Kıl Dönmesi Hk.
-
Usta senin olay bende de oldu denk geldi senin konuyu gördüm sen doktora gitmişsinde kıldonmesi olduğunu öğrenmişsin benimde gitmem şart oldu ozmn :(
-
alışırsın dostum, ben artık utanmıyorum doktor indiri dedimmi indir işte :) kıl dönmesi bendede var ameliyat olcaktım sonra zaman bulamadım bende şis ağrı yok. doktordan utanma olmaz. ameliyattan sonra zaten aylarca belki hemşirelen orana pansuman yapacak onlardan da utanmana gerek yok :)
-
ilaçlarla sık kendini biraz. Askere git. Askerde ol ameliyatını. Hem kafadan 1 ay izinli olursun (askerlikten sayılıyor) hemde bedava. Bide askerde böle bişey olduğu için de maaşını hastane farkıyla alıyosun askere dönünce...
-
sokmuşum hava değişimine amk git tedavini ol hemen
-
1.5 sene kıl dönmesiyle yaşadım. Sabret git askerde ameliyat ol derim. Yanına bol bol don almayı unutma
-
Yarrak falan göstersem utanmam da götte bende utanırım hacı :D
-
şimdilik iltihabı boşalttırıp tamamen ölee gidicem askere orda olurum ameliyatı artık tek sıkıntım ağrı ve akıntı olması yeter bana
-
askerde bir arkadaş tırnak batması yüzünden doktora gitti sonuç olarak baş parmağını baştan savma bir ameliyat yaptı piçler. Daha sonra parmağının yarısı kangren oldu ve kesmek zorunda kaldılar. Daha sonra kestikten sonra hukuki süreç nasıl oldu haberim yok çünkü teskeremi aldım.
Sen sen ol çok zorda kalmadıkça askeriyenin doktorlarına kendini emanet etme. Tavuk keser gibi kesip biçiyolar özenmeymiş insan hayatıymış umurlarında bile değil..
-
kardesım aynı durumdan bende mmuzdarıptım tam askere gıtmeden once cıkmıstı mecbur gıttım askere acemı bırlıgı bırde foca cıktı ıyıce berbat olmustu ama dayandım orada sıktım dısımı 15 ay nasıl gectı gelde bana sor hergun kanardı artık pamuklarla yasamaya baslamıstım. aynı durumda olan bır arkadasım daha vardı o gıttı amelıyat oldu usta bırlıgınde mardınde ıdım allahın sevgılı kuluymusum ben amelıyat olmadım neden dersen amelıyat olan arkadasıma 15 gun rapor verdıler. ayaga kalkamıo yuzustu yatıo bızım gıbı arkadasları vardı allahtan baktık bız ama ya senınde oyle olmazsa ben geldım askerden sıvılde oldum 3 gun hastanede yattım sonra geldım evıme yattım mısler gıbı annem baktı bana tavsıyem askere bırakma hava degısımı fln hıkaye doktorlar vermıyor oyle kolay kolay hava degısımını. ya gıtmeden once sıvılde ıken ol oyle gıt yada askerden donunce yaptır. bırde askerı doktarlar o kadar ıyı bakamıyorlar. oldu bittiye getiriyorlar herseyı. benden tavsıye amelıyat oldugun zaman bır kerede gecen bır sey degıl tekrarlıyacaktır... Bunuda unutma perısan olursun askerde...
-
edit
Huerfanos tarafından 13/Kas/12 21:25 tarihinde düzenlenmiştir