folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri

Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar  okumadan gecmeyelim.Bu insanlardan Allah razi olsun 700'e yakin is adamlariyla birlikte kurban bayraminda yoksullari yine yalniz birakmadilar.Evlerinde herkes gibi bayramini gecireceklerine doguya gidip anadolu insaanlarinin sicak sofralarina oturdular, yarddim dagittilar.Anadolu isaninin sicak yuzunu ve nekadar zor durumdaoldugunu gorduler.Analarimizi sevindirdiler'kardeslerimizi sevindirdiler.Allah onlardan gani gani razi olsun.Cok hislendim arkadaslar.

Ve simdi obur taraftada.Kulturumuzu,dostlugumuzu yurdisinda acilan okullarda ogretmek icin giden o mubarek insanlarda.Bu davranis her yigidin harci deildir.Oinsanlar ne kadar mubarektir ki bu isleri yapiolar.Oinsanlarda ulkelerinde ailelerinin yaninda bayramlarini gecirmeyi isterlerdi ama fedakar oldular.Allah o insanlardanda gani gani razi olsun.Bu gonulleri gormemezlikten gelemeyiz arkadaslar.

Bayraminiz mubarek olsun!

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

inşallah bir gün anlıycak herkes ama çok geç olacak. önemli olan birlik beraberlik ve dayanışmamız

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    padişahım çok yaşa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    fetonun fedaileri.... töbe töbe..... şaka mısın eleman ???

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    karşılıgında ne istemişler

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    yanlis anlasilmasin bildigim kadariyla bunlar ozel okullar parali yani
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Imran268 Feto kim tam anlayamadim ben sadece yapilan yardimlardan bahsettim.Feto kim ya .Amcaoglunmu?tanistirsana beni:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    Imran268 Feto kim tam anlayamadim ben sadece yapilan yardimlardan bahsettim.Feto kim ya .Amcaoglunmu?tanistirsana beni:D
    -----------------------------
     Fethullah Gülen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

surgunde olan egitim gonulluleri kim ? egitim gonullusunun surgunu mu olur. adi ustunde gonullu nereye derseler gider.

deniz fenerinin bile yolsuzlugunu ortaya cikarttilar kac kisi tutuklandi almanyada.

kimse kimseye bedavadan yardim yapmaz. yardim yapiyorlar peki yaptigi yardimlarin %100 unu ulastiriyorlar mi sence ?

yardim yapacaksan mahallende sokaginda varsa fakir yardim yaparsin, gidersin kizilay a yardim yaparsin, gidersin cocuk esirgeme kurumuna yardim yaparsin, gidersin tsk guclendirme vakfina yardim yaparsin

paralari ne yaptiklari mechul olan kuruluslara niye yardimda bulunayim ki ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero kusura bakma tam o kelimeyi bulamadim yur disindaki deseydim baslik icin uzun olcakti bole soledim yanlis anlasilmasin.Ve konuyu buraya cekmek istemedim herseydn tartisma doguyor yaa .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Birde yardimda bulun dien olmadi ben gorunenleri soledim sadece.

Toplam Hit: 14431 Toplam Mesaj: 68