Kilo Almak İçin Bu İyimidir?
-
her sabah günde 1 kere kahvaltıdan önce supradyn yut. idrarını sarı yapıyor ama gayet başarılı. boy 1.80 1 ay once 72 kiloydum şu an 77 kiloyum
-
geberlan bunu yazdı:
-----------------------------
her sabah günde 1 kere kahvaltıdan önce supradyn yut. idrarını sarı yapıyor ama gayet başarılı. boy 1.80 1 ay once 72 kiloydum şu an 77 kiloyum
-----------------------------:W:W o ne haıc yaw idrarı sarı yapıyor
-
Beyler Konuyu Upluyorum Küfür Etmeyn Şimdi Hangi Haptan Alayım :W
gainer mi yoksa antideprasan hapımı
(arkadaşın sölediği) yoksabenim linkle koyduğum mu
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------www.gastromid.com
bence sen bağırsak ve mide faaliyetlerini düzenle. Yemeni de her insan gibi normal olarak tüket
-
DrKeworks bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------www.gastromid.com
bence sen bağırsak ve mide faaliyetlerini düzenle. Yemeni de her insan gibi normal olarak tüket
-----------------------------midede yanma, ekşime, ağrı, bulantı, kusma, geğirme, hazımsızlık bağırsaklardaki gaz ve şişkinlik gibi şikayetlerin kaybolmasına, mide - bağırsak sisteminin düzenli ve dengeli çalışmasına önemli katkı sağlar.
Güzel Kardeşim Bende Yukarıdaki Açıklamalarından Hiç Biri Yokki Çok Şükür Sapa Sağlam Yaşayan : | Bir Mahlukatım İsteğim Sadece Kilo Almak :|
-
bu hap gerçekden başarılımı ? zararı varsa steroid kullanırım onu kullancağıma sikmesin bünyeyi
-
Explosive bunu yazdı:
bu hap gerçekden başarılımı ? zararı varsa steroid kullanırım onu kullancağıma sikmesin bünyeyi
-----------------------------site yorumları öle yazmışlar bende denemedim :W
hacı bu arada
steroid nedir?
-
Ransack bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------site yorumları öle yazmışlar bende denemedim :W
hacı bu arada
steroid nedir?
-----------------------------bodycilerin kullandığı birşey bulaşılmaması gereken bişey hocam o onu boşverde kaçparaymış bu meret :D wallaha kafama yattı :D
edit : sözlükte yazanlara bakın :D
birçok ülkede yasaklanmıştır, felç etme riski de vardır ama hala bazı çok akıllı türk psikiyatrlar reçetelere yazar bu ilacı. şizofrenide kullanıldığında ters etki yaptığı da gözlenmiştir. alınmamalıdır, kullanılmamalıdır. ben ilacı reddettim.
-
benimde kafama yattı bu işte :| napsak kullansak mı a.q :D İlk kutusu 69 tl mi neymiş kargoda bedava amk :D
oha :| bu ilaç için mi yazmışlar :R
-
Gastromid ne la? Lansor kullanıyorum ben,o bitsin Nexium a geçicem.