Kilo Almalıyım :(
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------2 gün önce doktora gittim bu yüzden.. dedim doktor boy 1,85 kilo 59-60 .. 61 olmuyor! en az 75 feln olmam lazım.. bi demir hapı verdi sabah aç karına 1 birde bemiks die vitamin hapı verdi günde 1 tok.. direk yazdı reçeteyi verdi.. :| dedim doktor alırmıyım kilo ?! 3 ay devam et bunlara alırsın dedi :D bakam hayırlısı..
onun dışında metabolizmamda süper :D haftada 1 sıçar günde 2 işerim :D:D
-----------------------------Hocam biz klon muyuz? :)
Aynen bensin. Msn varsa ulaştırda bana konuşalım şu kilo olayını. :)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ne güzel kilo almıyosunuz uğraşmayın hiç ya :D
acaba normal kiloda kaç insan var..biz zayıflamaya çalışırız siz almaya çalışırsınız.sizin yerinizde olsam keşke :/ :)
-----------------------------aynı derttenmişiz :)
adaletin bumu dünya :|
-
Bende senin gibiyim gitmedigim doktor kalmadı aniden ilo almaya başladım şimdi veremiyorum:)
deneme bile..
-
kahvaltı - cornflakes yarım ekmek yarım kalıp beyaz peynir 2 şer domates ve salatalık, yağ ve bal
ara öğün - petibör bisküvi ve yarım lt meyva suyu
öğlen - kırımızı et tercih edilir ve bol salata mümkün olduğunca ekmek tatlı , meyva
ara öğün yine aynı
akşam - beyaz et tercih et pilav veya patates püresi kesinlikle olsun. sütlü bir tatlı, ve meyva
bi noktadan sonra bunlarda kesmemeye başlıor ara öğünlerin arasında kuruyemiş gibi şeyler tüket.
ve 7 ile 9 saat uyumaya çalış az ya da çok değil.mastür haftada 2 sigara yok alkol yok birde parazit olablilir bi gastroya görün
-
Tebokan, Pharmaton adında 2 ilaç var önceden bende neyaparsam yapayım kilo alamıodum bu ilaçları her sabah bikere yuttum 3 ay kullandım.
1.78 boy 58 kg dim
1.80 boy 75 kg oldum -
yapman gereken şey bi süre zayıflamaya çalışmak. şöyle başlayacaksın. ananas diyeti. bir hafta sadece ananas suyu içip ananas yiyceksin. metabolizman şimdi çalıştığının %50-%70i arasında yavaşlayacak. sonra birden etli, yağlı yiyecekler ve hamurlu yiyeceklere dönceksin. günde 3 öğün yiyerek. 6 ay sonra bugünkü kilonun 2 katı olacaksın. başarılar :)
-
Bnde kilo alamıyom 1.83 boy var 61 kiloym yazı denizde hoş olmuyo İskeletor gibi:D
-
hocam aynı sorun bende de var boy 1.76 kilo 60.bende bi türlü kilo alamıyorum.kilo almak için en iyi yöntem haltercilerin yöntemi ama o da biraz zor ben hayatta okadar yemegi yiyemem.hadi yedim diyelim mide fesatı geçiririm
heriflerin bi günde yediklerine bak
4 Litre süt ,30 dilim ekmek ,1 kilo peynir ,2 tabak fasulye, 1 litre greyfurt suyu ,
1 kase puding ,1 kilo tereyağ ,4 kutu sardalya balığı konservesi,
8 biftek ,12 yumurta, 1 kavanoz bal
-
once bir kurt dokucu al yanlis anlama :d kurtta zayiflatir yasada onemli ergenlik donemindeysen normal boya veriyorsun . bol bol hamurlu yiyecekler ye kola ic sekerli urunler cikolata filan tuket ama dikkatli ol kila alcam diye kendine zarar vermiyesin
-
TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------
hocam aynı sorun bende de var boy 1.76 kilo 60.bende bi türlü kilo alamıyorum.kilo almak için en iyi yöntem haltercilerin yöntemi ama o da biraz zor ben hayatta okadar yemegi yiyemem.hadi yedim diyelim mide fesatı geçiririmheriflerin bi günde yediklerine bak
4 Litre süt ,30 dilim ekmek ,1 kilo peynir ,2 tabak fasulye, 1 litre greyfurt suyu ,
1 kase puding ,1 kilo tereyağ ,4 kutu sardalya balığı konservesi,
8 biftek ,12 yumurta, 1 kavanoz bal
-----------------------------
Valla militan şansım olsa sana hemen 10 kilo benden aktarım yapardım uğraş uğraş veremiyorum veriyorum 1 hafta sonra alıyorum şansınızı bilin kilo almaya kasmayın boşunaTitan senin söylediğine gelirsek abi bizim ülkedekilerde bu dediklerini yiyorlarmı laa yiyorsa ben bir daha haltercilerin yanına bile yaklaşmam aga adamlar en vai çeşit hormon alıyorlar birde üstüne günde bir kavanoz balmı la ben yarısını yesem yerimde duramam adam okadar hormonun üstüne birde balı yerse ne olur biliyormusun len adam içten yanmalı motor gibi çalışır len aman bizden uzak abi