayla satıyor düşünebiliyo musun?! offffff

napıcam ben? niye geldimki dünyaya? neden ben? naptım bunları hakedecek? suçum ne benim söyler misin?

başkası rahat oh para içinde sağlık sıhat yerinde mis gibi okuyor biz aq sürünelim adalet mi bu?

adaletse neyin adaleti? dua et düzelir gelir geçer dimi? nah düzelir nah geçer! kendimi bildim bileli bu sorunlarla boğuşuyorum ben?

kendimi gebertsem? o da dert! cehennemde yanıcam! lan ben zaten dünyada yanıyorum aq suçum ne ya! of! yeter! 

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

hm kendini nasıl delirtebilirsin..

sana kısaca nasıl deliriyorum anlatayım.

şimdi ben 19 yaşındayım. kanserim, param pulum yok üstüne birde bi sürü borç var, ana baba ayrı, ev düzeni aile sıcaklığı diye bişey yok

kanser olduğumdan dolayı hergünüm ağrı acı sızı çekerek geçiyor..

sevgilim uzakta, sevgilimin etrafında benden daha iyi erkekler var ve biz hergün kavga ediyoruz ben onu o beni kırıyor

ve başka erkekler sürekli kız arkadaşıma sulanıyor .. bu arada askerlik yaklaştı hatta ben yoklamaya da gitmedim

hadi onu geç üstüne üstlük okuyamıyorum 2. senem oldu üniye kayıtlıyım ama gidemiyorum param yok ve sınıfta kaldım

onuda geç össye gircem en baştan biliyo musun? ama diplomam yok! okulda çünkü! ve ben diplomayı anca 800 ytl verirsem alabiliyorum!

ama dedim ya önceden para yok! nasıl alıcam? bi 3. sene daha boş mu geçicek yani? çalışmam lazım iş bulmam lazım!

ama elimden bişey gelmez? üstüne demiştim hastayım kim alır işe?

site yapıyorum kod yazıyorum eş dost hatrı para gelmiyor neyse onu geçtim benim günlerce aylarca ağrı sızı içinde yazdığım kodlarım

çalındı ve millet ben yazdım diye kodlarımı parayla satıyor düşünebiliyo musun?! offffff

napıcam ben? niye geldimki dünyaya? neden ben? naptım bunları hakedecek? suçum ne benim söyler misin?

başkası rahat oh para içinde sağlık sıhat yerinde mis gibi okuyor biz aq sürünelim adalet mi bu?

adaletse neyin adaleti? dua et düzelir gelir geçer dimi? nah düzelir nah geçer! kendimi bildim bileli bu sorunlarla boğuşuyorum ben?

kendimi gebertsem? o da dert! cehennemde yanıcam! lan ben zaten dünyada yanıyorum aq suçum ne ya! of! yeter!

-----------------------------

Konu bi yana, su içinde bulunduğu durumu anlatan bizim bi arkadaşımız, bi dostumuz. Kimse yazısını okumamış ve yaşadığı hastalığa geçmiş olsun dememiş ve ona iyi bir telkinde bulunmamış.

Yazık ya, çok yazık sizin için varsa yoksa saçma muhabbetler, geyik.

Bu yorumu okuyupta, sıradan bir şeymiş gibi görüp geçen insanlarla aynı ortamda bulunduğum için utanıyorum. Lanet olsun.

Kardeş geçmiş olsun, umarım her şey bir gün yolunda gider, ve sağlığına kavuşursun....

Hocam unutma bizi güçlü kılan zaferlerimiz değil, hayattaki yenilgilerimizdir...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

pesimistzombie hocam, araya kaynamış mesajın, şansızlıkla fark etmemişim kusura bakma öncelikle :(

Sonra insan böle bi durumda ise, delirmez abi... Insana çektiği acılar onun her seferinde daha güçlü olmasını sağlar, her seferinde ayakta biraz daha dik durmasını sağlar...

Tabiki başında olan durumların belki binde biri bile değil başımda yani uzaktan ahkam kesiyor salak tarzı bir düşünce içine kapılmanı istemem çünkü sadece seni düşündüğüm için yazıyorum...

Farkında değildim böle bir konunun yada olayın, gerçekten çok üzüldüm, saolsun emir gösterdi mesajını konunun arasında sıkışmış kalmış,

Özellikle senin yazdığın mesajı 1 sayfaya çekmeye calışacağım...

Eğer varsa elimizden gelen yapabileceğimiz maddi manevi herşey söylersen yapabileceğimizin en iyisini yapmaya calışalım...

Görüşmek üzere hocam, deli adamı banlarım ben, müridiminde azalmasını istemem ;) sağlam dur sen :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Böyle bir mesajın içinde olduğu konuya yapılan bütün sacma mesajları temizledim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Bütün bu yazdıklarının karşısında sadece oturup dinlenir.Eminim istediğin de sadece budur!!

Ama bişeyi hatırlatmadan da edemiycem..Kendimce çok önemli bişeyi..

(İnanıyosan!) 

Sırf bu dünya için yaratılmadık.Çekilen her acının ötede elbet bi karşılığı vardır.

