folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıl Dönmesi Hk.

Kıl Dönmesi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Usta senin olay bende de oldu denk geldi senin konuyu gördüm sen doktora gitmişsinde kıldonmesi olduğunu öğrenmişsin benimde gitmem şart oldu ozmn :(

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

alışırsın dostum, ben artık utanmıyorum doktor indiri dedimmi indir işte :) kıl dönmesi bendede var ameliyat olcaktım sonra zaman bulamadım bende şis ağrı yok. doktordan utanma olmaz. ameliyattan sonra zaten aylarca belki hemşirelen orana pansuman yapacak onlardan da utanmana gerek yok :)

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilaçlarla sık kendini biraz. Askere git. Askerde ol ameliyatını. Hem kafadan 1 ay izinli olursun (askerlikten sayılıyor) hemde bedava. Bide askerde böle bişey olduğu için de maaşını hastane farkıyla alıyosun askere dönünce...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

sokmuşum hava değişimine amk git tedavini ol hemen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

1.5 sene kıl dönmesiyle yaşadım. Sabret git askerde ameliyat ol derim. Yanına bol bol don almayı unutma

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Yarrak falan göstersem utanmam da götte bende utanırım hacı :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

şimdilik iltihabı boşalttırıp tamamen ölee gidicem askere orda olurum ameliyatı artık tek sıkıntım ağrı ve akıntı olması yeter bana

THE BeYaZ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

askerde bir arkadaş tırnak batması yüzünden doktora gitti sonuç olarak baş parmağını baştan savma bir ameliyat yaptı piçler. Daha sonra parmağının yarısı kangren oldu ve kesmek zorunda kaldılar. Daha sonra kestikten sonra hukuki süreç nasıl oldu haberim yok çünkü teskeremi aldım. 

Sen sen ol çok zorda kalmadıkça askeriyenin doktorlarına kendini emanet etme. Tavuk keser gibi kesip biçiyolar özenmeymiş insan hayatıymış umurlarında bile değil..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

kardesım aynı durumdan bende mmuzdarıptım tam askere gıtmeden once cıkmıstı mecbur gıttım askere acemı bırlıgı bırde foca cıktı ıyıce berbat olmustu ama dayandım orada sıktım dısımı 15 ay nasıl gectı gelde bana sor hergun kanardı artık pamuklarla yasamaya baslamıstım. aynı durumda olan bır arkadasım daha vardı o gıttı amelıyat oldu usta bırlıgınde mardınde ıdım allahın sevgılı kuluymusum ben amelıyat olmadım neden dersen amelıyat olan arkadasıma 15 gun rapor verdıler. ayaga kalkamıo yuzustu yatıo bızım gıbı arkadasları vardı allahtan baktık bız ama ya senınde oyle olmazsa ben geldım askerden sıvılde oldum 3 gun hastanede yattım sonra geldım evıme yattım mısler gıbı annem baktı bana tavsıyem askere bırakma hava degısımı fln hıkaye doktorlar vermıyor oyle kolay kolay hava degısımını. ya gıtmeden once sıvılde ıken ol oyle gıt yada askerden donunce yaptır. bırde askerı doktarlar o kadar ıyı bakamıyorlar. oldu bittiye getiriyorlar herseyı. benden tavsıye amelıyat oldugun zaman bır kerede gecen bır sey degıl tekrarlıyacaktır... Bunuda unutma perısan olursun askerde...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

edit

Huerfanos tarafından 13/Kas/12 21:25 tarihinde düzenlenmiştir

Anarsistherif...
Toplam Hit: 7281 Toplam Mesaj: 44