folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}

Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Kurtlar Vadisi nde de gündeme gelen bir olay.Kısaca bilgi vereyim bu iddia hakkında,şimdi deniliyor ki Türkiye'nin gizli anayasası ve sırları,gizli kapaklı yürütülen işleri vsvs. kırmızı kitapta yazılıyor.Bu kitap kökü ta Osmanlı ya[Teşkliat-ı Mahsusa] kadar dayanan bir yapılanmanın elinde.Bu yapılanma,Türkiye nin çıkarları için çalışan derin devlet.Siz neler biliyorsunuz-düşünüyorsunuz bu konuda?
    NOT:Kesinlikle kurtlar vadisi nde gördükten sonra başlamamıştır bu merakım.Daha önce Orkun Uçar ın Derin İmparatorluk adlı kitabında da bu konu yer alıyordu.Bugün tekrardan gündeme gelince bir sorayım dedim.
    NOT2:Kurtlar Vadisi ni ilk serisinden beri takip ederim,sırf dizi ile ilgili eleştiriler için yazacaklar yazmasın lütfen.Burda konumuz dizi değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    bknz : kırmızı kaplı kitaplar ( said kurdi yada nursi ) risal-i nur vs. // saçma oldu ama kırmızı kitap deyince ilk bunlar geldi aklıma.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kurtlar Vadisi nde de gündeme gelen bir olay.Kısaca bilgi vereyim bu iddia hakkında,şimdi deniliyor ki Türkiye'nin gizli anayasası ve sırları,gizli kapaklı yürütülen işleri vsvs. kırmızı kitapta yazılıyor.Bu kitap kökü ta Osmanlı ya[Teşkliat-ı Mahsusa] kadar dayanan bir yapılanmanın elinde.Bu yapılanma,Türkiye nin çıkarları için çalışan derin devlet.Siz neler biliyorsunuz-düşünüyorsunuz bu konuda?
    NOT:Kesinlikle kurtlar vadisi nde gördükten sonra başlamamıştır bu merakım.Daha önce Orkun Uçar ın Derin İmparatorluk adlı kitabında da bu konu yer alıyordu.Bugün tekrardan gündeme gelince bir sorayım dedim.
    NOT2:Kurtlar Vadisi ni ilk serisinden beri takip ederim,sırf dizi ile ilgili eleştiriler için yazacaklar yazmasın lütfen.Burda konumuz dizi değil.

Türkiye ayrı bir devlettir osmanlı ayrı öyle saçma şey mi olur,öyle olsa bi iktidardan bir iktidara yönetim değişmez kald ıki osmanlının kalıntılarının yeni devlette yer bulamamasına özen gösterilmiştir,kurtlar vadisi bazen işi kasıyor bazen,abartıyor bana kalırsa.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Gayet doğru bence. Bi ara atom bombası muhabbeti vardı burada rene abi getirmişti siteye bunu. Gayet tutarlı bir yazı bence bu ihtiyarlar denen bi grup var ama aralarına sızan olmuştur diye düşünüyorum... Yoksa ülke bu kadar bok bi hal almazdı elbet bi yerde el koyarlardı ama K.V. de bile ihtiyarlar bi bok yapmıo gerçek hayatta napsn :S

Dip not:Bu arada SeLoDoX benim çömezimdir (: 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

gizli bi güç olduğuna bende inanıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan ebemizi sükerlerdi. abd mal mı ırağa girmek için okadar para veriyo tükiyeye. en kötüsü bizide işgal ederdi öle geçerdi ırağa.

inandığım şey türkiyenin bilinmeyen gizli güçleri olduğu. 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:

Gayet doğru bence. Bi ara atom bombası muhabbeti vardı burada rene abi getirmişti siteye bunu. Gayet tutarlı bir yazı bence bu ihtiyarlar denen bi grup var ama aralarına sızan olmuştur diye düşünüyorum... Yoksa ülke bu kadar bok bi hal almazdı elbet bi yerde el koyarlardı ama K.V. de bile ihtiyarlar bi bok yapmıo gerçek hayatta napsn :S 

Dip not:Bu arada SeLoDoX benim çömezimdir (: 

sevdiğimden öyle yazdım imzaya kötü bi niyetim yok :D
    Bu arada şunu da belirteyim,adamlar Devlet-i Ebed Müddet geleneğini benimsemişler[Tam açılımını ben de bilmiyorum].Ayrıca M.Kemal'in de bu oluşum içinde yer aldığı iddialar arasında.[Onun yanı sıra Mehmet Akif,Turgut Özal gibi isimler de iddialar arasında]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

gizli bi güç olduğuna bende inanıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan ebemizi sükerlerdi. abd mal mı ırağa girmek için okadar para veriyo tükiyeye. en kötüsü bizide işgal ederdi öle geçerdi ırağa.

Türkiyeyi skiyolar zaten :)
    normal bir savaşa giremezler çünkü TSK var,e yapacaklarını da silahla yapamıyorlar haliyle ama ne oluyor?malları burada satılıyor mu?buradan para kazanıyorlar mı?bitti.herşeyi gizli güçlere bağlamayın :) gizli güçler bizi korusaydı abnin köpeği olmazdı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

Söylediklerin konusunda haklısın ama şöyle bişey var,Türkiye'yi işgal etmek gibi bir olay onlara pahalıya patlar.İstedikleri Türkiye yi yok etmek değil,kendi çıkarları,istekleri doğrultusunda hareket ettirmek[diye düşünüyorum]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Polat Alemdar'a sor.

Hepsini hatım etti :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Daha Irak'ta sıçtılar onların da mı gizli güçleri var?

Orduya götleri yemiyo. Ama zamanını kolluyolardır kesin. Başka yöntemlerle mahvediyolar bizi zaten.

Not : ilk mesajda teşkilat-ı mahsusa demiş arkadaş, o bir istihbarat örgütüydü. Bugfün onun devamı MİTtir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

Daha Irak'ta sıçtılar onların da mı gizli güçleri var?

Orduya götleri yemiyo. Ama zamanını kolluyolardır kesin. Başka yöntemlerle mahvediyolar bizi zaten.

Not : ilk mesajda teşkilat-ı mahsusa demiş arkadaş, o bir istihbarat örgütüydü. Bugfün onun devamı MİTtir. 

Yapılanmanın içindekilerin Teşkilat-ı Mahsusa dan gelme kişiler olabileceği söyleniyor.Bir iddia yani
Toplam Hit: 6390 Toplam Mesaj: 40