folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kick Boks İle İlgili Birkaç Soru.

Kick Boks İle İlgili Birkaç Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Kick boksa başlamayı düşünüyorum.Daha önce 2 ay gitmiştim baya hoşuma gitti tekrar başlamaya karar verdim.Aklıma takılan birkaç soru var.

1.Zayıfım bunun bir dezavantajı olur mu?Ağır bir spor olduğundan daha da zayıflarmıyım?

2.İnternette araştırdım biraz ilerde fit bir vücut ve sıkı kasların olabileceğini yazmışlar bu ne kadar doğru?

3.Dershaneye başlayacağım sizce derslere odaklanmamı etkiler mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

1.Zayıfım bunun bir dezavantajı olur mu?Ağır bir spor olduğundan daha da zayıflarmıyım?

Aslında beslenmene dikkat edersen tam tersini yaparsın bol öğün ve bolca kaliteli karbon hidrat alıcaksın yani makarna paran varsa kg luk tavuk göğüs eti al yaptır makarnanın yanında onuda ye 5-7 öğün arası bol bol yersen ve spor yaparsan kilo bile alırsın

2.İnternette araştırdım biraz ilerde fit bir vücut ve sıkı kasların olabileceğini yazmışlar bu ne kadar doğru?

Doğdurudur bulk değilde sıkılaşmaya göre beslenirsen yani çok az yağ alırsan ve protein ağırlıklı beslenirsen yağ oranın düşer kasların daha belirginleşir ama boksta nasıl bir spor sistemi var bilmiyorum body salonlarında oluyor bu dediğim

Bide bana kaç paraya gittiğini yazsana pm den veya buradan kardeş

srsr_mnyk tarafından 17/Ağu/13 09:26 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Aslında beslenmene dikkat edersen tam tersini yaparsın bol öğün ve bolca kaliteli karbon hidrat alıcaksın yani makarna paran varsa kg luk tavuk göğüs eti al yaptır makarnanın yanında onuda ye 5-7 öğün arası bol bol yersen ve spor yaparsan kilo bile alırsın

Doğdurudur bulk değilde sıkılaşmaya göre beslenirsen yani çok az yağ alırsan ve protein ağırlıklı beslenirsen yağ oranın düşer kasların daha belirginleşir ama boksta nasıl bir spor sistemi var bilmiyorum body salonlarında oluyor bu dediğim

Cevapların için teşekkürler.Bol yemek yemeye çalışıyorum.Evde olduğum zaman hiç durmadan birşeyler yerim ama metobolizmadan dolayı sanırım kilo alamıyorum pek birde boyum uzun.

3 aylık 200 TL sanırım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Bu ne kadar zayıf olduğuna bağlı, kilo ve boy orantını söylersen birşey söyleyebilirim. Normal zayıflıktaysan senin için biraz avantaj olur serii olursun. Ancak bayağı bi zayıfsan gelen geçen savurabilir, ha bir de dikkat et sakın 75-100 kg adamların karşısına çıkma başlarda uçururlar. Bilen insanlar için diyorum tabii, kick boksu bilipte en tehlikeli kilo grubu onlardır.

Bu vücuda göre değişiyor, hocaya göreyede değişiyor ancak bende gözle görülür şekilde göğüs ve kol kasları oluşmuştu. Bunu kafana takma kick boksu benimsediğin zaman kas falan umrunda olmaz.

Tam aksine bu dönemde kick boks yaparsan senin geçireceğin bunalımları engeller, bizzat tecrübe sahibiyim. Kick boksa gidip çok sinir hapı bırakan insan gördüm, bu gerçi hocayada bağlı Allaha şükür bizim hocamız gerçekten bayağı bayağı iyiydi.

Kick boksa düzenli olarak gidersen sınav stresini, hayatın rutinliğinden sıkılmış tavırları fark edilebilir şekilde aza indirgersin.

Ben 3 yıldır yapıyorum, kış gelince tekrar başlayacağım. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Cevapların için teşekkürler.Bol yemek yemeye çalışıyorum.Evde olduğum zaman hiç durmadan birşeyler yerim ama metobolizmadan dolayı sanırım kilo alamıyorum pek birde boyum uzun.

