Kıl Dönmesi Hk.
-
CEO bunu yazdı
askerde bir arkadaş tırnak batması yüzünden doktora gitti sonuç olarak baş parmağını baştan savma bir ameliyat yaptı piçler. Daha sonra parmağının yarısı kangren oldu ve kesmek zorunda kaldılar. Daha sonra kestikten sonra hukuki süreç nasıl oldu haberim yok çünkü teskeremi aldım.
Sen sen ol çok zorda kalmadıkça askeriyenin doktorlarına kendini emanet etme. Tavuk keser gibi kesip biçiyolar özenmeymiş insan hayatıymış umurlarında bile değil..
Hasiktir la birden korktum şimdi :D Benim parmakta da tırnak batıyo yan tarafı mor. Soguktan da oluyo gerçi elimi falan bastırınca kan gelip gidiyo bende korkulacak birşey yok diyodum :D Kangren olsa ağrı falan olur dimi hoca ? :D
-
DevilRullz bunu yazdı
Hasiktir la birden korktum şimdi :D Benim parmakta da tırnak batıyo yan tarafı mor. Soguktan da oluyo gerçi elimi falan bastırınca kan gelip gidiyo bende korkulacak birşey yok diyodum :D Kangren olsa ağrı falan olur dimi hoca ? :D
o kadar ayrıntılı bilmiyorum hacı malesef :D Ama çocuk ağrıdan duramayınca tekrar gitti doktora o zaman öğrendi kangren olduğunu. Biraz daha gelmesen ayak komple gidiyomuş falan demişlerdi (:
-
CEO bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
o kadar ayrıntılı bilmiyorum hacı malesef :D Ama çocuk ağrıdan duramayınca tekrar gitti doktora o zaman öğrendi kangren olduğunu. Biraz daha gelmesen ayak komple gidiyomuş falan demişlerdi (:
Oh iyi hoca :D Benim ayakta acı yok şuan bastırınca hafif bi ağrı var da :D Rahatta yürüyebiliyorum. Yani bi iyileşiyo gibi bi kötüleşiyo gibi arada bişey :D
-
2tane arkadaşım kıl dönmesinden oldu askerde ama hiç böyle birşey duymadım
-
Hocam bende oldum ameliyatı aynı seninki gibi apse olmuştu ne adım atabiliyordum ne yatakta dönebiliyordum.Doktora gittim bi leğene sıcak su koy içine otur patlarsa korkma patlamazsa 2 gün sonra gel iltihabı akıtalım dedi.Oturdum falan filan bişey olmadı daha da toplandı iltihap neyse gittim doktora bi iğne çaktı oraya ama acısını sorma sonra zaten hemen rahatlama oluyor.Doktor dedi ameliyat olman lazım bende dedim askerle olsam böyle böyle 1 ay gibi izin varmış falan adam bana dedi ki orda yaptırcağına pişman olursun eski yöntemlerle yapılıyor falan dedi ama karar senin dedi bende tırstım gittim oldum.Bu arada o doktor askeriye de görev yapmış bildiği için ordaki ortamı bana bunu demişti :)
-
Şuan aynada götüme bakıyorum korkutsunuz la.
-
Cesnist bunu yazdı
varmı bari bişi
-
Cesnist bunu yazdı
bu avatarla bu cümleyi yazmayacaktın
-
Cesnist bunu yazdı
güldürdün mürolasın saolasın ya -
PanxeR bunu yazdıCesnist bunu yazdı
varmı bari bişi
Cillop gibi götüm varmış ya =) iyi bakmışız demek ki.