folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İçin Protein Tozu Olarak Ne Önerirsiniz

Kilo Almak İçin Protein Tozu Olarak Ne Önerirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam başlıkta yazdığı üzere kilo almak için protein tozu kullanmak istiyorum bileniniz yada kullanıp işe yaradı diyeceğiniz bir marka varmı ?

yaşım = 24

boy = 1,64

kilo = 50 - 51 felan

bu arada toz kilo aldırdı diyelim tozu bıraktıktığımda tekrar eski halimemi dönerim ?

yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

gainer kullan kilo almak için pretion yaramz işe

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Kas kilosundan bahsediyorsak muscletech - nitro tech. Kilo almak icin gainerlari arastir.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Ekmeği kızart yağ sür üstüne tereyağ yada normal üstüne tulum peyniri bas ye hem tadı süper olur hemde çok çabuk kilo aldırır..

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

suplement ler hakkında detaylı bir araştırma yapmam sonucu, en çok tavsiye edilen ve kaliteli olarak söylenen ürün

http://www.hepsiburada.com/Liste/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standart-double-rich-cikolata-5lbs/productDetails.aspx?categoryid=354041&productid=sporop25

budur. kendim kullanmadım, bir hafta sonra sipariş edicem bende.

bu arada protein kilo aldırmaz. max 2,3 kilo alırsın. protein tozu antrenman sonrası kullanılır ve kas yıkımını en aza indirip daha fazla hacim kazanmanı sağlar. daha bi zararı olduğunu duymadım. tabi spor şart.

kilo için karbonhidrat tozu kullanman lazım. iyi bir beslenmeyle birlikte ayda 6 kilo aldığını söyleyenler var forumlarda. bundada eğer spor yapmassan vücut yağ olarak depolar.

bıraktığında da eğer iyi beslenmeye devam etmessen aldığın kilonun 1,2 sini verirsin.

şunuda söylemeliyim ki eğer bodybuilding sporunu yapmıyorsan suplement tavsiye edilmez. yapıyorsanda protein tozu için 3 ay dan sonra tavsiye ediliyor sebebi ise vücudun kas oranının alt yapısının 3 ayda kuruluyor olması. ha kullanırsan ne olur dersen birşey olmaz ama pek bi işe de yaramaz diyorlar hocam.

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar burda 2 tane var birisi pahalı diğeri ucuz bi bakarmısınız

ucuz

http://www.hepsiburada.com/Liste/inkospor-x-treme-weight-gainer-11-kg/ProductDetails.aspx?productId=sporinko09&categoryId=354266

pahalı

http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=682&title=Weight%20Gainer%20Hardcore%20Chocolate%202,27kg

hangisi nasıldır tam bilmiyorum kısaca özetlermisiniz

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Hardline Proginer 4,5 kg çikolatalı alıp

sabah, öğlen ve  akşamda antremandan sonra tam yağlı sütle 60 gram olarak alıyorsun. günde tam olarak 3 öğün yani

sigara içiyorsan hemen bırakıyorsun

3 ayda antremanla beraber 10Kg alırsın

4 ayında da bi protein tozu çaktınmı sıkı bi antreman benim kadar olursun

tozu bırakınca kendini aç bırakmazsan eski haline dönmez hatta kilo almaya devam edersin

bunlar insan cinsinden cinse farklılk gösterebilr ama yazdıklarım kendimden örnek

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

2 ay serious mass kullandım bi boka yaramıyo.. sadece biraz enerjik hissettim hepsi o

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

pilav ye =)

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

hoca kilo almak istiyorsan benle takıl 1 ayda 15 kilo rahat:)

şaka bi yana protein vs ilaç toz kısa süreli çözüm olabilir ama ileride vücudunda sorunlar çıkabilir kesinlikle tavsiye etmem.

gece geç saatlerde makarna pilava dayan..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sen o işlere sakın girme. Benden sana tavsiye ;) Kilo almak istiyorsan spor yapacaksın hepsi bu.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 7737 Toplam Mesaj: 27