Kim 20 Tl İster
-
SnipeTR bunu yazdı
Arkadaşlar açacağınız üyeliklerin bilgilerinide ben satın alabilirim :))
Vbulletin,Mybb,Smf siteler üzerinden açtığınız bilgileri direk satın alırım.
Açtığınız hesaplara 25 TL de ben veriyorum ama başkasına satmak felan yok ;)
Sadece Vbulletin,Mybb ve SMF forum bilgilerini satın alırım. (phpbb nin çok versiyonu var işime yaramıyor yarıyoda belirli versiyonları olmak zorunda onla uğraşmayalım)
Siteadı : kullanıcı adı : şifresi : email hesabı : email şifresi olarak (mümkünse email şifresi.)
Hesapları açın bana bilgileri verin scriptimde login olup olmadıklarına bakıyım, banlanıp banlanmayanları kontrol edeyim paranızı hesabınıza direk
atayım...
Konuyu baltalamıyım (senin işin aracılığı ile açtım affet), daha fazla üye hesabı ver daha fazla ödeme yapayım...
1 siteye 3 farklı userdan üyelik yap--> Hepsini kabul ederim. Ama en az 50 site getir bana yani
50*3 üye => 150 üye... --> 75 Tl direk hesabınıza atarım...
Ayrıntılar p.m den Konun anasını bellemiyim
valla iyi oldu bakın açtığınız üyelikler de para ediyor :) hem üyelikten hemde açtığınız konudan para alacaksınız bence kaçırmayın :) talip olanlar pm atsın bana işi alan yok henüz
-
100 çok ya yüze kadar 1 , 2 ,3 .. diye saymak bile zor :D yuh yani
-
SnipeTR bunu yazdı
Arkadaşlar açacağınız üyeliklerin bilgilerinide ben satın alabilirim :))
Vbulletin,Mybb,Smf siteler üzerinden açtığınız bilgileri direk satın alırım.
Açtığınız hesaplara 25 TL de ben veriyorum ama başkasına satmak felan yok ;)
Sadece Vbulletin,Mybb ve SMF forum bilgilerini satın alırım. (phpbb nin çok versiyonu var işime yaramıyor yarıyoda belirli versiyonları olmak zorunda onla uğraşmayalım)
Siteadı : kullanıcı adı : şifresi : email hesabı : email şifresi olarak (mümkünse email şifresi.)
Hesapları açın bana bilgileri verin scriptimde login olup olmadıklarına bakıyım, banlanıp banlanmayanları kontrol edeyim paranızı hesabınıza direk
atayım...
Konuyu baltalamıyım (senin işin aracılığı ile açtım affet), daha fazla üye hesabı ver daha fazla ödeme yapayım...
1 siteye 3 farklı userdan üyelik yap--> Hepsini kabul ederim. Ama en az 50 site getir bana yani
50*3 üye => 150 üye... --> 75 Tl direk hesabınıza atarım...
Ayrıntılar p.m den Konun anasını bellemiyim
attım bi pm
-
Ben hertürlü yaparım üyelik varsa evde kös kös oturuyorum.
Ama hesap yok işte onu nasıl yapacaz ? ist avrupa yakasındaysan elden verebilirmisin? -
MatrixNeo bunu yazdı
Ben hertürlü yaparım üyelik varsa evde kös kös oturuyorum.
Ama hesap yok işte onu nasıl yapacaz ? ist avrupa yakasındaysan elden verebilirmisin?üyelik yok izmirdeyim ben :)
-
Siz 50 siteye üyelik açın,excel tablosuna doldurun üyeliklerinizi. 20 tlye ben sadece uyelikleri de alırım. Şifre degistirmem.
Neyin kimin olduğu maillist yada db alırım (hangi siteden oldugu belli mailleri karisik mailleri deil, user tabloları diyelim)
Firmalar hakkinda db varsa alırım
her turlu satis pazarlama malzemesi icin bi teklifte bana atınız
-
konuya cizik
-
HolyOne bunu yazdı
Siz 50 siteye üyelik açın,excel tablosuna doldurun üyeliklerinizi. 20 tlye ben sadece uyelikleri de alırım. Şifre degistirmem.
Neyin kimin olduğu maillist yada db alırım (hangi siteden oldugu belli mailleri karisik mailleri deil, user tabloları diyelim)
sadece üyelik lazımsa yapılır, maille birlikte uraşılmaz ama sadece forum üyeliğiyse üfürükten bisürü forum var önüme gelene fake mail ile üyelik açarım bi liste yaparım doğrulanmış hesaplardan.
-
HolyOne bunu yazdı
hadi arkadaşlar bakın daha fazla iş çıktı arkadaşlara üyeliği verin benim içinde size verdiğim metin ile konuyu açın 2 yerden de para gelsin :D hayaldi gerçek oldu hadi talip olan yok daha.
-
noluyo lan herkes iş yaptırmaya kalkmış konuda ..
ben hepsine talibim
@
microkabus pm bekliyorum hocam. @SnipeTR hocam forum listesi var mı sende .micronunkabusun işini yapar.üyelikleri sana teslim ederim