Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri
-
Bugün içersinde bulunduğumuz yönetimde, uygulanan ceza larda illaki açıklar vardır bu cezalar caydırıcı değildir bu yüzden yolsuzluklar olmaktadır, bir yardım kuruluşunda yolsuzluk olmuş diye o yardım kuruluşunu kurutmaya kalkarsak bugün ilhami erdil gibi üçkağıtçı ların paşalık yaptığı bir tsk yı da afaroz etmemiz gerekir örnekler biraz ciddi ve anlamlı olmalıdır tamam tesbihte hata olmaz ama objektif bakmamızıda engellemez.
düzeltme gereği duydum çünkü daha önce tsk ya hakaret ettiğim sanılarak büyük bir gaflet sonucu banlandım..
ilhami erdil askeri mahkemede yargılanmış ve yolsuzluktan suçlu bulunarak cezaevini boylamıştır hakettiğini almaktadır.
söylemek istediğimi kimse çarpıtmasın diye eklemek gereği duydum.
-
erkan dogru soluosun biz deniz fenerine ole dioruz hizmettekiler de derileri THK ya vermeyin meze parasi yapiolar diolar :d
ama deniz feneri bu paralarla sadece yardim mi yapio bilinmez buyuk kanallara da reklam vermeye basladi
insallah gunahlarini almiyorumdur
-
escondo o gorunen buzdaginin gorunen yuzu iste.
erkan07 guzel yere deginmissin. bak iktidarin yolsuzlugunu yazdigimda karsi cikiyordunuz, ben ordunun yolsuzlugunu savunacak degilim huyum degildir. konu yolsuzluksa babamda olsa yazarim.
o generalin belki iyi veya faydali veya ulkeye faydasi olan isleri vardir ama bu faydalari icin adamin yolsuzlugunu gormezden gelecek degiliz. yaptiklarinin cezasini cekmektedir. darisi hala yolsuzluklari gun yuzune ciktigi halde elini kolunu sallayanlarin basina.
son zamanlarda onlarca dernek cikmaya basladi. insanlar yeni yeni mi bilincleniyo. niye son zamanlarda artti bu kadar yardim yapan kurulus. zaten onlarca yardim kurulusu varken neden yenileri ortaya cikmaktadir.
bu yardim kuruluslari birlesip birlikte is yapamiyorlar mi ?
var bunun altinda bir bit yenigi yakinda cikar emin ol.
kimse kimseye bedava hizmet etmez, etmez, etmez...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------escondo o gorunen buzdaginin gorunen yuzu iste.
erkan07 guzel yere deginmissin. bak iktidarin yolsuzlugunu yazdigimda karsi cikiyordunuz, ben ordunun yolsuzlugunu savunacak degilim huyum degildir. konu yolsuzluksa babamda olsa yazarim.
o generalin belki iyi veya faydali veya ulkeye faydasi olan isleri vardir ama bu faydalari icin adamin yolsuzlugunu gormezden gelecek degiliz. yaptiklarinin cezasini cekmektedir. darisi hala yolsuzluklari gun yuzune ciktigi halde elini kolunu sallayanlarin basina.
son zamanlarda onlarca dernek cikmaya basladi. insanlar yeni yeni mi bilincleniyo. niye son zamanlarda artti bu kadar yardim yapan kurulus. zaten onlarca yardim kurulusu varken neden yenileri ortaya cikmaktadir.
-----------------------------hacılar bunu babamada diyorum annemede diyor arkadaslarımada diyorum sizede diyim bari
DEVLET VERMEZ ALIR.VERİRSE 2 KATINI ALIR!!!
rene abi silmezsen mesajı sevinirim:)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------surgunde olan egitim gonulluleri kim ? egitim gonullusunun surgunu mu olur. adi ustunde gonullu nereye derseler gider.
deniz fenerinin bile yolsuzlugunu ortaya cikarttilar kac kisi tutuklandi almanyada.
kimse kimseye bedavadan yardim yapmaz. yardim yapiyorlar peki yaptigi yardimlarin %100 unu ulastiriyorlar mi sence ?
yardim yapacaksan mahallende sokaginda varsa fakir yardim yaparsin, gidersin kizilay a yardim yaparsin, gidersin cocuk esirgeme kurumuna yardim yaparsin, gidersin tsk guclendirme vakfina yardim yaparsin
paralari ne yaptiklari mechul olan kuruluslara niye yardimda bulunayim ki ?
