folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İçin Protein Tozu Olarak Ne Önerirsiniz

Kilo Almak İçin Protein Tozu Olarak Ne Önerirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var ama ben ilaçlara pek sıcak bakmıyorum doğal tedavi yöntemleri olabilir bitkiler felan varmı bildiğiniz?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar sağlam bi spor'a başlayacaz orası kesin oldu sanırım boş şekilde bu tozu kullandığımızda işe yaramayacak sanırım spor'a başlayacaz ardından bu tozu kullanıcaz günde 3 öğün 1 ayda nekadar alırım merak ediyom benim bünye hızlı yakıyor ya orası kesin gecenin bi yarısı çok şey yiyorum ama bi hareket yok :)

askerdeykende kilom hep sabitti hiç değişiklik olmadı ne zayıfladım ne kilo aldım biryandan sanırım benim kilo alamamam genetik sanırım kardeşimle aramızda 3 yaş var kardeşim benden hem uzun hem çok iri genetik bi sorun var 10-15 kilo alsam süper olucak da hayırlısı bakalım

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

3 öğün hamur işi ye ama fazla kaçırma bi anda coşar kilo anlamazsın en fazla 2 ay 3 öğün yesen 80 kiloya ulaşırsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam hamurla makarnayla geceyle olan bırsey degıl bu.

Senelerdır gece yemek yerım alıskanlık oldu bende ama kılo alma olayı bendede yok full sabıtım.

Ancak toz-diyet vb urunlerın yanında spor yaparak kılo alınabılır.

Sıgarayı bıraktım 1 ay gecen sene hayvan gıbı yemege kuru yemıse dayandım ustune sporada basladım 1 ayda 1 kılo almadım :) Belkıde destek olarak toz kullansaydım son care bır degısıklık olabılırdı.

Ayrıca bır doktorada gorunsen ıyı edersın ben gıtmedım ama bayagı bı arastırmıstım bır aralar troid bezlerınden yada bagırsak canlılarından dolayıda kılo alamama sorunun olabılır

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gorkem44
    gorkem44's avatar
    Erkek

bsn true mass gainer kaliteli bi üründür tavsiye ederim tam verim almak istiyosan spor şart

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cell-in
    cell-in's avatar
    Dişi

balık yağı al

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bana takıl en fazla 3 ayda 90 kilodan az olmassın. Kesim için kurbana yetiştiririm seni. O derece yani.

Kaşarlı beytiyi bilirmisin? Fırında kaşarlı beyti bul ve ye. Üzerine tereyağında kızartılmış alabalık. Tatlı olarak da yarım kilo baklava+şekarpare karışımı.

Bu iftar menüsü idi. Sahuruda sayayım mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam hamurla makarnayla geceyle olan bırsey degıl bu.

Senelerdır gece yemek yerım alıskanlık oldu bende ama kılo alma olayı bendede yok full sabıtım.

Ancak toz-diyet vb urunlerın yanında spor yaparak kılo alınabılır.

Sıgarayı bıraktım 1 ay gecen sene hayvan gıbı yemege kuru yemıse dayandım ustune sporada basladım 1 ayda 1 kılo almadım :) Belkıde destek olarak toz kullansaydım son care bır degısıklık olabılırdı.

Ayrıca bır doktorada gorunsen ıyı edersın ben gıtmedım ama bayagı bı arastırmıstım bır aralar troid bezlerınden yada bagırsak canlılarından dolayıda kılo alamama sorunun olabılır

doktora gittim bi ara test felan yapıldı bişey çıkmadı günde 6 öğün yemek verdi tabi ona uymak çok zor felaket şeyler var o listede o yüzden kaldı

KNOWLEDGE IS POWER!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

gorkem44 bunu yazdı:

bsn true mass gainer kaliteli bi üründür tavsiye ederim tam verim almak istiyosan spor şart

o ürünlerden alıp spor'a başlayacaz herkezin dediği gibi

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

cell-in bunu yazdı:

balık yağı al

o bir işe yaramadı