folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}

Kırmızı Kitap Ve İhtiyarlar Olayı?{Soru}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

ben gizli bir güç olduquna inanmıyorum en azından kendi icimizde kendimize ait bir gizli gücümüz yoktur kanaatimce..ney olabilirki mit mi ekipmanlarini abd veriyo.ordumu iraktan cık dediler ciktik.sivil güclermi kafa tutuyoda biz ayakta kalabiliyoruz bence sacma.bnm kanaatime göre cikar catismasi unutmayalimki herkesin gozu olabılecek bır cografyada bulunuyoruz ve bu yuzden avrasyayı kontrol altına almak ısteyen turkıyenın bulunduqu yer olan kalpgahı elde etmek zorunda.işte birden cok devletin gözü bu kalpgahta olmasindan dolayı ve bunların cıkar catısmaları bizi ayakta tutuyor.hı eger gelmeye kalkarlarsa ne olacaqınıda gorurler elbet ama orasıda baska mesele :)) 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bundan 4 sene önce belime boncuklu tabancamı takıp vatan kurtardığım dönemler :) bi abi demişti, sen çok zeki bi çocuksun ama böle ota boka atlama diye, sora anlatmaya başladı, bu yapılanmadan falan, herneyse detaya girmiyecem uzun lafın kısası var böyle bir olay, ama teşkilatı mahsusayla alakası yok, Bilge Kağan a kadar dayanan bir olay..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bundan 4 sene önce belime boncuklu tabancamı takıp vatan kurtardığım dönemler :) bi abi demişti, sen çok zeki bi çocuksun ama böle ota boka atlama diye, sora anlatmaya başladı, bu yapılanmadan falan, herneyse detaya girmiyecem uzun lafın kısası var böyle bir olay, ama teşkilatı mahsusayla alakası yok, Bilge Kağan a kadar dayanan bir olay..

Ottan boktan kastı neydi + o yapılanmaya nasıl getirdi konuyu ben onu anlayamadım?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

cold-m4 bunu yazdı:

Azcık anlat yaf

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

alanzo bunu yazdı:
    ülkemizde çok bilmedigimiz şeyler olduguna inanıyorum yada bilmemeiz gereken gerekli kişilerin bildigi öylede olması lazım herşeyi bilirsek hemen konuşuruz devletin özel sırları vardır o sırlar kitapta degil ama belgeler halinde özel arşivlerde saklanıyordur bence..

sadece bir kelimen için alıntı yaptım; belge...

zaten kırmızı kitap 1800 yıllarının ortalarında çıkmaya başlayan bir belgeydi ve devamının günümüzdeki varlığı kesin olarak kanıtlanmıştır...

içinde yazılanları sadece mgk üst düzey insanları bilir...

ama emin olun içindeki yazıları bilmek sadece sizi soğutur... 

sonra olanlar oldu işte, bilen bilir bilmeyene anlatmak uzun sürer; araştırabilir... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

gizli bi güç olduğuna bende inanıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan ebemizi sükerlerdi. abd mal mı ırağa girmek için okadar para veriyo tükiyeye. en kötüsü bizide işgal ederdi öle geçerdi ırağa.

inandığım şey türkiyenin bilinmeyen gizli güçleri olduğu. 

Türkiyeyi skiyolar zaten :)
    normal bir savaşa giremezler çünkü TSK var,e yapacaklarını da silahla yapamıyorlar haliyle ama ne oluyor?malları burada satılıyor mu?buradan para kazanıyorlar mı?bitti.herşeyi gizli güçlere bağlamayın :) gizli güçler bizi korusaydı abnin köpeği olmazdı

tüm dünyaya karşı tsk napacak ? gerçekci olmak lazım. tmm tsk ya güvenimiz sonsuz ama tüm kamuoyu abd nin elinde ve eğerki isteseler çok kolay dağılırız.

ve bunun içindir ki gizli güçlerin olduğuna inanıyorum

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    Kurtlar Vadisi nde de gündeme gelen bir olay.Kısaca bilgi vereyim bu iddia hakkında,şimdi deniliyor ki Türkiye'nin gizli anayasası ve sırları,gizli kapaklı yürütülen işleri vsvs. kırmızı kitapta yazılıyor.Bu kitap kökü ta Osmanlı ya[Teşkliat-ı Mahsusa] kadar dayanan bir yapılanmanın elinde.Bu yapılanma,Türkiye nin çıkarları için çalışan derin devlet.Siz neler biliyorsunuz-düşünüyorsunuz bu konuda?
    NOT:Kesinlikle kurtlar vadisi nde gördükten sonra başlamamıştır bu merakım.Daha önce Orkun Uçar ın Derin İmparatorluk adlı kitabında da bu konu yer alıyordu.Bugün tekrardan gündeme gelince bir sorayım dedim.
    NOT2:Kurtlar Vadisi ni ilk serisinden beri takip ederim,sırf dizi ile ilgili eleştiriler için yazacaklar yazmasın lütfen.Burda konumuz dizi değil.

Türkiye ayrı bir devlettir osmanlı ayrı öyle saçma şey mi olur,öyle olsa bi iktidardan bir iktidara yönetim değişmez kald ıki osmanlının kalıntılarının yeni devlette yer bulamamasına özen gösterilmiştir,kurtlar vadisi bazen işi kasıyor bazen,abartıyor bana kalırsa.

hoca sen varya manyaksın

böle bi yorumu nasıl yapıon ?_ 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    evet dogru osmanli ayri türkiye ayri bi devlettir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://rapidshare.com/files/124500993/K__305_rm__305_z__305_Kitap.pdf.html

Kırmızı kitapmış bu :#

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    evet dogru osmanli ayri türkiye ayri bi devlettir...

sence ?

sözde.

osmanlı ayrı bir devlet evet ama senin ananda babanda osmanlı ve sende osmanlı torunusun tarihine sahip çık !!! 

nufus kütüğüne bak bakalım soyun nerde hey gidi hey sizlerle bu ülke nasıl kalkıonacakkki ? 

Toplam Hit: 5987 Toplam Mesaj: 40