Kilo Almak İçin Protein Tozu Olarak Ne Önerirsiniz
-
Arkadaşlar selam başlıkta yazdığı üzere kilo almak için protein tozu kullanmak istiyorum bileniniz yada kullanıp işe yaradı diyeceğiniz bir marka varmı ?
yaşım = 24
boy = 1,64
kilo = 50 - 51 felan
bu arada toz kilo aldırdı diyelim tozu bıraktıktığımda tekrar eski halimemi dönerim ?
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
-
gainer kullan kilo almak için pretion yaramz işe
-
Kas kilosundan bahsediyorsak muscletech - nitro tech. Kilo almak icin gainerlari arastir.
-
Ekmeği kızart yağ sür üstüne tereyağ yada normal üstüne tulum peyniri bas ye hem tadı süper olur hemde çok çabuk kilo aldırır..
-
suplement ler hakkında detaylı bir araştırma yapmam sonucu, en çok tavsiye edilen ve kaliteli olarak söylenen ürün
budur. kendim kullanmadım, bir hafta sonra sipariş edicem bende.
bu arada protein kilo aldırmaz. max 2,3 kilo alırsın. protein tozu antrenman sonrası kullanılır ve kas yıkımını en aza indirip daha fazla hacim kazanmanı sağlar. daha bi zararı olduğunu duymadım. tabi spor şart.
kilo için karbonhidrat tozu kullanman lazım. iyi bir beslenmeyle birlikte ayda 6 kilo aldığını söyleyenler var forumlarda. bundada eğer spor yapmassan vücut yağ olarak depolar.
bıraktığında da eğer iyi beslenmeye devam etmessen aldığın kilonun 1,2 sini verirsin.
şunuda söylemeliyim ki eğer bodybuilding sporunu yapmıyorsan suplement tavsiye edilmez. yapıyorsanda protein tozu için 3 ay dan sonra tavsiye ediliyor sebebi ise vücudun kas oranının alt yapısının 3 ayda kuruluyor olması. ha kullanırsan ne olur dersen birşey olmaz ama pek bi işe de yaramaz diyorlar hocam.
-
arkadaşlar burda 2 tane var birisi pahalı diğeri ucuz bi bakarmısınız
ucuz
http://www.hepsiburada.com/Liste/inkospor-x-treme-weight-gainer-11-kg/ProductDetails.aspx?productId=sporinko09&categoryId=354266
pahalı
http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=682&title=Weight%20Gainer%20Hardcore%20Chocolate%202,27kg
hangisi nasıldır tam bilmiyorum kısaca özetlermisiniz
-
Hardline Proginer 4,5 kg çikolatalı alıp
sabah, öğlen ve akşamda antremandan sonra tam yağlı sütle 60 gram olarak alıyorsun. günde tam olarak 3 öğün yani
sigara içiyorsan hemen bırakıyorsun
3 ayda antremanla beraber 10Kg alırsın
4 ayında da bi protein tozu çaktınmı sıkı bi antreman benim kadar olursun
tozu bırakınca kendini aç bırakmazsan eski haline dönmez hatta kilo almaya devam edersin
bunlar insan cinsinden cinse farklılk gösterebilr ama yazdıklarım kendimden örnek
-
2 ay serious mass kullandım bi boka yaramıyo.. sadece biraz enerjik hissettim hepsi o
-
pilav ye =)
-
hoca kilo almak istiyorsan benle takıl 1 ayda 15 kilo rahat:)
şaka bi yana protein vs ilaç toz kısa süreli çözüm olabilir ama ileride vücudunda sorunlar çıkabilir kesinlikle tavsiye etmem.
gece geç saatlerde makarna pilava dayan..
-
Sen o işlere sakın girme. Benden sana tavsiye ;) Kilo almak istiyorsan spor yapacaksın hepsi bu.