Kiralık Araba Çizilirse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

hangi şirket hocam yazabilirmisin bende o kurumsallardan birinde çalışıyorum...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Intercity den kiraladigimiz araba ile pert e ciktim, adamlar kaza olan yere yeni araba getirip teslim ettiler.

Hepsi böyle olması gerekirken kiralama firmalarının %90'ı müşteriyi sikmek üzerine kurulu. Kiralık araçla kaza yapmak Türkiye'de adam öldürmek kadar tehlikeli. Arabanın bildiğin kan parasını ödüyorsun..

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    tacir bunu yazdı

arabaya 15 tl /gün fazla para verip full kasko yaptırdım.

demişsin hocam ee daha ne duvara sürttüm desen olmuyormu ne işe yarıyor o zaman bu kasko

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Almira dan kiraladım aracı. Sigorta şirketiyle polisi konuşturdum yine de alamadık kağıdı. Polisten ümit kesildi şu anda. Avukatım falan yok . Mahkemeden kağıt alma ihtimalim nedir? daha önce böyle bir kağıt alabilen var mı? Scuderia hocam çalışyorsan vardır senin bildiğin birşeyler nedir bunun ilacı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hacı konuyu tam anlamadım ama herhangi bir araçla trafik kazasına karıştı diye (karşı araç-sürücüsü suçlu olacak şekilde)  kendi tutanağınızı kendiniz yapsanız?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

Abi olayı neden bu kadar büyüttün anlamış değilim.  Full kasko sonuçta.  Duvara az bişey surt çek fotoğrafı koy önlerine al parani git. Polis falan boş yere baş ağrısı. 

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Ben anlamadım tutanak tutturmak zor mu bu kadar? Çağırcan polisi araba çizilmiş dicen tutturcan tutanağı? Sonra vericen kasko baksın

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

15 tl fark verip araçtaki muafiyetli sigortayı sıfırlamışsın bu durumda fotoğrafını çek a4 kağıdınada beyan yaz şu tarihte şurdan kiraladığım plakalı araçta meydana gelen tek taraflı hasarın sigortadan yapılması arz ederim diye hık mık ederlerse call centerlarını falan ara şikayet sitelerine yaz hasarın bedelini alamazlar senden. kendi sitelerinde afişe edilen hizmet bu... 

Full Sigorta (Top Cover CDW)

Kaza ve hasar durumunda, kiralanan araç grubuna bağlı olarak değişen tutarlardaki kiracı sorumluluğunu ortadan kaldıracağı gibi, çarpışmaya bağlı olmadan meydana gelen hasarları (park yeri, lastik -cam- far hasarları vb) teminat kapsamına alır. Hasar muafiyet tutarları şu şekildedir,
    Ekonomik ve orta grup araçlar     750 TL                (günlük 15 TL)
    Üst gruplar                                1000-1500 TL    (günlük 20-25 TL)
    Lüks gruplar                              2000 TL               (günlük 30 Tl

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Çizik için karakola gidilir mi hocam ? Adamların başında elli tane dert var çizikle mi uğraşacaklar. Arabanın sahibi olan firma sallamış gibime geliyor. 

Adamların başında elli tane dert var di mi? Çalınan çanta için kayıp yazalım siz de cüzdan kaybetme cezası ödeyin diyip göt büyüten dallamalar var teşkilatta.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Çiziğin resmini çektik sadece arabayı bugün teslim ettim mahkemeden tutanağı alana kadar provizyonu tutacaklar yarın tutanağı göndereceğim elemanlara .Mahkeme tutanak vermezse çirkefleşmeyi düşünüyorum. polislerin sikinde değil olay. Harbiden göt büyüten tipleri gördüm net olarak.

Toplam Hit: 8183 Toplam Mesaj: 32