Kick Boks İle İlgili Birkaç Soru.
-
mstfcn bunu yazdıMert_648 bunu yazdıkilo 63 boy 1.75 bende baslicam amk seyine zayifim iste mesele o
sen benden yine kiloluymuşsun istek varsa başla.
heves varda amk çanakkalede varmı işte
-
Mert_648 bunu yazdımstfcn bunu yazdıMert_648 bunu yazdıkilo 63 boy 1.75 bende baslicam amk seyine zayifim iste mesele o
sen benden yine kiloluymuşsun istek varsa başla.
heves varda amk çanakkalede varmı işte
vardır hocam evin çarşıya yakınsa biraz dolaş bulursun.
-
Gitmeyi çok istiyorum ama gidebileceğim uygun zaman,mekan yok :( Gittiğim zamanların kıymetini bilmek gerek..
Hiç düşünme git hocam sorun olmaz,ayrıca zayıfım diyorsun düzgün beslenme ile izbandut gibi olabilme durumun var.
Derslere odaklanmana iyi açıdan yardımcı olur. Şöyleki,hergün uyuyoruz,zihnimiz yeterince yoruluyor ama bedenimiz yeterince yorulmuyor.
Bu yüzden uyku problemleri yaşıyoruz,spor yapıp uyuduğunda uykunu çok güzel alırsın,sabaha dinlenmiş şekilde uyanırsın.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Gitmeyi çok istiyorum ama gidebileceğim uygun zaman,mekan yok :( Gittiğim zamanların kıymetini bilmek gerek..
Hiç düşünme git hocam sorun olmaz,ayrıca zayıfım diyorsun düzgün beslenme ile izbandut gibi olabilme durumun var.
Derslere odaklanmana iyi açıdan yardımcı olur. Şöyleki,hergün uyuyoruz,zihnimiz yeterince yoruluyor ama bedenimiz yeterince yorulmuyor.
Bu yüzden uyku problemleri yaşıyoruz,spor yapıp uyuduğunda uykunu çok güzel alırsın,sabaha dinlenmiş şekilde uyanırsın.
Nerde oturuyorsun hocam belki mekan konusunda birisi yardım edebilir.Aynen dediğin gibi sürekli bilgisayar başında olunca enerjimi tam olarak atamıyorum ve uyku problemi oluyor.Spor bence sağlıklı bir yaşam için gerekli birşey.Evde boş boş oturacağıma gider sporumu yaparım daha iyi.Birde verdiğim paraya acımıyorum çünkü sigara içen insan çok çevremde onların sigaraya verdiği parayı ben spora veriyorum o yüzden paranın pek boşa gittiğini düşünmüyorum.
-
Spora başlayacaksın ve kiloyu mu dert ediyorsun ? Hocam insan yemeği karnı acıkınca yer. Sen karnın acıkınca yemek yersin ancak, metabolizman hızlı çalıştığı için kilon düşüktür. Spor, vücudu acıktırır. Besin istersin, daha çok miktarlar yersin. Hatta sofranın başında kendine bile şaşırırsın ki bu çok doğal bir semptomdur.
Bunun yanında ne yediğine de dikkat edersen hiç bir problem kalmaz. Box, kondisyon sporudur. Disiplin ister. İyi beslenmez, iyi dinlenmez ve disiplinli çalışmassan adele yırtılmalarına ve çeşitli sakatlanmalara neden olur.
Ayrıca -şahsi görüşüm- 3 aylık 200 tl ye box eğitimi veren hocadan bir cacık olmaz. Fitness salonları bile daha çok para istiyor. Orantıyı sen yap.
Bir sorun olursa ben buradayım.
Fitness, kick box ve uzak doğu dövüş sporları ile ilgili soruların olursa cevaplarım.
Selametle. -
NaZi_ bunu yazdı
Spora başlayacaksın ve kiloyu mu dert ediyorsun ? Hocam insan yemeği karnı acıkınca yer. Sen karnın acıkınca yemek yersin ancak, metabolizman hızlı çalıştığı için kilon düşüktür. Spor, vücudu acıktırır. Besin istersin, daha çok miktarlar yersin. Hatta sofranın başında kendine bile şaşırırsın ki bu çok doğal bir semptomdur.
Bunun yanında ne yediğine de dikkat edersen hiç bir problem kalmaz. Box, kondisyon sporudur. Disiplin ister. İyi beslenmez, iyi dinlenmez ve disiplinli çalışmassan adele yırtılmalarına ve çeşitli sakatlanmalara neden olur.
Ayrıca -şahsi görüşüm- 3 aylık 200 tl ye box eğitimi veren hocadan bir cacık olmaz. Fitness salonları bile daha çok para istiyor. Orantıyı sen yap.
Fitness, kick box ve uzak doğu dövüş sporları ile ilgili soruların olursa cevaplarım.
Selametle.Hocam yorumun için teşekkürler.Bizim burda fiyatlar genelde böyle.Çok lüks yerlerede gitmenin pek anlamı yok.Gideceğim spor salonunu baya övdüler yoksa o fiyattan daha düşük yerler var.
-
bende tekwondo ya gideceğim şimdiden koşu antremanlarına ve bacak açmalara başladım lakin çok pis acıyorlar kaslar felaket hocalar acımyorlarmış :D
-
bensiz_aglama bunu yazdı
bende tekwondo ya gideceğim şimdiden koşu antremanlarına ve bacak açmalara başladım lakin çok pis acıyorlar kaslar felaket hocalar acımyorlarmış :D
Tekme için gerekli hocam dayanacan artık :D
-
bostancı yakınlarında var mı iyi bir yer?
-
NaZi_ bunu yazdı
Selametle.türkiyede wushu sanda öğrenimi konusunda iyimidir ? wushu daha iyi geliyor bana boksdan yani daha uygulanabilir birşey boks ta iyi tabi
@bensiz_aglama : çok iyi ısınmadan açmaya felan çalışırsan geçmiş olsun spor hayatın şimdiden biter :D sakatlanırsın gidince yavaş yavaş zorlıyarak açtırıyorlar ve hiç tavsiye etmem bu sporu tekmeleri felan istediğin kadar öğren bir süre gitme bacağın yerinden kalkmıyor dışarıda uygulamak istiyorsan kick box a git kısa sürede birşeyler kaparsın zaten
srsr_mnyk tarafından 17/Ağu/13 13:23 tarihinde düzenlenmiştir