Kim Össde Tuzlaya Düştü
-
valla tuzla yunus emre okuluna düştüm ama bilmiyorum bilen vrsa yazbilirmi?
edit: konuyu karsilikli atismaya cevirmeyin lutfen
-
valla 1. tercihine kadıköy-ist. 2. ye gebze yazıpta bayburt'a düşen bi adamın dramını okumuştum geçenlerde bi gazetede ama ben ç.kaledeyim yani:D
-
nassı yani yaa:S
bayburt'a naıl düşüyo abi?? nerde oturuyo bu adam... okul mu kalmamış mq x)
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------nassı yani yaa:S
bayburt'a naıl düşüyo abi?? nerde oturuyo bu adam... okul mu kalmamış mq x)
-----------------------------
2. tercihe onu yazmış ist. da da yerleşemeyince oraya vermişler..davacıyım falan diyodu .. : -
kan çıkar aga??? ne la bu:D
-
bende 2'dir başlığı 'KİM ÖSSDE TUZAĞA DÜŞTÜ'' diye okuyorum.her gördüğümde içimden ''ulan ülkedeki eğitim sistemine bak gençleri tuzağa düşürecek ne halt yediler acaba'' diye soruyordum.
-
rabbin sana yardım eder :) merak etme ama şimdiden oralara gidip bi araştırma yapman iyi olur yoksa sınav günü arar durursun
-
adresi felan yazsana :|
i.ö.o. mu lise mi ne?
-
ilköğretim ya yunus emre ilköğretim okulu greycels zaygo yinede sormamda fayda var die düşündüm
-
OKULUMUZUN AÇIK ADRESİ: ŞİFA MH. HÜRRİYET CD. OKUL S. NU:3TUZLA-İSTANBUL34950 TELEFON:SANTRAL : 0216 423 1853MAKAM: 0216 423 1583BELGEÇ: 0216 423 1586 Okulumuz Kocaeli-Gebze İlçesi Yenimahalle ile sınırda bulunmaktadır. Ankara istikametine doğru gidilirken D100 Karayolunda Piyade Okulu Köprüsünden Yanyola girilmelidir.
bak mesela gugıl amca bunu diyor buralarda olsa ayrıntı tarif ederdim ama bilmiorum şifa mahallesini :| -
filiz şifa mahallesindeki yunus emre ilkokuluna düşmüşsün. işin zor.ist'dan şifa otobüslerine bin şifada in. zaten en son durak.
öss sınavında sitede olacağım sürpriz :)
Toplam Hit: 2795 Toplam Mesaj: 24