Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
illa müslüman mı olması lazım :|
müslüman devleti yöneticilerinden ve söz sahibi bi insanınsa 7 sülalesinin türk olması gerekiyoooo bence. bir türkün müsevi yada yahudi tarafından yönetilmesi kabullll edilemez bi durum kardeşim.
saçma sapan konuşma.musevilik bir inaçtır,tıpkı müslümanlık gibi.Türklük=müslümanlık değildir,Türklük osmanlıdan ve onun sisteminden ibaret değildir .
kardeşim türkiye üzerinde müsevilik olayına inananan insanları türkler bu vatanın gerçek sahiplerinden üstün tutulursa bu adamın çabaları ilr kardeşim ne olacak o zamanç. yapılamazmı böyle bişi , ister istemez insanın aklına geliyoo kardeş.... herzaman derler türkün türkten başka dostu yoktur .. bunlar devlet adamı ise kardeşim. türkiyenin geleceğini belirleyen insanlardır. bu geleceği belirleyen insanlarında bu haberlerle cıkması doğru olmaz ... kimse kaldı güzel ülkem. ekmek 75 kuruş -
Bok at izi kalsın , o Nakit Gazetesi önce kendi yazarlarına "siklerine hakim olmayı" öğretsin .
Yok hacı , şu memlekette diktatör-ırkçı olmamak için bir tane sebep yok .
-
lan o adam ilker başbuğ deil olamazda kanmayın böle şeylere arkadaşlar.Ona benziyen birni koymuşlar baksanıza yanındaki adam nası pişkin pişkin gülüyo.
-
narkozMRT:
kardeşim türkiye üzerinde müsevilik olayına inananan insanları türkler bu vatanın gerçek sahiplerinden üstün tutulursa bu adamın çabaları ilr kardeşim ne olacak o zamanç. yapılamazmı böyle bişi , ister istemez insanın aklına geliyoo kardeş.... herzaman derler türkün türkten başka dostu yoktur .. bunlar devlet adamı ise kardeşim. türkiyenin geleceğini belirleyen insanlardır. bu geleceği belirleyen insanlarında bu haberlerle cıkması doğru olmaz ... kimse kaldı güzel ülkem. ekmek 75 kuruş
---
Abi biraz imla kurallarına uygun bir şekilde yazar mısın biraz da anlatım bozukluğu olmadan gerçekten anlamadım :/ -
yorumları okudumda acıdım bazı zavallılara gerçekten sonrada ülke neden bu halde diyip küfür ederek ortalıkta
dolaşıyorlar. yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere. keşke biraz okusanız okuyun derken masal roman değil
adam akıllı kitapları okusanız da maganizin siyaseti ve kulaktan dolma konusmasanız. YAZIKLAR OLSUN SİZE...
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------yorumları okudumda acıdım bazı zavallılara gerçekten sonrada ülke neden bu halde diyip küfür ederek ortalıkta
dolaşıyorlar. yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere. keşke biraz okusanız okuyun derken masal roman değil
adam akıllı kitapları okusanız da maganizin siyaseti ve kulaktan dolma konusmasanız. YAZIKLAR OLSUN SİZE...
kime acıdın hocam lafı ortaya atmazsan sevinirim -
Gayriresmi mi gitmiş çünkü ben oraya gittiğine dair hiç bişey bulamadım.
-
Odysseus bunu yazdı:
illa müslüman mı olması lazım :|
Evet illa müslüman olması lazım -
buraya yaziyorum balon haber cikacak
huseyin duzmez haberinin ustunu kapatma calismalari
-
benzio deil o zaten :D soru i$areti koymu$lar yuzune. yakasında ba$bug die yazıo :D