Kırmızı Işık İhlali
-
Cia bunu yazdı
00:00 dan sonra ışıklar yanıp sönüyor diye biliyorum
yogunluk olmayan yerlerde oyle. yogunlugun oldugu yerlerde degil.
plakayi gorduyse yazmistir. ama ben yazdigini dusunmuyorum.
bekleyip goruceksin.
-
umitomas bunu yazdıCia bunu yazdı
Tüm ışıklar öyle mi ki?
Tabiki değil..
-
Cia bunu yazdı
Yoğun bi kavşaktı o yüzden öyle değildi
-
Burası Türkiye ceza yazmak artık polisler için bir hobi.
biz işlek bir caddede kısa süreli durmuştuk park yazasağı var 4lü yanıyor 1 dk lık birşeydi.
polis geldi. hemen gidiyoruz dedik yazmadım dedi gitti ama yazmış adi.
bari yazdım de, yazmasına kızmadık. yazmadım deyip yazmasına kızdık. kaç ay sonra çıkmıştı. birde ceza yemiştik
banka hesabın varsa bir banka internet şubesine gir orada trafik cezası ödeme gibi bir seçenek varsa oraya ödeyeceğim de onlar senin adına tık çıkarıyorlar sonra ödeme ama öğrenirsin en azından.
dışarıdan öğrenemediğimi banka yoluyla öğreniyorum. bankaların bilmediği halt yok
-
demirci bunu yazdıCia bunu yazdı
yogunluk olmayan yerlerde oyle. yogunlugun oldugu yerlerde degil.
plakayi gorduyse yazmistir. ama ben yazdigini dusunmuyorum.
bekleyip goruceksin.
kazaya gidiyordu belki bizi gördü diye çekildi diye düşünmüş olabilirler o ihtimali düşünüyorum inşallah öyledir.
şaşırdım ama sağa çek flan demeyince megafondan birşey dedi gitti anlamadım ne dediyse sonra gidince ilerde kazayı gördüm o yüzden durdurmamış dedim
-
futurist bunu yazdı
Burası Türkiye ceza yazmak artık polisler için bir hobi.
biz işlek bir caddede kısa süreli durmuştuk park yazasağı var 4lü yanıyor 1 dk lık birşeydi.
polis geldi. hemen gidiyoruz dedik yazmadım dedi gitti ama yazmış adi.
bari yazdım de, yazmasına kızmadık. yazmadım deyip yazmasına kızdık. kaç ay sonra çıkmıştı. birde ceza yemiştik
banka hesabın varsa bir banka internet şubesine gir orada trafik cezası ödeme gibi bir seçenek varsa oraya ödeyeceğim de onlar senin adına tık çıkarıyorlar sonra ödeme ama öğrenirsin en azından.
dışarıdan öğrenemediğimi banka yoluyla öğreniyorum. bankaların bilmediği halt yok
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) eğer ceza yazdıysa bile girilmemiş ama takip edebileceğim buradan eski cezam varmış onu öğrendim bu arada :D
GoldenWorld tarafından 16/Nis/14 11:10 tarihinde düzenlenmiştir
-
Gecikme faizi yazmışlar. :)
-
Online ogrendigin ii olmus biri demis polis otosu gorunce dur memura sor die :) yemediysede yedirtecekler hea :D
piiiranha9242 tarafından 16/Nis/14 14:48 tarihinde düzenlenmiştir -
o geçtiğin gece lambası değil.
Demiş olabilir hoca :D
-
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
Bilgilerini gir. TC Kimlik No ile hata veririse vergi no ile giriş yapmayı dene. Giriş yapıcna üstte Trafik Para Cezası gibi bir sekme çıkacak. Oraya tıkla.
Yazmıyorsa belki daha kayda geçmemişte olabilirler.