Kılıçdaroğlu Facebook Da
-
verildiyse affola görünce ekleyim dedim
malüm alışkın değiliz bu tür olaylara
buyrun link: http://www.facebook.com/video/video.php?v=146913928671757
-
www.twitter.com/gandikemal'i de bekliyoruz.
-
:) Yav buradada bir kitle olduğunu söylemiş bir danışman buna ama ilginç bir yaklaşım diyorum açılım olmuş buda bayağı moda ya açılımlar:)
-
bu adamın çalışma temposuna hayranım. günde 4 tane miting yapıyor arada bir de facebooktakilere sesleniş yapmış
-
hacı buda aynı ecevite benzio a*q ya :D iskelet gibi adam sinir oluyom d*züye :P
adam açılım yapmış facebookta :D artık miting müziği ismail yk - çılgın (facebook) :D
-
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------süper :D
-
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------hatta gelsin mürid olsun tbt de...
-
bir AKP'li olarak bu adamın geçmişi ne kadar karanlık olsada, verdiği sözlerin lafta kalacağına emin olsamda Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduktan sonraki bi takım çalışmalarını ve azmini takdir ediyorum.
-
WALLACEs bunu yazdı:
bir AKP'li olarak bu adamın geçmişi ne kadar karanlık olsada, verdiği sözlerin lafta kalacağına emin olsamda Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduktan sonraki bi takım çalışmalarını ve azmini takdir ediyorum.
-----------------------------hocam belki karanlık değildir, sözleri de belki lafta kalmaz.
her rakip birbirini karalar, bazıları abartır. bence kaynaklarını kontrol ederek sorgula adamın geçmişini.
-
Prometheus bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------hocam belki karanlık değildir, sözleri de belki lafta kalmaz.
her rakip birbirini karalar, bazıları abartır. bence kaynaklarını kontrol ederek sorgula adamın geçmişini.
-----------------------------çeşitli söylentileri resmi sitelerin arşivlerinden inceledim söylenenler doğru. Mesela ssk kar-zarar geçmişi resmi siteden excel dosyası olarak veriliyor. Daha sonra başörtüsü sorunun düzelteceğini söyledi ama başörtüsü yasağını destekleyenlerin çoğu Kılıçdaroğlu'nun çevresindeki kişiler diğer yandan başörtülülere öcü gibi bakanların büyük bi bölümü Chpliler bu da bana hiç mi hiç güven vermiyor. Gerçekten başörtüsü sorununa değinmek istese bile alt kadrosu buna izin vermez gibi geliyor bana. Hem memleketimde 3 gün önce miting verdi en ön sıralardan dinledim çoğunlukta klişe laflarla hükümete laf atıyor, örneğin; şu kadar trilyon yolsuzluk yaptılar şöyle milyon dolarla devlet şunları bunları yanlış yaptı diyerek bir takım şeyleri gözler önüne serer diye beklerken, hükümete siz yalancısınız, kendinizi kral mı padişah mı zannediyorsunuz vb. kelimelerle mitingi bitirdi pek bi icraata geçecek kelimeler duyamamak beni üzdü.
-
Agalar benim çok bilgim yok bu adamın yaptıgı nanikleri yazarsanız bende bi araştırma yapsam az bilgilensem en azından bilipte konuşmuş olurum ? Diğer parti başkanlarının az çok biliorum ama bunun hakkında bi bilgim yok