İsyan etme!Sabret!

--Ben de maddi-manevi hertürlü yardıma varım--

vesselam...

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

rene hocanın dedigi gibi düşünceksin belki zombi ama bu dünyada bi yere gelmiş saygın her insan nice açlıkla sefaletle zorluklarla mücadele ederek geliyor.Allah sana sabır versin.Eminimki bu sorunları atlattıgında öbür dünyayı beklemeden mükafatını alırsın.En azından benim bildiklerim bu dünyada da mükafatını almış(ötekini bilmiyorm tabi ahkam kesmek gibi olmasın )

Bu arada geçmiş olsun.Sorunları en kısa sürede atlatman dilegiyle.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi kendinde de işe yara ama kendine yapamassın heralde bizim bi hocamız wardı böle derdi 'bir insanı delirtmenin en kolay yolu ona hak wermeden sorumluluk istektir'

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :)

Insana çektiği acılar onun her seferinde daha güçlü olmasını sağlar doğru fakat emir hocayada söylediğim gibi her insanın bi kırılma çatlama noktası var taşıyabileceği yük var. 

hani dertlerim o kadarda büyük bişey değil iyi kötü yaşıyoruz başkası için bunlar hafif olabilir ama benim için bi noktadan sonra delirtecek türden sorunlar olmaya başladı her gece yatağa yatarken gün içinde ne yaptım diye kendimi sorgularken acı çektim ağrım vardı iş yapmadım hala okuyamıyorum hala böyle şöyle gibi hem geçen zamanı hem halimi hem sıkıntılarımı görüp sorgulamaktan yatağımda güzel hayaller kurup uykuya dalamaz oldum psikolojim bozuldu konuyada o yüzden örnek olarak yazmıştım.

bi insanın kendisini işe yaramıyor olarak görmesi,gelecek kaygısı taşıması bunlar yüzünden acı çekerek birde üstüne sağlık probleminin acısı eklenince 

yıllardır da bu böyleyse  düşünecek akılda kalmıyor sabredecek güçte günden güne eridiğini farkediyosun zamanı nasıl durdurabilirim gibi salakça soruların cevabını bile aramaya başlıyosun :) ..

Sırf bu dünya için yaratılmadık.Çekilen her acının ötede elbet bi karşılığı vardır. inanıyorum fakat neden ben? sorusunuda sormaktan kendimi alamıyorum. 

Allah kimisini parayla, sağlıkla kimisini acıyla,sefaletlikle denermiş ama bana niye acı? parayla sağlıklı bi insan olarak denenmeyi tercih ederim 

çünkü din açısından bakarsak ameliyatlı olmak ve her an acı çekiyor olmak 5  vakit namazada mani .. Şimdi Allah namaz kılmamı istemiyor mu yani? bu tür sorular uzar gider ama cevabı yok..

neyse yapcak bişey yok zamana bırakacaz herşeyi ya düzelecek ya da bi müddet sonra ben zaten yeter artık diyerek düzeltirim :)

teşekkür ederim desteğiniz için beni düşünmeniz yeter.

kısaca insan böyle çok güzel deliriyor konuyu da dağıtmamış olayım :)  

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

pessimist hocam geçmiş olsun...Şimdi sana burda ne desem,ne anlatsam boş.. çünkü zaten ben ne söylersem sen daha iyisini zaten biliyorsundur... Biz dertsiz-tasasız mı yaşıyoruz? Hayır ama senin bu yazdıkalrının yanında bizimkiler pekte büyük şeyler değil... 

İsyan etme sabret diyeceğim herkes gibi ama biliyorum ki senin için bununda bir önemi yok çünkü ne kadar yanında olursak olalım bize söylemesi kolay geliyor..Yaşaması ise bambaşka..

Ben Ankara'da yaşıyorum birader olurda bi' sıkıntın bi derdin bi ihtiyacın olur sen söyle bize bakarsın belki elimizden birşey gelir..Elimizden geldiğincede yanında dururuz.. (ne gibi bi ihtiyaç hiç bilmiyorum ama dünya bu hiç belli olmaz bi' boka yaramayan ben bille belki sana bi yardım edebilirim)   

Tekrar geçmiş olsun hocam...

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Hayat bir imtihan dünyasıdır kardeş.Allah az verir dener,çok verir dener..

Yani sadece sen değil,herkes girer bu tür sınavlara..Senin avantajınsa bir nevi daha çok,çünkü imtihan olduğu bariz ortada.bazen denendiğini bile anlamıyosun..

Namaz konusuna gelince,senin durumun namaza mani değil.hiç olmadı "gözünle" bile kılabilirsin.

Şu an yapabileceğin en güzel şey,senin birilerinin gördüğünü,yalnız olmadığını idrak edip..isyan etmeyip sabrettiğin için ötede sana vereceği mükafatları düşünmek..O zaman göreceksin ki bütün acılarını unutuyor,hayata benden bile sıkı bağlanabiliyorsun :)

Çünkü artık mutlusun ;) Belki de elde edeceklerin için çekdiğin ızdıraplar az biledir....

Kalbini dar etme..

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 2608 Toplam Mesaj: 15