Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri
-
Arkadaslar okumadan gecmeyelim.Bu insanlardan Allah razi olsun 700'e yakin is adamlariyla birlikte kurban bayraminda yoksullari yine yalniz birakmadilar.Evlerinde herkes gibi bayramini gecireceklerine doguya gidip anadolu insaanlarinin sicak sofralarina oturdular, yarddim dagittilar.Anadolu isaninin sicak yuzunu ve nekadar zor durumdaoldugunu gorduler.Analarimizi sevindirdiler'kardeslerimizi sevindirdiler.Allah onlardan gani gani razi olsun.Cok hislendim arkadaslar.
Ve simdi obur taraftada.Kulturumuzu,dostlugumuzu yurdisinda acilan okullarda ogretmek icin giden o mubarek insanlarda.Bu davranis her yigidin harci deildir.Oinsanlar ne kadar mubarektir ki bu isleri yapiolar.Oinsanlarda ulkelerinde ailelerinin yaninda bayramlarini gecirmeyi isterlerdi ama fedakar oldular.Allah o insanlardanda gani gani razi olsun.Bu gonulleri gormemezlikten gelemeyiz arkadaslar.
Bayraminiz mubarek olsun!
-
inşallah bir gün anlıycak herkes ama çok geç olacak. önemli olan birlik beraberlik ve dayanışmamız
-
padişahım çok yaşa
-
fetonun fedaileri.... töbe töbe..... şaka mısın eleman ???
-
karşılıgında ne istemişler
-
yanlis anlasilmasin bildigim kadariyla bunlar ozel okullar parali yani
-
Imran268 Feto kim tam anlayamadim ben sadece yapilan yardimlardan bahsettim.Feto kim ya .Amcaoglunmu?tanistirsana beni:D
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Imran268 Feto kim tam anlayamadim ben sadece yapilan yardimlardan bahsettim.Feto kim ya .Amcaoglunmu?tanistirsana beni:D
-----------------------------
Fethullah Gülen. -
surgunde olan egitim gonulluleri kim ? egitim gonullusunun surgunu mu olur. adi ustunde gonullu nereye derseler gider.
deniz fenerinin bile yolsuzlugunu ortaya cikarttilar kac kisi tutuklandi almanyada.
kimse kimseye bedavadan yardim yapmaz. yardim yapiyorlar peki yaptigi yardimlarin %100 unu ulastiriyorlar mi sence ?
yardim yapacaksan mahallende sokaginda varsa fakir yardim yaparsin, gidersin kizilay a yardim yaparsin, gidersin cocuk esirgeme kurumuna yardim yaparsin, gidersin tsk guclendirme vakfina yardim yaparsin
paralari ne yaptiklari mechul olan kuruluslara niye yardimda bulunayim ki ?
-
underzero kusura bakma tam o kelimeyi bulamadim yur disindaki deseydim baslik icin uzun olcakti bole soledim yanlis anlasilmasin.Ve konuyu buraya cekmek istemedim herseydn tartisma doguyor yaa .
-
Birde yardimda bulun dien olmadi ben gorunenleri soledim sadece.