Kilo Almalıyım :(
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Hacilar ben doktorada gittim kilo almak icin 1.80 boy 68 kiloyum 75 falan olsam iyi olacak...ama doktor dediki oglum senin metbolizman cok hizli...yani ben oturup 2 kisilik adana kebap soylesem 20dk sonra onu ziciyorum...surup kullandim hap kullandim toz kullandim...balik yagi aldim..cocuklugumdan beri uyumadan kesin birseyler yerim ama yok bu bunye boyle iste...
-----------------------------tamamen aynı bende de boy kilo fln computerwolf yoksa sen ben misin :D:D:d
bende doktora gittim ama aynı seyleri bana da söledi ama sigarayı azaltınca alabiliyom ben sigara içiyosan azalt iştahın acılsın o zaman belki biras daha alabilirisn...
-
Eczanede kilo aldırıcı toz şeklinde bitkisel ürün var vs balık yağı veya kan yapıcı iğneler var Rahatlıkla alabilirisn..
-
ben vermek istiyom millet almak istiyo :|
-
sabah öğle akşam meyve suyu iç, klozet kullan göbek yaparsın. Bira iç iştahın açılsın, miden genişlesin..Son olarak herşeyi takıntı yapma sıkıntı yapma
-
Bende aynı dertten muzdarip idim.Halada öyleyim gerçi.Kendi kendime düşündüm nasıl kilo alırım yada azda olsa aldığım zamanlar ne zaman oldu felan diye. Düzenli ve hareketli olmak 1 numara.Bi kere metabolizman hızlı ise oturarak veya hareket etmeyerek asla kilo almazsın tam tersine kaybedersin bile.Computerwolf'un dediği gibi bende herzaman yediğim şeyi anında anüs yolu ile atıyodum :) Ama bi aralar staj'a başlamışdım günde fix 1 ekmek yiyince baktım kilo alıyorum.Tabiki bu hareket dediğim olay hergün düzenli olarak yapılan.Eğerki metabolizman hızlı ise vücudunda kalan , yemek'ten artan toksinler (yada zararlı maddeleri) hareket yolu ile bir miktarını terleme cart cart felan atma şansın var azda olsa.Fakat hareketsizlik senin o toksinlerden tamamen arınmada ve vücudunun sadece istediği (yada alabildiği) miktar kalıyor , sanırım. En azından benim gözlemlediğim yada teori olarak ortaya attığım bu :P :)
-
az hareket etcen.çok yemek yicen
-
hocam sana bi diyet programı işine yarar
sabah: kahvaltı hamburger 2 adet doritos cola fena olmaz miden bi alışsın
ara ögün: istediğin herhaltı ye
öğlen: patates kola köfte çiğ köfte mc nuget istersen
ara öğün :sucuklu yumurta kola büyük boy piza
akşam yemeği: lahmacun ayran kuru üstü pilav
yatarken: yiyebilirsen kuru fafulye ye gaz yapar bide maden suyu çaktıkmı
3 güne kalmaz sumo güreşlerine katılmaya başlarsın
-
darkwood391 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sana bi diyet programı işine yarar
sabah: kahvaltı hamburger 2 adet doritos cola fena olmaz miden bi alışsın
ara ögün: istediğin herhaltı ye
öğlen: patates kola köfte çiğ köfte mc nuget istersen
ara öğün :sucuklu yumurta kola büyük boy piza
akşam yemeği: lahmacun ayran kuru üstü pilav
yatarken: yiyebilirsen kuru fafulye ye gaz yapar bide maden suyu çaktıkmı
3 güne kalmaz sumo güreşlerine katılmaya başlarsın
-----------------------------Bune çömez by mide spazmı geçiririr. (:Hehe -
ne güzel kilo almıyosunuz uğraşmayın hiç ya :D
acaba normal kiloda kaç insan var..biz zayıflamaya çalışırız siz almaya çalışırsınız.sizin yerinizde olsam keşke :/ :)
-
hoca bol bol yağlı yemeklerden ye sonra ardından ama hemen ardından 2 tane çikolata ye alırsın
en sağlıklısı diyetisyene başvur kafa at bişe yap
tabe sonra kilo vermek istiyorum diye konu açma:)