folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kim Össde Tuzlaya Düştü

Kim Össde Tuzlaya Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    evanescence bunu yazdı:
    -----------------------------

ilköğretim ya yunus emre ilköğretim okulu greycels zaygo yinede sormamda fayda var die düşündüm

bittin kızım sen :) tarikatın yarısı sana kıl, o okulu basmassak nolalım a. koim :F 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    evanescence bunu yazdı:

ilköğretim ya yunus emre ilköğretim okulu greycels zaygo yinede sormamda fayda var die düşündüm

bittin kızım sen :) tarikatın yarısı sana kıl, o okulu basmassak nolalım a. koim :F 

muhaha :D coldcum birlikteyiz kanka :D

adresi öğrendiğimiz iyi oldu :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    siz bassanız nolur bu zihniyetle  bu önyargılarla giderseniz bilmiyorum yani, düşünemiyorum sizleri

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    foxxly bu sitede konuşacağına msnden konuş derim burda havalara girme istersen .gelip burda ahkam kesmek yerli değil diye düşünüyorum.senlede muhatap olmim dedim.çenen yine açılmış.

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

filiz şifa mahallesindeki yunus emre ilkokuluna düşmüşsün. işin zor. şifa otobüslerine bin. zaten en son durak.

öss sınavında sitede olacağım sürpriz :)

anasını satıym ben  ben de lisede kompozisyonun birinde öss sınavı yazmıştım da hoca benimle acaip taşşak geçmişti... yok efendim öğrenci seçme sınavı sınavı oluormuş da a.q rezil ettiydi beni...neyse artık kompozisyondan da kurtulduk.sınıfın endüşük kompozisyon notlarını almaktan da...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Nihaha mal filiz inşallah tersanelerin ordan geçersinde bi taraflarına gemi kaçar :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    exca ben sana diyceğimi bilirimde dua etki tbt yoksa canını okurdum geri... seviyesizsin.arkdaşlar lütfen artık şu konuları saptırmayın.bu insanların seviyesine düşmeyin.excaya msnden ne diyceğimi bilyorum tartışmalarımı tbt ortamına taşıycak kadar exca gibi  beyinsiz değilim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    evanescence bunu yazdı:
    exca ben sana diyceğimi bilirimde dua etki tbt yoksa canını okurdum geri... seviyesizsin.arkdaşlar lütfen artık şu konuları saptırmayın.bu insanların seviyesine düşmeyin.excaya msnden ne diyceğimi bilyorum tartışmalarımı tbt ortamına taşıycak kadar exca gibi  beyinsiz değilim
    exca kadar beynin olsa bari :|

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    reflex senin beynin olsa :D gam yememde kuş kadar bile beynin yok aaaa pardon kuşlara haakret oldu özr

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

evanescence bunu yazdı:
    reflex senin beynin olsa :D gam yememde kuş kadar bile beynin yok aaaa pardon kuşlara haakret oldu özr

simdi niye gam yiyosun peki ? 

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 2806 Toplam Mesaj: 24