folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıyamet Çok Yakın

Kıyamet Çok Yakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

130 ülkeden 2500’ün üzerinde bilim adamının katkısıyla 6 yılda hazırlanan "İklim Değişikliği 2007" raporu onaylandı. Daha öncekilere göre sert uyarılar içeren rapora göre küresel ısı 2.5 derece artarsa hayvan ve bitki türlerinin yüzde 30’u yok olacak. Üstelik önlem için gecikildi ve felaket çok yakın.

BELÇİKA’nın başkenti Brüksel’de bir araya gelen bilim adamları ve hükümet yetkilileri, küresel ısınma ve iklim değişiminin etkileri konusundaki rapor üzerinde gece boyunca süren pazarlıklar ardından uzlaşmaya vardı. Daha öncekilerden çok daha sert uyarılar içeren rapora göre iklim değişikliğinden en çok yoksul ülkeler zarar görecek; küresel ısının 1.5 - 2.5 derece artması halinde hayvan ve bitki türlerinin yüzde 30’u yok olacak. Üstelik felaket çok yakın, hatta dünyamızı etkilemeye başladı bile. Greenpeace örgütü rapora tepkisini "şok edici" diye gösterdi. Örgütün Enerji ve İklim Kampanyası sorumlusu Stephanie Tunmore, "Bu rapor kıyametin habercisi. Derhal ve hızlı bir şekilde harekete geçilmezse dünya insan eliyle değiştirilen iklimle yaşanmaz hale gelecek" dedi. Greenpeace, gerçekleşmekte olan "kıyamet"e karşı önlem almak için çok geç kalındığını da vurguladı.

BM Hükümetlerarası İklim Değişikliği Uzmanlar Grubu, 130 ülkeden 2500’ün üzerinde bilim adamının katkısıyla 6 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan "İklim Değişikliği 2007" raporunu uzun tartışmalardan sonra onayladı. Çin, Suudi Arabistan, Rusya ve ABD’nin tıkanmaya yol açması nedeniyle açıklanması geciken raporda, iklim değişiminin milyonlarca kişi açısından yıkıcı sonuçlar yaratabileceği vurguluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Biliyoruz zaten kıyametin yakın olduğunu =D onu bilmek için illaki bilimsel açıklamaya gerek yok :) ayrıca tamam kopyala yapıştır yapıyosunda butonları rahat bıraksaydın bari =D

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

siteyi komple alsaydın:)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    açık söylüyorum bende biliyorum felaketlerin yakında olduğunu ama bu kadar yakın olduğunu öğrenince beynim bokuma karıştı :(  2 yada 2.5 derece sonra canlılar yol olcak ekosistem babayı tuttu :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    yaf kıyametin eşiğindeyiz zaten baksanıza Deccal bile ortaya çıktı Corc BUSS

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    maganda bunu yazdı:
    -----------------------------

130 ülkeden 2500’ün üzerinde bilim adamının katkısıyla 6 yılda hazırlanan "İklim Değişikliği 2007" raporu onaylandı. Daha öncekilere göre sert uyarılar içeren rapora göre küresel ısı 2.5 derece artarsa hayvan ve bitki türlerinin yüzde 30’u yok olacak. Üstelik önlem için gecikildi ve felaket çok yakın.

BELÇİKA’nın başkenti Brüksel’de bir araya gelen bilim adamları ve hükümet yetkilileri, küresel ısınma ve iklim değişiminin etkileri konusundaki rapor üzerinde gece boyunca süren pazarlıklar ardından uzlaşmaya vardı. Daha öncekilerden çok daha sert uyarılar içeren rapora göre iklim değişikliğinden en çok yoksul ülkeler zarar görecek; küresel ısının 1.5 - 2.5 derece artması halinde hayvan ve bitki türlerinin yüzde 30’u yok olacak. Üstelik felaket çok yakın, hatta dünyamızı etkilemeye başladı bile. Greenpeace örgütü rapora tepkisini "şok edici" diye gösterdi. Örgütün Enerji ve İklim Kampanyası sorumlusu Stephanie Tunmore, "Bu rapor kıyametin habercisi. Derhal ve hızlı bir şekilde harekete geçilmezse dünya insan eliyle değiştirilen iklimle yaşanmaz hale gelecek" dedi. Greenpeace, gerçekleşmekte olan "kıyamet"e karşı önlem almak için çok geç kalındığını da vurguladı.

