Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
neden katletti sen araştır bakalım.arkadan vurdular carttır curttur bırak bu meseleleri,türkleri çok seviyor gibi savunma bana osmanlı padişahlarını.hepsi türk lafını hakaret sayan adamlardı,hepsinin divan şairleri türklüğe hakaret içeren mesajlar yazmışlardır,bugünkü pkk belasının temellerini atmış olan da yavuzdur.ayrıca ben müslüman değilim arkadaşım.
bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeyi senden daha m az seviyorum?
-----------------------------hayır fakat yahudiler türk milletine 24 milyon kilometre kareye mal oldular ve hala bu devletin zararına çalışyıorlar...
ayrıca ben osmanlıyı savunmadım, ayrıca ben arnavutum müslüman olmamda osmanlının payı var ne olursa olsun osmanlıya minnettarım ...
bırak hocam museviler mal olmuşmuş türk milletine.bırak allahını seversen,batıda kimle çarpıştık duraklama-gerileme-dağılma döneminde_
1.dünya savaşında kimle çarpıştık?her boka yahudileri atmayın,yahudileri sevmem hiç bir milleti sevmem ama herşeyi bu adamlara da bağlamayın.bu soruma cevap arıyorum sadece
bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeye ihanet etmek mi istiyorum?bu ülkeye kastım mı var? -
seadog bunu yazdı:
-----------------------------hoca gülmeye devam et sen merak etme senin savundugun yahudi=musevi 2 gün sonra iyi güldürecek seni.
madem öyle anlat bana nie acıdıgını sonrada ben sana anlatıyım size nie acıdıgımı
seni bugüne kadar müslümanlar güldürmüş güldüreceği kadar zaten merak etme sen.
milli zengin sınıf oluşturulamamasından bugünkü pkk ,bölücü sorununa kadar başıan bunları musallat edenler kim öğren.
sana neden acıdığımı anlatma niyetinde değilim takıl sen ben sana güleyim sende benim için üzül böyle gidelim.
atatürkün yönetimini at cumhuriyet döneminin geri kalan durumuna bak ne dediğimi anlarsın belki. -
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeye ihanet etmek mi istiyorum?bu ülkeye kastım mı var?
-----------------------------Bu ülkeyi sevmen için İlla müslüman olman gerekmıyo ama müseviliğin mantığı nedir ikidir bunu söylüyorsun merak ettım
-
AntiOksidan bunu yazdı:
DEVSIRME bunu yazdı:
neden katletti sen araştır bakalım.arkadan vurdular carttır curttur bırak bu meseleleri,türkleri çok seviyor gibi savunma bana osmanlı padişahlarını.hepsi türk lafını hakaret sayan adamlardı,hepsinin divan şairleri türklüğe hakaret içeren mesajlar yazmışlardır,bugünkü pkk belasının temellerini atmış olan da yavuzdur.ayrıca ben müslüman değilim arkadaşım.
bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeyi senden daha m az seviyorum?
-----------------------------hayır fakat yahudiler türk milletine 24 milyon kilometre kareye mal oldular ve hala bu devletin zararına çalışyıorlar...
ayrıca ben osmanlıyı savunmadım, ayrıca ben arnavutum müslüman olmamda osmanlının payı var ne olursa olsun osmanlıya minnettarım ...
bırak hocam museviler mal olmuşmuş türk milletine.bırak allahını seversen,batıda kimle çarpıştık duraklama-gerileme-dağılma döneminde_
1.dünya savaşında kimle çarpıştık?her boka yahudileri atmayın,yahudileri sevmem hiç bir milleti sevmem ama herşeyi bu adamlara da bağlamayın.bu soruma cevap arıyorum sadece
bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeye ihanet etmek mi istiyorum?bu ülkeye kastım mı var?
-----------------------------yav hayır dedik...
çanakkalede bulunan yahudi mezarlığının aslında bize karşı savaşta ölenler olduğu tespit edilmişti yani çanakkalede bile parmakları var bu i*nlerin. batıda yahudilerin parası ile beslenen batılılarla savştık.
museviliğin daha mantıklı bir oldupuğunu düşünmen beni üzdü fakat senin bu vatan için yazdığın mesajlartı dikkatle takip ederim ve desteklerim ama bir yahudi,sebatyist,masoun gibi sıfatlarla anılmış birisinin beni idare etmesine katlanamam .
(paşama laf etmiyorum sadece katlanamam diyorum.)
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeye ihanet etmek mi istiyorum?bu ülkeye kastım mı var?
-----------------------------Bu ülkeyi sevmen için İlla müslüman olman gerekmıyo ama müseviliğin mantığı nedir ikidir bunu söylüyorsun merak ettım
musevilik süper bir din şöyle böyle demiyorum hocam,inancım bana musevi falan da değilim ayrıca.bu başıkta yazarsam konu iyice sapacak zaten. -
AntiOksidan bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
musevilik süper bir din şöyle böyle demiyorum hocam,inancım bana musevi falan da değilim ayrıca.bu başıkta yazarsam konu iyice sapacak zaten.
-----------------------------bu sitede otorite sahibi olan birisinin musevilik daha mantıklı bir din demesinin doğuracağı sonuçları düşün ...
-
DEVSIRME bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
musevilik süper bir din şöyle böyle demiyorum hocam,inancım bana musevi falan da değilim ayrıca.bu başıkta yazarsam konu iyice sapacak zaten.
