folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almalıyım :(

Kilo Almalıyım :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:
    -----------------------------

2 gün önce doktora gittim bu yüzden.. dedim doktor boy 1,85 kilo 59-60 .. 61 olmuyor! en az 75 feln olmam lazım.. bi demir hapı verdi sabah aç karına 1 birde bemiks die vitamin hapı verdi günde 1 tok.. direk yazdı reçeteyi verdi.. :| dedim doktor alırmıyım kilo ?! 3 ay devam et bunlara alırsın dedi :D bakam hayırlısı..

onun dışında metabolizmamda süper :D haftada 1 sıçar günde 2 işerim :D:D

Hocam biz klon muyuz? :)

Aynen bensin. Msn varsa ulaştırda bana konuşalım şu kilo olayını. :) 

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı:

ne güzel kilo almıyosunuz uğraşmayın hiç ya :D

acaba normal kiloda kaç insan var..biz zayıflamaya çalışırız siz almaya çalışırsınız.sizin yerinizde olsam keşke :/ :)

aynı derttenmişiz :)

adaletin bumu dünya :| 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Bende senin gibiyim gitmedigim doktor kalmadı aniden ilo almaya başladım şimdi veremiyorum:)

deneme bile.. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

kahvaltı - cornflakes yarım ekmek yarım kalıp beyaz peynir 2 şer domates ve salatalık, yağ ve bal
    ara öğün - petibör bisküvi ve yarım lt meyva suyu
    öğlen - kırımızı et tercih edilir ve bol salata mümkün olduğunca ekmek tatlı , meyva
    ara öğün yine aynı
    akşam - beyaz et tercih et pilav veya patates püresi kesinlikle olsun. sütlü bir tatlı, ve meyva
    bi noktadan sonra bunlarda kesmemeye başlıor ara öğünlerin arasında kuruyemiş gibi şeyler tüket.

ve 7 ile 9 saat uyumaya çalış az ya da çok değil.

mastür haftada 2 sigara yok alkol yok birde parazit olablilir bi gastroya görün 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Tebokan, Pharmaton adında 2 ilaç var önceden bende neyaparsam yapayım kilo alamıodum bu ilaçları her sabah bikere yuttum 3 ay kullandım.

1.78 boy 58 kg dim
    1.80 boy 75 kg oldum

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    yapman gereken şey bi süre zayıflamaya çalışmak. şöyle başlayacaksın. ananas diyeti. bir hafta sadece ananas suyu içip ananas yiyceksin. metabolizman şimdi çalıştığının %50-%70i arasında yavaşlayacak. sonra birden etli, yağlı yiyecekler ve hamurlu yiyeceklere dönceksin. günde 3 öğün yiyerek. 6 ay sonra bugünkü kilonun 2 katı olacaksın. başarılar :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Bnde kilo alamıyom 1.83 boy var 61 kiloym yazı denizde hoş olmuyo İskeletor gibi:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

hocam aynı sorun bende de var boy 1.76 kilo 60.bende bi türlü kilo alamıyorum.kilo almak için en iyi yöntem haltercilerin yöntemi ama o da biraz zor ben hayatta okadar yemegi yiyemem.hadi yedim diyelim mide fesatı geçiririm 

heriflerin bi günde yediklerine bak 

4 Litre süt ,30 dilim ekmek ,1 kilo peynir ,2 tabak fasulye, 1 litre greyfurt suyu ,

1 kase puding ,1 kilo tereyağ ,4 kutu sardalya balığı konservesi,

8 biftek ,12 yumurta, 1 kavanoz bal

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    once bir kurt dokucu al yanlis anlama :d kurtta zayiflatir yasada onemli ergenlik donemindeysen normal boya veriyorsun . bol bol hamurlu yiyecekler ye kola ic sekerli urunler cikolata filan tuket ama dikkatli ol kila alcam diye kendine zarar vermiyesin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    TitanGolem bunu yazdı:
    hocam aynı sorun bende de var boy 1.76 kilo 60.bende bi türlü kilo alamıyorum.kilo almak için en iyi yöntem haltercilerin yöntemi ama o da biraz zor ben hayatta okadar yemegi yiyemem.hadi yedim diyelim mide fesatı geçiririm 

heriflerin bi günde yediklerine bak 
    4 Litre süt ,30 dilim ekmek ,1 kilo peynir ,2 tabak fasulye, 1 litre greyfurt suyu ,
    1 kase puding ,1 kilo tereyağ ,4 kutu sardalya balığı konservesi,
    8 biftek ,12 yumurta, 1 kavanoz bal
    Valla militan şansım olsa sana hemen 10 kilo benden aktarım yapardım uğraş uğraş veremiyorum veriyorum 1 hafta sonra alıyorum şansınızı bilin kilo almaya kasmayın boşuna

Titan senin söylediğine gelirsek abi bizim ülkedekilerde bu dediklerini yiyorlarmı laa yiyorsa ben bir daha haltercilerin yanına bile yaklaşmam aga adamlar en vai çeşit hormon alıyorlar birde üstüne günde bir kavanoz balmı la ben yarısını yesem yerimde duramam adam okadar hormonun üstüne birde balı yerse ne olur biliyormusun len adam içten yanmalı motor gibi çalışır len aman bizden uzak abi

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
Toplam Hit: 8094 Toplam Mesaj: 49