BM Hükümetlerarası İklim Değişikliği Uzmanlar Grubu, 130 ülkeden 2500’ün üzerinde bilim adamının katkısıyla 6 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan "İklim Değişikliği 2007" raporunu uzun tartışmalardan sonra onayladı. Çin, Suudi Arabistan, Rusya ve ABD’nin tıkanmaya yol açması nedeniyle açıklanması geciken raporda, iklim değişiminin milyonlarca kişi açısından yıkıcı sonuçlar yaratabileceği vurguluyor.

-----------------------------

dunyanın son 100 yılda sadece 0,3 derece ısındıgını dusunursek bu bilim adamlarının 2,5 derece ısıtması zor gibi be :D biras arastırma yaz sende ogrenirsin makale oku az :D buraya konuyu acıp yalnız bırakma bence konuyu sora arkandan aglar :D yani daha cok omrumuz var :D merak etmeyin doya doya korkusuzca gunlerini yasayın.unutmayın herseyi yok eden ne kuresel ısınma, ne depremler, ne volkanlar ne de dogal bir afet... butun herseyi yok eden insanlar...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    O salak Bilim Adamlarına bakıyorum bir yandan da onları salak durumuna Düşüren Nasa da Çalışan Bilim adamlarına bakıyorum, Bunların Bilim ile yada Bilimsellikle ne kadar alakaları var acaba diye demeden düşünemiyorum. Nedenmi nedeni çok basit, Hiç hayat olmayan bi gezegende Hayatı oluşturacak şartları başlatma ile ilgili çalışmaları yapmayı hedefleyen Nasa Bilimi, Dünyadaki Varolanı kaybetmemizi Haret verici bi Duyarsızlıkla seyrediyor, Zavallı GreenPace Üyeleri ne kadar Destekleniyor acaba Dünyada bunuda bi araştırsaydın Birader.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birşey olmaz biz gebeririz o zamana kadar :))

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Biz gebermessek çocuklarimiz geberir :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Madem ölüm bir kere gelecek oda neden Allah için olmasın =)

Büyük İskender bile emeline ulaşamadan öldü biz yaşayacazda ne olacak...

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

yaşasın kıyamet geliyo ...

Binlerce yıldır insanoğlu bu gezegendeki her şeyin içine etmiş, her şeyi boka çevirmişti ve şimdi tarih bizden herkesin pisliğini temizlememizi bekliyordu. Yerlere çöp atmamalı, boş konserve kutularını suyla çalkalamalı ve yassıltmalıydık. Kullandığımız her benzin damlasının hesabını vermeliydik. Peki tamam yaparız .

Ayrıca, nükleer atıkların, gömülmüş mazot tanklarının ve ben doğmadan bir kuşak önce atılmış çöplerin oluşturduğu zehirli yığınların faturasını üstlenmek zorundaydım.

Dünyayı kurtaracak bir şey varsa oda kaos olacaktır. Kültürel buzul çağı. Vaktinden önce başlatılmış karanlık çağ. Gökdelenleri saran sarmaşıklara tırmanmak, 4 şeritli otoyolda et kurutmak istiyorum. bunlar bir hayal değil mi?

Bize bu dunyanın bokundan ve pisliğinden başka birşey bırakmayanlara soruyorum; Çocugum için yaşıyorum derken ne kadar samimiydiniz?

şu forumda bile tartışmalar düzgün gidip bir yol bulunamazken, dünyada bu kadar fikir ayrılıkları ve dogmatizm almış başını giderken bizler kendi bokumuzda boğulmaya mahkumuz!

kıyamet geliyo diye sevinin! Cennetin hayal edilemeyecek kadar güzel oldugunu söylüyordunuz şimdide ölmek istemiyorsunuz. (:

bassinyourface
Toplam Hit: 3468 Toplam Mesaj: 24