folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İçin Bu İyimidir?

Kilo Almak İçin Bu İyimidir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

Ransack bunu yazdı:
    -----------------------------

selamalar hocalar mynette haberde gördüm sizlere bir sorayım dedim.

yaş 18 boy 1,75 Kilo Sürekli 59-62 arası gidip geliyor. doktora gittim tahlil felan yaptırdım hiçbir hastalığım çıkmadı yada midem de kurt felan yokmuş. metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş :W  çokda aktif insan değilim günde de 5-6 öğün yemek yerim ama tık yok :| Çavuşuda haftada 2-3 defa tokatlarım :D başkada yaptığım bişi yok :| sizce bu ilaç iyimidir ?

http://haber.mynet.com/detay/saglik/1-ayda-10-kilo-almak-mumkun-/548762

http://www.bontavikolaykilo.com/?utm_source=mynet.com&utm_medium=banner&utm_campaign=icerik-ag

metobolizma hızlı çalışıyor aynısını banada dedi. herkes ye yat ye yat diyor ölede yaptım olmadı :) canavar gibi metobolizma var bizde be :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

hemde nasıll hocam yaw :D

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

kilo alırken dikkat et yağlanmadan kas kütleni arttır

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

tavsiye ediyorum kesin kilo aldirici Weider Mega Mass 4000 ama idman yapip kullanman gerekiyor (body building) yoksa bi yararini goremezsin..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

yıllardır 62 ye fixlenmiş vicudum=) Kan verdikten sora tavan yaptı ve 78 oldu kan verdikten sonra iştahım bir açıldı.Sürekli pekmez ceviz tarzı şeyler yemiştim. şu an 75 kiloyum  sorun yok=)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

multivitamin ilaclari var hem istahini aciyor cok yiyorsun. hemde kendisi zaten vucudunun vitamin ihtiyacini karsiliyor

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ben sana kesin kilo alacagın yolu söyledim zaten ilaç 1 mg ben kullanıyorum 3 hafta oldu hiçbir yan olarak etkisini görmedim ilk günlerde biraz uyku problemi oluyor o kadar

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Wakizashi bunu yazdı:

tavsiye ediyorum kesin kilo aldirici Weider Mega Mass 4000 ama idman yapip kullanman gerekiyor (body building) yoksa bi yararini goremezsin..

spor kendi çapımda yapıyorum evde öle ağırlık kaldırma felan.

senin dediğin ilacı alsak ne şekil olur spordan öncemi içicez sora mı ? ve kilo aldırırmı ?

herkes iştah açıcak ilaçlar demiş arkadaşlar 

iştahım bir öküz gibi günde 5-6 öğün yemek yiyen insanım açlıktan yatamayan yatmadan önce zıkkımlanan bir bünyem var :D

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

çizik

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

herkes iştah açıcak ilaçlar demiş arkadaşlar 

iştahım bir öküz gibi günde 5-6 öğün yemek yiyen insanım açlıktan yatamayan yatmadan önce zıkkımlanan bir bünyem var :D

katılıyorum hocam sana bende aynıyım öküz gibi yiyorum yediğim zaman aç karnına uyuyamıyorum ama bende 62 kiloyum hiç değişmiyor amk ne aşağı ne yukarı fix yani, boyda 1.80 bu yüzden zayıf gözüküyorum yani bende çıktım doktora metobolizma canavar dedi :) zaten her yemek yiyişimden sonra tuvalet ihtiyacım geliyor bu yüzden tutamıyorum yediklerimi içimde :) 

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
Toplam Hit: 11595 Toplam Mesaj: 109