-----------------------------
Hadi gel dernek kuralım milleti dolandıralım kolay mı abi o iş :) Bakkal hesabı gibi para geldi para gitti uçtu bitti :)Kimse Yok Mu Derneği Bakanları Kurulu Onayıyla Kamu Yararına Çalışan Bir Kuruluştur.
Öncelikle Kimse yok mu ve Deniz Feneri gibi dernekleri suçlamayı bırakalım. Bu işleri bilmiyosak hiç konuşmayalım. Açalım kanunları yönetmelikleri okuyalım.
Elinizi vicdanınıza koyun hala inanmıyorsanız sizde bir işin ucundan tutun yapılan yardımlarda sizinde katkınız olsun :) Daha sonra deki ben bizzat gördün duydum anladım bu adamlar yolsuzluk yapıyor. Şu tarihte şu oldu bu oldu. En küçük bi hukuksuzkuk varsa Hukuk devletinde yaşıyoruz merak etme :)
Biz gönül rahatlığıyla, yapılan çalışmalara bizzat katılarak Kimse yok mu derneğine bağış yapıyoruz. Yapmaya da devam edicez. :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------escondo o gorunen buzdaginin gorunen yuzu iste.
-----------------------------ben seni ve kendimi yormamak adına sinir sistemlermizi yıpratmamak adına yolsuzluk konusunu tam anlamıyla uzatmadan kısa kesmiştim.( o kısa haliydi evet)r
anlamamakta ısrar ettiğin şey yada anlatmakta zorluk çektiğim şey yolsuzluktur evet yolsuzluk var ben hiçbizaman yok demedim. demek istediğim şu 5 parmağın 5 i bir değil. sana belediye başkanlarını örnek vermiştim, 3 kuruş alacaklar görevleri boyunca ama 5 kuruş seçimlerde harcıyorlar bu nedir ? adam tüm parasını yatırıyor ama bir iki ayrım kayrımla işi hallediyorlar ben 2 mekanımı dsp mhp anap iktidarı zamanında kapatmak zorunda kaldım birinide akp iktidarında kapattım ama şimdi yine açacağım bu defa kellemi koyuyorum.
erdoğanın ve bakanlarının yolsuzluk yaptıklarına inanmıyorum dedim sadece ha bu benim görşümdür bu demek değildirki akp liler yolsuzluk yapmaz müslümandır diye.evet alt kademedikiler anasını belliyorlar a.q antalyanın hertaraf kazılmış durumda yok alt geçit yok üst geçit = yan cebim sağ cebim...
önüm arkam sobe sobe sobe, görünen sobeleniyor görünmeyense götürüyor.
şmdi çözüm ne ? bu yardım derneklerinin hiçmi faydası yok? içlerinde hiçmi dürüst adam yok? diyelimki sende üyesin o derneklerden birine e sendemi üçkağıtçısın?
ben ,bile bile kurban derisini thk verdim allah bilir o toplayan zat allem kullem edip bir yolunu bulup cebe atacak geliri ..
ben diyiyorumki biz üzerimize düşeni yapalım gerisi gelir.
objektif bakmak lazım siz hep kötü yanlarını bende iyi yanlarını gösteriyorum ama ben arada evet haklısınız da diyorum, işte farkımız bu.
-
Ya bırakın Allahınızı severseniz, hadi fettoyu sevmem ama işin içinde fetto var diye bok atmayın..
Kolaymı dernek açıp milleti dolandırmak? O kadar kolay bir bok olsaydı tüm hırsızlar toplanıp, dernek kurarlardı bilip bilmeden yargısız infaz yapıyorsunuz..
Ayrı bir konu topladıkları paranın tabikide %100'ü yardıma gitmiyordur. Bunun yardıma tevşik reklamları var, tüm çalışanları maaş ile çalışıyor.
