folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?

Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    LeonX bunu yazdı

Büyük ihtimalle yedek listeye almış seni şuan görüştüğü biri var onunla olmazsa seni kabul edecek.

:)+

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden demis sana kız

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Bne yabancı kız taraftarıyım hem daha güzel hemde daha akıllılar güzel olmalarına rağmen alçak gönüllü sıcak kanlılar onun için hep yabancı arkadaş var türk kızlarıyla işim olmuyor bundan sonrada olmaz sanırım :)

Kız bmw , mercedese biniyor zengin güzel lakin çok sıcak kanlı oluyor yabancı kızlar.

Lakin türk kızında bir kibir bir hava var amk sanki dünyada tek nefes alan bende hassiktir diyorum burdan :)

For Yabancı Kızlar hemde dilin gelişir hacı.

Stay hungary Stay foolish
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

sen şöyle yedekte dur, eğer elimdekinden sıkılırsam seni değerlendiririm modu: Enable

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yoksaya basıyom ben de unutuyom gidiyom sonra öyle kalıyor. Önümüzdeki maçlara bakıcan keke.

şimdi kafamı karıştırdın hocam
    yakın zamanda eğlenilecek kız diye tanımlanan birini daha eklemiştim
    ama bi kaç güne istek kayboldu yani kabul etmedi ama engelleme falan yok beni kabul etmeyen kişinin profiline girip baktım
    madem yoksaya basınca gönderdiğim istek beklemede kalıyor
    dediğim kıza yolladığım istek niye kayboldu :D

Hocam ilk eklediğin kız yoksaymış daha sonra isteği iptal etmiş son eklediğin kız sadece yoksaymış isteği iptal etmemiş hala bir umut var :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

muhakkak eklemesımı lazım :D

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bende bekletiyorum kızmıyım amk

3 ayda bir kabul günümdür kntrol kabul olur

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Peki kız hesabı özel şekilde kullanıyor, sadece yüz yüze görüştüklerini ekliyor olabilir mi? Kıza pek çok etiket yapıştırılmış ama önce ihtimalleri tartmakta fayda var. Her bakan kız potansiyel kumru olarak görülmemeli. Tanışmıyoruz diye kendin de söylemişsin. Bir insanla çok karşılaşmak demek arada bir bağ oluşması anlamına gelmiyor ki.

Talipsen içindekini aktarmak istiyorsan yüz yüze görüşmeye ne dersin? Açıkça niyetini anlattığın taktirde facebook sapığı olmadığını da ispatlayabilirsin. Malum kadın resmi görünce adına, ünvanına, evli mi bekar mı olduğuna bakmadan ekleye basan, taciz eden barzoların sayısı bir hayli fazla.

Austen tarafından 27/Eki/14 16:11 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

adım 1- yakın bi arkadaşını bul faceten ekle veya yüzyüze konuş.

adım 2- kızı eklediğini kabul etmediğini söyle. kabul ettirt kendini yani. eğer aracı kız sorular sormaya başlarsa geçen gün gördüm eski arkadaşım konuşmak istiyorum de geç.

adım 3- kız kabul etmezse yakın arkadaşı güzelse ona yaz. değerlendir durumu yani.

adım 3,5- kız kabul ettiği takdirde yürü biraz konuş faceten. 2 güne kalmadan bi yerlerde bişeyler içelim konuşalım de. 

adım 4-git kızla konuş gönül eğlendir.

adım 5- ister çata çuta ister sevgi yoluna sana kalmış.

sağlam

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Peki kız hesabı özel şekilde kullanıyor, sadece yüz yüze görüştüklerini ekliyor olabilir mi? Kıza pek çok etiket yapıştırılmış ama önce ihtimalleri tartmakta fayda var. Her bakan kız potansiyel kumru olarak görülmemeli. Tanışmıyoruz diye kendin de söylemişsin. Bir insanla çok karşılaşmak demek arada bir bağ oluşması anlamına gelmiyor ki.

Talipsen içindekini aktarmak istiyorsan yüz yüze görüşmeye ne dersin? Açıkça niyetini anlattığın taktirde facebook sapığı olmadığını da ispatlayabilirsin. Malum kadın resmi görünce adına, ünvanına, evli mi bekar mı olduğuna bakmadan ekleye basan, taciz eden barzoların sayısı bir hayli fazla.

hocam kendisini görsem gider konuşurum
    ama çaresiz kaldığım için ekledim
    barzolar genelde iyidir taktikleri arkadaşlık + mesaj göndermektir
    ama bu barzoların tanımadığı kişilere gönderdikleri mesajları toplasak oskarlık film çıkar :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 9313 Toplam Mesaj: 47