Kız Tavlama?
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------bugün bir kızla tanıştım teklif felan ettim kız dedi ben kimseyle çıkmayı düşünmüyorum sen değil kimseyle dedi
bende konuştum kızı düşünme pozizyonuna getirdim kız düşünüyor şimdi
msn'den konuşacaz ama ne yapıp bu kıza kendimi kabul ettirmem lazım yardım !!
-----------------------------haydi beyler polyanna lığn lüzumu yok, ya elinde maymun olursun bu kızın, ya da daha büyük bir vurgun yersin herşey güzele bindi derken =))
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------bugün bir kızla tanıştım teklif felan ettim kız dedi ben kimseyle çıkmayı düşünmüyorum sen değil kimseyle dedi
bende konuştum kızı düşünme pozizyonuna getirdim kız düşünüyor şimdi
msn'den konuşacaz ama ne yapıp bu kıza kendimi kabul ettirmem lazım yardım !!
-----------------------------düşünüyor o halde var :D zuhah
-
hoca madem msn konuşacan Flood yap seni seviyorum die kesin bişeyler hisseder der bu cocuğun eli ne kadar hızlı ... senin için avantaş ha birde romatik smileyler bull...
-
hiç gerek yok ağa sen ne yap ne et ya kızla voleybol oyna 3-5 artstik smaç servis işi götürür yada satranç oyna kızla 3 vezire kadar yap ozaman bırakmıyorlar
denedim :)
-
Yav komik komik yorumlar bu gece keyfimi yerine getirdi =)))
Bir kız "kimseyle çıkmayı düşünmüyorum" diyorsa,gizliden sevdiği ama ulaşamadığı biri var demektir...
Eğer gerçekten sevgili kaldıramayacak haldeyse zaten ya unutamadığı ya da kendi içinde problemleri vardır...
Bunlar kırmamak için bahanelerdir yani,uğraşılmaz bu tip cevap veren kızlarla...
İyisi mi sen aşkından kepaze olmadan,kafanı başka birilerine yönlerdir :P =))
-
kimseyle çıkmayı düşünmüomuşmuş... sende buna inanma tabi , kadın kısmı hiçbizaman düşündüğünü söylemez . seni başından savmak için demiş bariz ama olur böyle şeyler bi kızı bin kişi ister bir kişi alır malum.
-
şu konuya ek yapayım bari,yeni konu açıp kirletmeyelim forumu ((:
lisenin ilk gününden beridir bi kızdan hoşlanıyorum.
benim şu anki kankam olan x,bu kıza çıkma teklif etmişti 3.günkız reddetti tabi.neyse,ondan sonra kızla ben yavaş yavaş sohbetlere girdim,konuşmalar fln.
daha sonra sınıfımdan başka bi kızı kafaladım,sevdiğim kız'ın ağzını araması için,bi nevi ajanlık yani.duyduğuma göre,benim sevdiğim kız,bu dönem kimseyle çıkmayı düşünmüyomuşsonra yine duydum ki ,başkasından hoşlanıyomuş.neyse,geçen gün ajanla kız arasında geçen bi konuşmada kız benim hakkımda '' adam gibi adam '' , ''çok iyi çocuk '' fln demiş.ama ajanım '' çıkar mısın '' dediğinde , '' hayır,sevmediğim halde çıkarsam kötü olur '' demiş.
bu sırada tabiki kızla samimiyetim bayaa ilerledi
dün, ajanım kızla yine konuşmuş.son samimiyetin üzerine yine ' çıkar mısın' sorusunu sormuş, kız '' saçmalama,olmaz '' demiş.
şimdi ;
1.ajan'da mı bi bokluk var ?
2.kız '' saçmalama olmaz'' cümlesini hangi anlamda kurdu ?3.kız sevdiğimi anlamış,nasıl anladıysa bilmiyorum artık ...
4.kızın fikri olumsuzsa,kızı bundan vazgeçirmek için tavlama yöntemleri de lazım ((:
ne düşünüyorsunuz ? -
Tek açıklaması var. Ajanın sana aşık..
-
valla bana da öyle gelmiyor değil.
bu sabah bi parça daha bilgi getirdi,kız 'saçmalama , olmaz ' derken gülmüş, yani mecazi anlam olasılığı da varmış..
böyle bölerek söylemesi garip zaten. -
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
valla bana da öyle gelmiyor değil.
bu sabah bi parça daha bilgi getirdi,kız 'saçmalama , olmaz ' derken gülmüş, yani mecazi anlam olasılığı da varmış..
böyle bölerek söylemesi garip zaten.
-----------------------------gülerek söyledi diye tersini alma hemen .. saçmalama olmaz derken "tabii ki olur ona deli gibi aşığım" demek istemiyor heralde :) :D