folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kene Öldürdüm (Anne) ! Dikkat Edin

Kene Öldürdüm (Anne) ! Dikkat Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Dün Akşam Bi Arkadaşım Msnde Bana SööLedi, Onunda BacağıyLa Temesa Geömiş Bi ipne Kene. ÜsyeLik ALmanyada:S Bahçedeyken oLmuş oLay.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

Beyler mevzu hakikaten ciddi.

Geçen de annem balkonda bi tane öldürmüş.

4. katta oturuyoz. Balkonda kırlangıç yuvası var;  galiba bu puşt yavrularına getirdi balkonda düşürdü keneyi mQ.

evin yakınlarında çatıda-balkonda vs kuşların yuva yapmasına müsaade etmeyin sakın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

yıllardır bi bok olmuyodu evrim geçirdiler korkulu rüya oldu amk :S .. tırsmaya başladım benim oda bahçeye bakıo ağaçlar çiçekler vs 1. kat arısı kocaman uçan canlıları her bi şeyi girio odaya..

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayrıca cesaretinede bayıldım yani , nasıl vurup öldürdün onu su bardağının götüyle a.q , ben gördüğüm zmn hemen annemi çağırıorm o öldürüyor , babam bana ne pısırık adamsın die laflanıyor filan ama tırsıorm abi , geçen sene odamda bi örümcek gördüm bizimkiler aradılar ama bulamadılar bende 3 4 ay odaya girmemiştim
    -----------------------------

aha kopyam tırsakdaşım :D :D  

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam valla ben ufakken ormana falan gittiğimizde hep bacaklarıma falan yavru keneler gelirdi ısırırdı.. birşey olmuyordu.. şimdi bunlar dev gibi oldular adamın ta a.qoyuyo.. bizim burda hergün ilaçlama yapıyolar.. daha birşey görmedim ama dikkat etmek lazım..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kardeş dua et de eve yumurtlamamıs olsun

ibneler bi seferde 2000 yumurta bırakıomus

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dayi frontline isimli ilaci al , yada tozu var onu al 40ytl falandir...ben kopekte kullaniyorum ,10dk icinde butun kene bit pire dokuluyor oluyor...kene isirinca koparmaya calismayin ,birde oldurdugun yeri iyice temizle ...bugun gidip pire tozu alacam bide evi iyice temizlicem :9

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

koyun olan yerde olur diyorlar.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
     Geçenlerde bi belgesel izliodum adamın teki keneleri felan anlatıyırdy. Kene gelio bunun elini ısıro adam bunu cıkarmıo geziyo felan bi yerele gidio kamerada hep adamın elini cekio. kenenin kıcı böle büyüyo , kanı  emio kıcına gidio . bi müddet sora kene kendiliginden düşüyo cekip gidio. aq bizim burdakilerin derdi ne gelsin günde yarım litre kan içsin ama beni zehirlemesin aq si.tirsin gitsin sora . nerden cıktı bunlar amk evrim felan mı geçirdilerde böle oldular
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

lan kuş gribi dediler tavuğu mavuğu öldürdüler(lazımdı da)

sonra tavuklar bunlaır yimeyince hortladı bu kene  

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 3653 Toplam Mesaj: 28