Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?
-
LeonX bunu yazdı
Büyük ihtimalle yedek listeye almış seni şuan görüştüğü biri var onunla olmazsa seni kabul edecek.
:)+
-
git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden demis sana kız
-
Bne yabancı kız taraftarıyım hem daha güzel hemde daha akıllılar güzel olmalarına rağmen alçak gönüllü sıcak kanlılar onun için hep yabancı arkadaş var türk kızlarıyla işim olmuyor bundan sonrada olmaz sanırım :)
Kız bmw , mercedese biniyor zengin güzel lakin çok sıcak kanlı oluyor yabancı kızlar.Lakin türk kızında bir kibir bir hava var amk sanki dünyada tek nefes alan bende hassiktir diyorum burdan :)
For Yabancı Kızlar hemde dilin gelişir hacı.
-
sen şöyle yedekte dur, eğer elimdekinden sıkılırsam seni değerlendiririm modu: Enable
-
LhaNeT bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Yoksaya basıyom ben de unutuyom gidiyom sonra öyle kalıyor. Önümüzdeki maçlara bakıcan keke.
şimdi kafamı karıştırdın hocam
yakın zamanda eğlenilecek kız diye tanımlanan birini daha eklemiştim
ama bi kaç güne istek kayboldu yani kabul etmedi ama engelleme falan yok beni kabul etmeyen kişinin profiline girip baktım
madem yoksaya basınca gönderdiğim istek beklemede kalıyor
dediğim kıza yolladığım istek niye kayboldu :DHocam ilk eklediğin kız yoksaymış daha sonra isteği iptal etmiş son eklediğin kız sadece yoksaymış isteği iptal etmemiş hala bir umut var :)
-
muhakkak eklemesımı lazım :D
-
bende bekletiyorum kızmıyım amk
3 ayda bir kabul günümdür kntrol kabul olur
-
Peki kız hesabı özel şekilde kullanıyor, sadece yüz yüze görüştüklerini ekliyor olabilir mi? Kıza pek çok etiket yapıştırılmış ama önce ihtimalleri tartmakta fayda var. Her bakan kız potansiyel kumru olarak görülmemeli. Tanışmıyoruz diye kendin de söylemişsin. Bir insanla çok karşılaşmak demek arada bir bağ oluşması anlamına gelmiyor ki.
Talipsen içindekini aktarmak istiyorsan yüz yüze görüşmeye ne dersin? Açıkça niyetini anlattığın taktirde facebook sapığı olmadığını da ispatlayabilirsin. Malum kadın resmi görünce adına, ünvanına, evli mi bekar mı olduğuna bakmadan ekleye basan, taciz eden barzoların sayısı bir hayli fazla.
Austen tarafından 27/Eki/14 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
DaSpOnGe bunu yazdı
adım 1- yakın bi arkadaşını bul faceten ekle veya yüzyüze konuş.
adım 2- kızı eklediğini kabul etmediğini söyle. kabul ettirt kendini yani. eğer aracı kız sorular sormaya başlarsa geçen gün gördüm eski arkadaşım konuşmak istiyorum de geç.
adım 3- kız kabul etmezse yakın arkadaşı güzelse ona yaz. değerlendir durumu yani.
adım 3,5- kız kabul ettiği takdirde yürü biraz konuş faceten. 2 güne kalmadan bi yerlerde bişeyler içelim konuşalım de.
adım 4-git kızla konuş gönül eğlendir.
adım 5- ister çata çuta ister sevgi yoluna sana kalmış.
sağlam
-
Slothere bunu yazdı
Peki kız hesabı özel şekilde kullanıyor, sadece yüz yüze görüştüklerini ekliyor olabilir mi? Kıza pek çok etiket yapıştırılmış ama önce ihtimalleri tartmakta fayda var. Her bakan kız potansiyel kumru olarak görülmemeli. Tanışmıyoruz diye kendin de söylemişsin. Bir insanla çok karşılaşmak demek arada bir bağ oluşması anlamına gelmiyor ki.
Talipsen içindekini aktarmak istiyorsan yüz yüze görüşmeye ne dersin? Açıkça niyetini anlattığın taktirde facebook sapığı olmadığını da ispatlayabilirsin. Malum kadın resmi görünce adına, ünvanına, evli mi bekar mı olduğuna bakmadan ekleye basan, taciz eden barzoların sayısı bir hayli fazla.
hocam kendisini görsem gider konuşurum
ama çaresiz kaldığım için ekledim
barzolar genelde iyidir taktikleri arkadaşlık + mesaj göndermektir
ama bu barzoların tanımadığı kişilere gönderdikleri mesajları toplasak oskarlık film çıkar :D