Kızla Tanışma Yardımm
-
irwami BagYan ozaman PARdon BAGYAN :D konu içinde konuya açıklık getirmişler baksana tartışmakta bir tanışma şekli :D
-
çalıştığı yerden alışveriş yap bu onu daha etkiler ...;)
-
İyi yazdın ha,
-
aradı mı? acaip meraka düştüm şimdi
-
Arasada aramasada kafana takma hocam ben pek hayır görmedim bu yaşıma kadar kızlardan ....
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
1. bana göre tam tipim olan çok güzel bi kız.öyle normalde abazan gibi kızlara bakan biri değilim..
2.kıza çok pis uzun uzun baktım.
3.sevgilisi olan bi kızada benzemiyordu.
-----------------------------Vallahi moralim bozuktu eğlendirdin benı allah senden razı olsun.
1.Anormalde abacansın ozman.
2.Tren mi o kız?Sen ve senın gıbıler yuzunden kadınlar rahatsız oluyorlar ne kadar ten bagımlsı var kardesım yahu ?
3. Ve en önemlisi beni eğlendiren kısım olan ? Allah aşkına nasıl anlıyorsun yüzüne bakıp cıktıgı olup olmadıgını alnına dovme mı yaptırıyorlar.yada meşgul mu yazıyor anlında.
-
aramadı.bidakine daha dikkatli olmalıyım.
-
çalıştığı yerde dolaş dicem ama oda iyice küçük emrah havası yaratır. Yada seyyar sapık fln lol
tahminim aramayacaktır. seni otobüste sapığın biri sanıp sana ters cevap vermeye tırsmıştır. inince %1milyar atmıştır. böö boş işler ne beklemeye ne uğraşmaya değer olacağı varsa olur diyorum ve konuyu takip ediyorum :D
-
Haci Aramaz :) Neden dersen bendende boyle bir olay gecti :)
Kızla Hergun Ayni Saatte Aynı Trene biniyorduk ve Aynıı istasyonda iniyorduk :D sonra kızla bir dk ayırabilirmisiniz dedim :D sonra dedim telefon numaranizi verirmisiniz :D kız paketleti direk sonra ben verdim aramadi :D neyse cok tin zaten aramasin istemiyorum :D -
biraz yavşama modunda geçmiş - o yüzden belki umursamayarak aramayabilir. ama tam terside olabilir :)