folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıl Dönmesi Hk.

Kıl Dönmesi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

askerde bir arkadaş tırnak batması yüzünden doktora gitti sonuç olarak baş parmağını baştan savma bir ameliyat yaptı piçler. Daha sonra parmağının yarısı kangren oldu ve kesmek zorunda kaldılar. Daha sonra kestikten sonra hukuki süreç nasıl oldu haberim yok çünkü teskeremi aldım. 

Sen sen ol çok zorda kalmadıkça askeriyenin doktorlarına kendini emanet etme. Tavuk keser gibi kesip biçiyolar özenmeymiş insan hayatıymış umurlarında bile değil..

Hasiktir la birden korktum şimdi :D Benim parmakta da tırnak batıyo yan tarafı mor. Soguktan da oluyo gerçi elimi falan bastırınca kan gelip gidiyo bende korkulacak birşey yok diyodum :D Kangren olsa ağrı falan olur dimi hoca ? :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Hasiktir la birden korktum şimdi :D Benim parmakta da tırnak batıyo yan tarafı mor. Soguktan da oluyo gerçi elimi falan bastırınca kan gelip gidiyo bende korkulacak birşey yok diyodum :D Kangren olsa ağrı falan olur dimi hoca ? :D

o kadar ayrıntılı bilmiyorum hacı malesef :D Ama çocuk ağrıdan duramayınca tekrar gitti doktora o zaman öğrendi kangren olduğunu. Biraz daha gelmesen ayak komple gidiyomuş falan demişlerdi (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

o kadar ayrıntılı bilmiyorum hacı malesef :D Ama çocuk ağrıdan duramayınca tekrar gitti doktora o zaman öğrendi kangren olduğunu. Biraz daha gelmesen ayak komple gidiyomuş falan demişlerdi (:

Oh iyi hoca :D Benim ayakta acı yok şuan bastırınca hafif bi ağrı var da :D Rahatta yürüyebiliyorum. Yani bi iyileşiyo gibi bi kötüleşiyo gibi arada bişey :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

2tane arkadaşım kıl dönmesinden oldu askerde ama hiç böyle birşey duymadım

THE BeYaZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theone21_9
    theone21_9's avatar
    Erkek

Hocam bende oldum ameliyatı aynı seninki gibi apse olmuştu ne adım atabiliyordum ne yatakta dönebiliyordum.Doktora gittim bi leğene sıcak su koy içine otur patlarsa korkma patlamazsa 2 gün sonra gel iltihabı akıtalım dedi.Oturdum falan filan bişey olmadı daha da toplandı iltihap neyse gittim doktora bi iğne çaktı oraya ama acısını sorma sonra zaten hemen rahatlama oluyor.Doktor dedi ameliyat olman lazım bende dedim askerle olsam böyle böyle 1 ay gibi izin varmış falan adam bana dedi ki orda yaptırcağına pişman olursun eski yöntemlerle yapılıyor falan dedi ama karar senin dedi bende tırstım gittim oldum.Bu arada o doktor askeriye de görev yapmış bildiği için ordaki ortamı bana bunu demişti :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Şuan aynada götüme bakıyorum korkutsunuz la.

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

varmı bari bişi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

bu avatarla bu cümleyi yazmayacaktın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

güldürdün mürolasın saolasın ya

THE BeYaZ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

varmı bari bişi 

Cillop gibi götüm varmış ya =) iyi bakmışız demek ki.

طדṮ
Toplam Hit: 7957 Toplam Mesaj: 44