Kilo Almak İçin Bu İyimidir?
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------
selamalar hocalar mynette haberde gördüm sizlere bir sorayım dedim.
yaş 18 boy 1,75 Kilo Sürekli 59-62 arası gidip geliyor. doktora gittim tahlil felan yaptırdım hiçbir hastalığım çıkmadı yada midem de kurt felan yokmuş. metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş :W çokda aktif insan değilim günde de 5-6 öğün yemek yerim ama tık yok :| Çavuşuda haftada 2-3 defa tokatlarım :D başkada yaptığım bişi yok :| sizce bu ilaç iyimidir ?
http://haber.mynet.com/detay/saglik/1-ayda-10-kilo-almak-mumkun-/548762
http://www.bontavikolaykilo.com/?utm_source=mynet.com&utm_medium=banner&utm_campaign=icerik-ag
-----------------------------metobolizma hızlı çalışıyor aynısını banada dedi. herkes ye yat ye yat diyor ölede yaptım olmadı :) canavar gibi metobolizma var bizde be :D
-
hemde nasıll hocam yaw :D
-
kilo alırken dikkat et yağlanmadan kas kütleni arttır
-
tavsiye ediyorum kesin kilo aldirici Weider Mega Mass 4000 ama idman yapip kullanman gerekiyor (body building) yoksa bi yararini goremezsin..
-
yıllardır 62 ye fixlenmiş vicudum=) Kan verdikten sora tavan yaptı ve 78 oldu kan verdikten sonra iştahım bir açıldı.Sürekli pekmez ceviz tarzı şeyler yemiştim. şu an 75 kiloyum sorun yok=)
-
multivitamin ilaclari var hem istahini aciyor cok yiyorsun. hemde kendisi zaten vucudunun vitamin ihtiyacini karsiliyor
-
ben sana kesin kilo alacagın yolu söyledim zaten ilaç 1 mg ben kullanıyorum 3 hafta oldu hiçbir yan olarak etkisini görmedim ilk günlerde biraz uyku problemi oluyor o kadar
-
Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------
tavsiye ediyorum kesin kilo aldirici Weider Mega Mass 4000 ama idman yapip kullanman gerekiyor (body building) yoksa bi yararini goremezsin..
-----------------------------spor kendi çapımda yapıyorum evde öle ağırlık kaldırma felan.
senin dediğin ilacı alsak ne şekil olur spordan öncemi içicez sora mı ? ve kilo aldırırmı ?
herkes iştah açıcak ilaçlar demiş arkadaşlar
iştahım bir öküz gibi günde 5-6 öğün yemek yiyen insanım açlıktan yatamayan yatmadan önce zıkkımlanan bir bünyem var :D
-
çizik
-
herkes iştah açıcak ilaçlar demiş arkadaşlar
iştahım bir öküz gibi günde 5-6 öğün yemek yiyen insanım açlıktan yatamayan yatmadan önce zıkkımlanan bir bünyem var :D
-----------------------------katılıyorum hocam sana bende aynıyım öküz gibi yiyorum yediğim zaman aç karnına uyuyamıyorum ama bende 62 kiloyum hiç değişmiyor amk ne aşağı ne yukarı fix yani, boyda 1.80 bu yüzden zayıf gözüküyorum yani bende çıktım doktora metobolizma canavar dedi :) zaten her yemek yiyişimden sonra tuvalet ihtiyacım geliyor bu yüzden tutamıyorum yediklerimi içimde :)