-----------------------------bu sitede otorite sahibi olan birisinin musevilik daha mantıklı bir din demesinin doğuracağı sonuçları düşün ...
laik bir ülkede olduğumu düşünmekle beraber doğacak sonuçları da düşündüğümden dolayı yazmadım zaten düşüncemin temelini.kapatalım bunu. -
sana acıyorum çünkü
1- müslümanlığın güzelliğini tatmamıssın mahrum kalmıssın
2- şanlı tarihini karalamak için elinden geleni yapıyorsun
3- bagnazsın sağlıklı düşünüp karar veremiyorsun
4- okumuyor ve araştırmıyorsun
bunlar sana özeldi
yahudiliği museviliği normal bir din ve ırk olarak görenlerede acıyorum çünkü;
1- tarihte tek lanetlenmiş bir ırkı savunuyorsunuz
2- 1. ve 2. dünya savaşını çıkaran ve çok yakın tarihte 3. dünya savasını cıkaracak ırkı savunuyorsunuz
3- günümüzde parayı kontrol ederek dünyayı istedikleri gibi şekillendirenleri savunuyorsunuz
4- kendilerinden baskalarını bozudukları kitaplarında goyim yani havyan olarak nitelendiren ırkı savunuyorsunuz
5- binlerce yıldır vatanının topraklarının neredeyse yarısına göz diken ırkı savunuyorsunuz
6- seni beni bizi sizi çeşitli bahanelerle kutuplaştıran ırkı savunuyorsunuz
sadece bu kadar yazdım yoksa dahasıda war. akıllı olun okuyun araştırın biraz işkembe-i kübradan sallamayın
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------sana acıyorum çünkü
1- müslümanlığın güzelliğini tatmamıssın mahrum kalmıssın
2- şanlı tarihini karalamak için elinden geleni yapıyorsun
3- bagnazsın sağlıklı düşünüp karar veremiyorsun
4- okumuyor ve araştırmıyorsun
bunlar sana özeldi
yahudiliği museviliği normal bir din ve ırk olarak görenlerede acıyorum çünkü;
1- tarihte tek lanetlenmiş bir ırkı savunuyorsunuz
2- 1. ve 2. dünya savaşını çıkaran ve çok yakın tarihte 3. dünya savasını cıkaracak ırkı savunuyorsunuz
3- günümüzde parayı kontrol ederek dünyayı istedikleri gibi şekillendirenleri savunuyorsunuz
4- kendilerinden baskalarını bozudukları kitaplarında goyim yani havyan olarak nitelendiren ırkı savunuyorsunuz
5- binlerce yıldır vatanının topraklarının neredeyse yarısına göz diken ırkı savunuyorsunuz
6- seni beni bizi sizi çeşitli bahanelerle kutuplaştıran ırkı savunuyorsunuz
sadece bu kadar yazdım yoksa dahasıda war. akıllı olun okuyun araştırın biraz işkembe-i kübradan sallamayın
Okurum ve araştırırım,bana göre senden de fazla kendini alim sanıp millete okumuyorsun vs gibi saçma sapan suçlamalar yapma bana göre de sen okumuyorsun hadi kısır bir döngüye sokalım işi,böyle tartışma olmaz dediğin kadar okuyor olsaydın nasıl konuşulacağını ve yazarken söylediklerinin mantıklı olup olmadığı konusunda bir ölçüm yapmayı örğrenirdin.yahudiler lanetlenmiştir kime göre?size göre,yani müslümanlra göre.bana göre veya bir başkasına göe böyle değil bu.yani müslüman olmayan birine sunduğun delil bu olmayabilir.
öyle bir ırkı falan savunduğum yok.yahudiler şöyle böyle yaşasın yahudiler mi demişim bu başlıktaki mesajlarda bi haber ver lütfen.
diğer konu bana okumuyorsun ve araştırmıyorsun asla diyemezsin birincisi senin bilgin sana benim bilgim banadır,ama unutma okuyor ve araştırıyorum hatta tahmin ettiğinden çok yapıyorum bunu,senin araştırmıyorsun demen bunun böyle olduğu anlamına gelmiyor tabii ki,bana kalırsa da sen araştırmıyorsun veya okumuyorsun bir gaz almışsın onla gidiyorsun bu senin araştırmak anlayışın sanırım.
Diğer konu benim şanlı tarih anlayışım Türk tarihidir.islam tarihi bana göre şanlı bir tarih değildir arkadaşım,müslüman değilim ve fikir beyan ediyorum sende fikirlerini söyleyebilirsin tartışırız.cevap vereceksen ver,aksi takdirde karalıyorsun carttır curttur şöyledir böyledir güzel bir tartışma metodu değil.
müslümanlık bana göre güzel değil ki mahrum kalayım,bu inanç meselesi seni hiç ilgilendirmez,benim inancım bana,ben sana islamın şusuna busuna kanmışsın diyor muyum?demiyorum.isenin de böyle bir hakkın yok vesselam -
:) peki hocam haklısın pardon gayri müslüm oldugunu bi anda unutmusum. boşuna yazmısım o kadar yazıyı. I'm sorry
ayrıca istedigin zaman istedgin konudada saygı çercevesinde tartışabiliriz.