folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kısa Dönem Askerlik Uzadı !

Kısa Dönem Askerlik Uzadı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

kısa dönemiz ya batmış insanlara yorum yok açıkcası ısterlerse 1 ay koysunlar bişe olmaz düşük bir yapımızdan kaynaklı olsa gerek dayanırız sanırım .

csr288 tarafından 19/Nis/14 14:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Adam akşama kadar tbt de post kasıyor ama gerçek hayatta doçent :) Bilimsel araştırma yapıyor sanırım burda.

Türkiye şartlarında okumak zor diyenler yurt dışındaki eğitim maliyetlerini araştırsın bakalım. 

Konu hakkında yorum yapmayacağım zira konu zaten sapmış.

Şu düşüncemi net belirtmek isterim ki; 2 tane üniversite okumuş master doktora vs. yapmış ancak 40 yaşına gelip ülkem için bir çöp üretememiş,dalında herhangi ciddi bir araştırma yada buluş yapamamış diploma sahiplerinin benim gözümde 85 çalışanı olan işyerimdeki Vedat ustamdan ve hatta 1 ay önce işe aldığım akşama kadar ülkem ve ailesi için üretip evine ekmek götüren yardımcı elemanımız Mehmet kardeşim kadar değeri yoktur. Boş boş konuşmayın bu kadar eğitimli bilgili insanlarsınız madem üretin,geliştirin hepimiz helal olsun diyelim.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ne var amk 12 gün fazla yapsınlar.! millet onlarda 9 ay fazla yaparken iyiydi ama.! :P

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

E ben sizin aq misal verdik doçent diye biri soğan soymuyorlar demiş biri doçent POST kasıyor demiş bi lafı anlayın oğlum,  vatana hizmet askerlikle mi sadece? Askerlik yüzünden her yıl devlet milyarlarca zarar ediyor,  işveren nitelikli işçisini gönderiyor,  esnaf dükkanını emanet ediyor birilerine. Sanki kısa dönemler yüzünden okuyamadınız ne bu kin nefret, bu arada doçent değil profesörüm 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

başlık faul, yazan faul, içerik faul.

sonuç net: otur sıfır.

Edit: Benim için bir kişiye saygı, sağ duyu ile doğru orantılıdır. Geri kalanı hikayedir.

Dark_Lord tarafından 19/Nis/14 15:19 tarihinde düzenlenmiştir

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

E ben sizin aq misal verdik doçent diye biri soğan soymuyorlar demiş biri doçent POST kasıyor demiş bi lafı anlayın oğlum,  vatana hizmet askerlikle mi sadece? Askerlik yüzünden her yıl devlet milyarlarca zarar ediyor,  işveren nitelikli işçisini gönderiyor,  esnaf dükkanını emanet ediyor birilerine. Sanki kısa dönemler yüzünden okuyamadınız ne bu kin nefret, bu arada doçent değil profesörüm 

ulan ben senin a.q asıl dümbük.nasıl kıvırtacağını şaşırtıyorsun.2 kelimeyi bir ara getiremiyor gemiş burada kavye delikanlılığı yapıyor dalyarak bide küfür ediyor adam akıllı yazacak cevap bulamayınca..

anca klavye artisliği ne biliyorsun okumadığımızı

profosörmüş skimin profösür olursun anca..

çakala bak hukuk fakültesine kağaı attı diye dünyayı kurtaracağını sanıyor.Götüm yemiyor demiyorda gelmiş burda 40 takla atıyor..

swordfish tarafından 19/Nis/14 16:10 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Uzun dönem askerlik kısaldı, ama kısa dönem askerlik kısaltılmadı. Kısa dönem askerlik de kısaltılmalı.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

ulan ben senin a.q asıl dümbük.nasıl kıvırtacağını şaşırtıyorsun.2 kelimeyi bir ara getiremiyor gemiş burada kavye delikanlılığı yapıyor dalyarak bide küfür ediyor adam akıllı yazacak cevap bulamayınca..

anca klavye artisliği ne biliyorsun okumadığımızı

profosörmüş skimin profösür olursun anca..

çakala bak hukuk fakültesine kağaı attı diye dünyayı kurtaracağını sanıyor.Götüm yemiyor demiyorda gelmiş burda 40 takla atıyor..

Adam gibi konuş dümbük de sensin, dalyarak da, Aq küfürse de Aq o zaman. okusan ne olur okumasan ne olur eşek kaldıktan sonra.

yazdım zaten uzun dönem yapacağım diye .niye götüm yemesin yıllarca askerlikte yaşayacağımın çok daha ağır işlerde çalıştım, sırf kıskançlığınızdan yazıyorsunuz, sizin başınıza geldi diye yanlış olan bir uygulamayı inadına savunuyorsunuz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    pardon silinebilir
    hipokondriyak tarafından 19/Nis/14 16:59 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

lan eski olay bu yeni mi fark ettiniz. Erteleyin paso elbet askerlik ortadan kalkar. Bu arada bi kaç yorum okudumda. Amele beyinden kurtulun amq 15 ay yapılarak vatan millet kurtulmuyor. Okuyan hiç yapmasın. Herkes okusun. Biz amelemiyiz 15 gittik diyenlere, evet amelesiniz diyorum. Hayatıma sçtı bu askerlik

Toplam Hit: 12183 Toplam Mesaj: 100