Kırmızı Işık İhlali
-
Merhabalar.
Gece 00.20 civarı kavşaktaydım acil gitmem gereken bir yer vardı kırmızı ışıkta geçtim dikiz aynasından bi baktım arkamda trafik polisi tam sağa çekiyordum ki megafondan birşey dedi gitti ama ne dediğini anlamadım camlar kapalıydı ilerdeki ışıkta kaza olmuştu basit bi kaza değil araba yarısına kadar gitmiş flan neyse oraya gittiği için durmadı. Acaba plakama yazmış olabilir mi yazdıysa netten nasıl öğrenebilirim ?
Müridler aydınlatın :/
-
Ceza evine gelince öğrenirsin.
-
opusdei bunu yazdı
Ceza evine gelince öğrenirsin.
ya yazmadıysa ?
-
Hocam herhangibir trafikçiye, yada vergi dairesine uğra soruver.
-
siyahbereli bunu yazdı
herhangi bir trafikçi ?
-
GoldenWorld bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
herhangi bir trafikçi ?
hocam ekip otosu olur, trafik şube olur. onların online cihazı olması lazım el terminali orada gözüküyordur.
-
siyahbereli bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
herhangi bir trafikçi ?
hocam ekip otosu olur, trafik şube olur. onların online cihazı olması lazım el terminali orada gözüküyordur.
o kadar boş vaktim yokki hocam :/ internetten öğrenemiyoruz yani
-
GoldenWorld bunu yazdısiyahbereli bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
herhangi bir trafikçi ?
valla hocam e devlet sitesinde üzerine kesilmiş trafik cezaları diye bir menu gördüm diye hatırlıyorum ama kaç günde güncelleniyor orası mechul.
-
siyahbereli bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdısiyahbereli bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
herhangi bir trafikçi ?
valla hocam e devlet sitesinde üzerine kesilmiş trafik cezaları diye bir menu gördüm diye hatırlıyorum ama kaç günde güncelleniyor orası mechul.
hocam beni durdurmadı yani yazdıysa plakaya yazmıştır onu e-devletten öğrenebiliyor muyuz ki ?
-
00:00 dan sonra ışıklar yanıp sönüyor diye biliyorum
-
Cia bunu yazdı
00:00 dan sonra ışıklar yanıp sönüyor diye biliyorum
Tüm ışıklar öyle mi ki?
umitomas tarafından 16/Nis/14 10:25 tarihinde düzenlenmiştir