3 aylık 200 TL sanırım.

evet kardeş vücut yapısındandır 3 temel tip vücut tipi var buradan bak bilgi sahibi olacaksın sen ektomorf oluyorsun büyük ihtimal

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/antrenman-bodybuilding-ve-fitness/vucut-tipleri-hakkinda-genis-bilgi-2944.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

zayıfsan sorun olmaz ama şişman olsan 2 ayda garanti 5 -6 kilo antreanları çok ağır çıplak ayak ve sürekli boşa yumruk sallamak adamın iflahını mkiyor. 

ben forumda zayıflayamaıyorum diyenlere kick box a gidin diyordum. kilo verme garanti

ama arkadaşta demiş iyi beslenirsen, mekik şınav barfix yaparsan bunları antreanlar günlerinin haricinde dinçken vucut süper olur hocam birde 2-3 yıl vucuttanda boxtanda bişey bekleme. iki yıl sora çık piyasaya zaten dövüşmessin vurunca indireceğini bilirsin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

m tuşu basmıyor benim affola bu arada dövüşmessin derken, ringte antreamanda değil dışarıda trafikte orda burda artslik yapanlarla demek sitedim. kaşınana sol direk sağ kroşe tam ileri zığlayarak karna ayak tabanını gömerek tekme sevdiğim bir harekttir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Bu ne kadar zayıf olduğuna bağlı, kilo ve boy orantını söylersen birşey söyleyebilirim. Normal zayıflıktaysan senin için biraz avantaj olur serii olursun. Ancak bayağı bi zayıfsan gelen geçen savurabilir, ha bir de dikkat et sakın 75-100 kg adamların karşısına çıkma başlarda uçururlar. Bilen insanlar için diyorum tabii, kick boksu bilipte en tehlikeli kilo grubu onlardır.

Bu vücuda göre değişiyor, hocaya göreyede değişiyor ancak bende gözle görülür şekilde göğüs ve kol kasları oluşmuştu. Bunu kafana takma kick boksu benimsediğin zaman kas falan umrunda olmaz.

Tam aksine bu dönemde kick boks yaparsan senin geçireceğin bunalımları engeller, bizzat tecrübe sahibiyim. Kick boksa gidip çok sinir hapı bırakan insan gördüm, bu gerçi hocayada bağlı Allaha şükür bizim hocamız gerçekten bayağı bayağı iyiydi.

Kick boksa düzenli olarak gidersen sınav stresini, hayatın rutinliğinden sıkılmış tavırları fark edilebilir şekilde aza indirgersin.

Ben 3 yıldır yapıyorum, kış gelince tekrar başlayacağım. :)

Kilo:58 Boy:1.83.Body başlayacaktım ama body yapanlara sordum sakın gitme dediler.Sürekli devam etmen gerekiyor burakınca çok kötü oluyormuş.Kick boksa dediğim gibi 2 ay gittim ve çok zevkliydi.Ama zayıflık yüzünden tereddütteyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

zayıfsan sorun olmaz ama şişman olsan 2 ayda garanti 5 -6 kilo antreanları çok ağır çıplak ayak ve sürekli boşa yumruk sallamak adamın iflahını mkiyor. 

ben forumda zayıflayamaıyorum diyenlere kick box a gidin diyordum. kilo verme garanti

ama arkadaşta demiş iyi beslenirsen, mekik şınav barfix yaparsan bunları antreanlar günlerinin haricinde dinçken vucut süper olur hocam birde 2-3 yıl vucuttanda boxtanda bişey bekleme. iki yıl sora çık piyasaya zaten dövüşmessin vurunca indireceğini bilirsin.

anladım hocam.kursa sate birer gün arayla 3 gün gidecem.diğer günler beslenmeye dikkat ederim artık.

bende bu alette var mekik şınava bunla yapıyorum faydası oluyor baya.

motka tarafından 17/Ağu/13 09:52 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    kilo 63 boy 1.75 bende baslicam amk seyine zayifim iste mesele o
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    kilo 63 boy 1.75 bende baslicam amk seyine zayifim iste mesele o

sen benden yine kiloluymuşsun istek varsa başla.

Toplam Hit: 2715 Toplam Mesaj: 21