-
SawIV bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------surgunde olan egitim gonulluleri kim ? egitim gonullusunun surgunu mu olur. adi ustunde gonullu nereye derseler gider.
deniz fenerinin bile yolsuzlugunu ortaya cikarttilar kac kisi tutuklandi almanyada.
kimse kimseye bedavadan yardim yapmaz. yardim yapiyorlar peki yaptigi yardimlarin %100 unu ulastiriyorlar mi sence ?
yardim yapacaksan mahallende sokaginda varsa fakir yardim yaparsin, gidersin kizilay a yardim yaparsin, gidersin cocuk esirgeme kurumuna yardim yaparsin, gidersin tsk guclendirme vakfina yardim yaparsin
paralari ne yaptiklari mechul olan kuruluslara niye yardimda bulunayim ki ?
Hadi gel dernek kuralım milleti dolandıralım kolay mı abi o iş :) Bakkal hesabı gibi para geldi para gitti uçtu bitti :)Kimse Yok Mu Derneği Bakanları Kurulu Onayıyla Kamu Yararına Çalışan Bir Kuruluştur.
Öncelikle Kimse yok mu ve Deniz Feneri gibi dernekleri suçlamayı bırakalım. Bu işleri bilmiyosak hiç konuşmayalım. Açalım kanunları yönetmelikleri okuyalım.
Elinizi vicdanınıza koyun hala inanmıyorsanız sizde bir işin ucundan tutun yapılan yardımlarda sizinde katkınız olsun :) Daha sonra deki ben bizzat gördün duydum anladım bu adamlar yolsuzluk yapıyor. Şu tarihte şu oldu bu oldu. En küçük bi hukuksuzkuk varsa Hukuk devletinde yaşıyoruz merak etme :)
Biz gönül rahatlığıyla, yapılan çalışmalara bizzat katılarak Kimse yok mu derneğine bağış yapıyoruz. Yapmaya da devam edicez. :)
-----------------------------yok baba ya keşke herşey istediğimiz gibi olsa .çıkıyor işte puştun biri elbise alıyor depodan..biz görevli hırsızlık yapmış depodan elbise çalmış götürmüş deriz başkasıysa yolsuzluk bağışlanan elbiseyi kendi alıp giymiş der.
tamam diğer yardım kuruluşlarına göre daha sıkı denetleniyor ama insan bu çiğ süt emmiş engellenemiyor işte...
ALLAHU tealanın dediği gibi yeryüzünde herzaman bozguncular çıkıyor.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Ya bırakın Allahınızı severseniz, hadi fettoyu sevmem ama işin içinde fetto var diye bok atmayın..
Kolaymı dernek açıp milleti dolandırmak? O kadar kolay bir bok olsaydı tüm hırsızlar toplanıp, dernek kurarlardı bilip bilmeden yargısız infaz yapıyorsunuz..
Ayrı bir konu topladıkları paranın tabikide %100'ü yardıma gitmiyordur. Bunun yardıma tevşik reklamları var, tüm çalışanları maaş ile çalışıyor.
-----------------------------insanları dolandırmak kolayda :) dernek açıp dolandırmak o kadar kolay olmayabilir... Ben bile çıkıp şu mahallede 3-5 kişiye yaysam benim tanıdıgm fakirler var paraları bana verin ben onlara eşya yiyecek alıyım diye hepsi verir giderim paşa paşa alırım yiyecek eşya vb artan para cebe.Mühim olan bunu resmileştirmek :D
-
böyle şeyler sadece gerçekten yardıma muhtaç insanlara yardım edilmesini engelliyor kime güveneceğimizi şaşırdık..
eğer ihtiyacı olan varsa yakınlarınızdan akrabanızdan, yoksa arkadaşlarınızdan ,onlardanda yoksa ozaman bu tür derneklere yardımda bulunmanızı tavsiye ederim.
bu dernekler içersinde en etkili ve yolsuzluğun varsa bile en az safhada oldugu İHH yı tavsiye ederim.(ateist arkadaşlar karşı çıkabilir çünkü yardımlar sadece müslüman ülkelere yapılıyor ve dini bir yardım derneği)
ailemde kurban kesmeyip bu derneklere para bağışlayanlar oldu yardım endonezya ya gidiyordu sanırım ,ve yanlış değilsem aceh lilere.