Kışın Isınma Önerileri
-
Merhaba;
Antalyada yaşıyorum, geçen kış her zamanki gibi ısınmak için klima çalıştırdık ve 600 tl yi bulan zamlı faturalar ile söve söve bir kış geçirdim. Bu sene klima çalıştırmamayı düşünüyorum, klimam demirdöküm pacific line eski ve masraflı bir klima. Evde bir tane 3 rezistanlı elektrikli soba var onun elektirik tüketimini çözemedim. Apartman da doğalgaz var ama saat yok.
Kısaca zamlı fahiş faturalara rağmen en uygun ısınma tipini nasıl yapabilirim. Apartmanda soba bacası yok. Şunu alsan az yakar ısınırsın değidiniz bir ısınma aracı varmıdır. Bilenler varsa şarampol tramvay hattında oturuyorum.
-
En son katta oturuyorum üstüm teras ve binanın çatısı yok,
-
Aress bunu yazdı
Merhaba;
Antalyada yaşıyorum, geçen kış her zamanki gibi ısınmak için klima çalıştırdık ve 600 tl yi bulan zamlı faturalar ile söve söve bir kış geçirdim. Bu sene klima çalıştırmamayı düşünüyorum, klimam demirdöküm pacific line eski ve masraflı bir klima. Evde bir tane 3 rezistanlı elektrikli soba var onun elektirik tüketimini çözemedim. Apartman da doğalgaz var ama saat yok.
Kısaca zamlı fahiş faturalara rağmen en uygun ısınma tipini nasıl yapabilirim. Apartmanda soba bacası yok. Şunu alsan az yakar ısınırsın değidiniz bir ısınma aracı varmıdır. Bilenler varsa şarampol tramvay hattında oturuyorum.
Pellet sobası ve dumansız pellet alıyorsun işin çözülüyor. Cam olmayan bir tarafa soba boru deliği açarsan daha rahat edersin.
-
Başkan beyaz eşya köpüklerinden bul özellikle soğuk gelen yerlere koy cok etkili oluyor .Kapı altına örtü ile kapatarak ısıyı koruyabilirsin.
-
RETRET bunu yazdıAress bunu yazdı
Merhaba;
Pellet sobası ve dumansız pellet alıyorsun işin çözülüyor. Cam olmayan bir tarafa soba boru deliği açarsan daha rahat edersin.
Buna bir bakayım
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Başkan beyaz eşya köpüklerinden bul özellikle soğuk gelen yerlere koy cok etkili oluyor .Kapı altına örtü ile kapatarak ısıyı koruyabilirsin.
Teşekkür ederim, birde muhabbet kuşu var, ellerinizden öper. :) Onuda düşünüyorum üşümemesi lazım
-
Doğalgaz, diğer alternatiflerine göre her zaman daha uygundur.
-
SerYolcu bunu yazdı
Doğalgaz, diğer alternatiflerine göre her zaman daha uygundur.
Şuan en pahalısı o olur. Kombi saat daire içi patek döşeme vs. Olmaz. :)
-
hocam aynı sorun bende var. ben https://www.hepsiburada.com/delonghi-trd4-1025-dragon-4-10-dilim-yagli-radyator-pm-evdeltrd1025 bunu almayı düşünüyorum şuan kararsızım. yağlı radyatör düşünüyorum
-
-
Evde kalıcıysan strafor üzeri alçıpan yap
Ya da taş yünü.. starfor yanıcı malzeme hemde dumanı zehirli.. Strafor aypma... şu ingilteredeki olayı hatırladım tüm bina ateşten dumandan mefta olmuştu...
ltcelik tarafından 03/Kas/19 21:54 tarihinde düzenlenmiştir
klima çok yakıyor silivri değil benim ev daha soğuk yakarım lan bu şehri