Kilo Almak İstiyorum Ama Olmuyor. Zayıflık Da Bir Yere Kadar.
-
KrypT bunu yazdı
Hocular, yapılan araştırmalarda karşılaştırılan zayıf ve obez insanların metabolizmaları arasında fazla bir fark olmadığı, hatta bazı zayıf insanların obez insanlardan daha yavaş bir metabolizmaya sahip olduğunu falan gösterdiler. Yani bütün o metabolizman hızlı/yavaş olayı hikaye.
Kilo alıp verme konusu aldığın ve yaktığın kalorilerin hesabından ibaret. Zayıfsan, demek ki kilo alacak kadar beslenmiyorsun. Finito.
kalın kemik/eklemli biriyle çok ince eklemleri ince kemikleri olan zayıf kas fiberlerine sahip biri aynı oranda kalori tüketsin/yaksın varsayalım metabolizma ikisi arasındaki farkı ortaya koymuyorsa iki vücut tipininden birine yağ tutturan diğerine tutturmayan ne ?
-
akşam 11de otur makarna türü şeyler ye. hareketsiz bir yaşama doğru geçiş yap.
-
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/mnk-omega-3-6-9-balik-yagi-200-softgel-120435285
http://www.besindestek.com/dymatize-super-mass-gainer-5450-gramnormal beslenip yukarıdaki ürünlerle 3 ayda 14 kg
-
Zodiac bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Hocular, yapılan araştırmalarda karşılaştırılan zayıf ve obez insanların metabolizmaları arasında fazla bir fark olmadığı, hatta bazı zayıf insanların obez insanlardan daha yavaş bir metabolizmaya sahip olduğunu falan gösterdiler. Yani bütün o metabolizman hızlı/yavaş olayı hikaye.
Kilo alıp verme konusu aldığın ve yaktığın kalorilerin hesabından ibaret. Zayıfsan, demek ki kilo alacak kadar beslenmiyorsun. Finito.
kalın kemik/eklemli biriyle çok ince eklemleri ince kemikleri olan zayıf kas fiberlerine sahip biri aynı oranda kalori tüketsin/yaksın varsayalım metabolizma ikisi arasındaki farkı ortaya koymuyorsa iki vücut tipininden birine yağ tutturan diğerine tutturmayan ne ?
Yani.
Biri neden kilo alabiliyorken diğeri almıyor? Misal X arkadaşım 5 tane hamburger yesin kilo almıyor, ben yiyeyim 2kg alıyorum?
-
:) ben senden daha kötüyüm aynı boylardayım 53 kiloyum :) ve aynı şekilde köpek gibi ne bulsam yiyorum kilo alamıyorum.
-
aynı sorun bende de vardı doktora vs gıttım ilaç kullandım fayda etmedi. spora başladım 3 ay spor yaptım iştahım açıldı yemek yedim kas için zaten protein almak zorundasın sporu bır bırakdım 55 kılo üstüne hiç çıkmamış ben 75 altına inemıyorum :D
-
Hocam senin gibi zayıf biri için günde 3 öğün tıka basa yemek kilo aldırmaz. Kendimden biliyorum, memlekete gittiğimde günde 5 öğün yemek yer 2 haftada 3 kilo alırım. Okula döndüğümde günlük 2 öğün yer aldığım 3 kiloyu geri veririm. Bunun sebebi de yemek yapmakla vs uğraşmak istemediğimden heralde. Mesela şu an uyanalı 4 saat olmuş canım hala bir şey istemiyor ama düzenli yediğim haftalarda sabah uyanır uyanmaz midemde deli gibi bir açlık hissi dolanıyor.
Yani işin formülü öğünleri arttırmakta.
E tabi spor da olmazsa olmaz. Nedense spor diyince hemen herkesin aklına body building geliyor. Abicim ister koş, ister yüz, istersen bisikletle gez, istersen yürü... İlla body buildng yapacaksın diye bir kaide yok kilo almak için. Ben bunu uyguladığımda çok rahat kilo alıyorum ama uzun süre sürdüremediğimden çok rahat da kilo veriyorum.
-
Yazıcam şimdi yine biri bana kızacak kesin.
O yüzden Nazi_ i konuya davet ediyorum :)
-
ekmek ye ekmek :D
-
bu benmısım boy / kilo = 1.78 / 56
hocalar aldığım zamanlar oldu ama bira felan içerken 3 yılı aşkın süredir içiyorum içmeyide düşünmüyorum sırf kilo için içmem yemek yiyorum olmuyor şimdi ramazan bayaa verdim gene . bilekler ince mesela bi boy var azıcık oda belli bile olmuyo .
önerileri yıllardır uyguladım ama olmadı düzenli yemek kaldı bir oda evleniresek veya bir yerde işe başlarsam ancak o zaman olcuak gibi .
csr288 tarafından 11/Tem/14 18:37 tarihinde düzenlenmiştir