Kim 500 Milyar İster E Katılan Varmı?
-
CodeInside bunu yazdı
kazandığın parayı dağıtmadan önce, alabilecek misin onu düşün :)
vay anasını sayın seyirciler..
-
dayımda gitmişti kendisi dolmuşcu ilginç bir yapısı var yarışmaya hak kazandı gitmedi :|
DevilKingtr tarafından 25/Nis/13 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
vay amnk bende şimdi okudum harbi korktum, bide yarışmada hiç avukat görmedim ben neden avukat almadıklarını şimdi anladım sanırım.
-
İzliyorum bazen böyle kek sorular geliyor ya ayar oluyorum var ya :D Geçenlerde izledim sorulan tüm sorulara doğru yanıtı verdim başvurumda var ama çağırmıyorlar :D Hacı gidince söyle benide çağırsınlar nolur lan nolur :D
-
freudSusHaksizsin bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
vay amnk bende şimdi okudum harbi korktum, bide yarışmada hiç avukat görmedim ben neden avukat almadıklarını şimdi anladım sanırım.
Yanlışın var hoca bayan avukat katılmıştı bir keresinde
-
snuff13 bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
Yanlışın var hoca bayan avukat katılmıştı bir keresinde
Sarisin miydi ?
-
avukata ben rastlamamışım demekki. bi arada "karadenizlileri almıyolar amnk" diye düşünüyodum trabzonlu eleman gördüm
@esconda tişört senin köpeğin olsun, tişörtün tanesi 20 lira olsa 1 milyon lirayla iki beş onbeş yirmibeş ikiyüzellik ohooo bissürü tişört alınıyo
-
ne kazanırsan yüzde 9u vergiye kesiliyo
ve kazandığın parayı ortalama 8-9 ay içinde veriyorlar
eğerki yarıştıktan sonra senin yarışman televizyonda yayınlanmazsa para alamıyosun.
sözleşme böyle
-
Yok kızıl saçlıydı, birde tayfun diye bi avukat katılmıştı ilk soruda seyirci jokeri kullanıp 2. soruyu geçti onu da bilememişti :/
-
ne zaman başvuru yapmıştın? benim 1 ayı geçti başvurum skko bi mail atmıilar başvurunuz alındı diye o kadar arayan soran yok :/