KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı
-
alper kusura bakma son bir msj atıyorum ama bişeyi uzatmak için deil.
Dün Kıbrıslı Türklügünü Türklüğe "satanlar", Bugün Kıbrıslı Türklügünü Kıbrıslılığa "satacak" Mi?
ben bu konuyu ne zaman açmışım bir bakın; "Konu 5 Agustos 2010 (Persembe) 18:09 tarihinde açıldı."
bana laf söyleyecek adam, ilk önce bu konuyu okusun anlasın sonra konuşsun sizden tek isteğim bu.
siz daha kıbrıs neresi onu bilmezken ben bunların olacağını sizlere söyledim...
kimsenin bana hakaret etmeye hakkı yok. heleki bebelerin hiç yok. daha dün kars konusunda bütün karsılar ermeni dostu değil, yapmayın etmeyin diye ağlayan adamın bana ettiği laflara bak. iyneyi kendine........... gerisini hatırlayamadım türk değilim ya dur bir yorgoya sorayım belki o biliyordur.
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
alper kusura bakma son bir msj atıyorum ama bişeyi uzatmak için deil.
Dün Kıbrıslı Türklügünü Türklüğe "satanlar", Bugün Kıbrıslı Türklügünü Kıbrıslılığa "satacak" Mi?
ben bu konuyu ne zaman açmışım bir bakın; "Konu 5 Agustos 2010 (Persembe) 18:09 tarihinde açıldı."
bana laf söyleyecek adam, ilk önce bu konuyu okusun anlasın sonra konuşsun sizden tek isteğim bu.
siz daha kıbrıs neresi onu bilmezken ben bunların olacağını sizlere söyledim...
kimsenin bana hakaret etmeye hakkı yok. heleki bebelerin hiç yok. daha dün kars konusunda bütün karsılar ermeni dostu değil, yapmayın etmeyin diye ağlayan adamın bana ettiği laflara bak. iyneyi kendine........... gerisini hatırlayamadım türk değilim ya dur bir yorgoya sorayım belki o biliyordur.
-----------------------------(Gerginlik azaltmak baabında)
Yorgo kim amk.. :D
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------daha dün kars konusunda bütün karsılar ermeni dostu değil, yapmayın etmeyin diye ağlayan adamın bana ettiği laflara bak.
http://www.tahribat.com/Forum-Hocali-Katliami-Xocali-Qətliami-132640/2/#1525039
Yapmayın etmeyin? Bak Rum tohumu olduğun alelen açık diye yazıncada kızıyorsun..Irsi bişey mi bu okuduğunu götünden anlama olayı?
Kars'ın adını birkere ağzına alma ağzına verirler bi daha alacak duruma gelemessin..Şu başlığı mal mal yazıp bişeyleri ispatlıyorsunda burda neyi anlatmaya çalışıyorsun anlayan adam çıksın bi anlatsın bana hele.Türkiyeliler eşşek gibi o parayı bize verecek diyip hakaret ediyorsun birde üstüne üste çıkmaya çalışıyorsun. Kusura bakmada bizde fiili durum olmasada eti budu belli adamlar çıkıp devlete hakaretvari konuşursa nerde olursa olsun anasının amına sokarlar geri.
Bak daha önce yazdığımı yazıyorum gene buraya yediği kaba pisleyen kırma piççikler her yeri kıbrıs sanmasın.. Benim verdiğim linkteki konuda yazdıklarımla burdakilerin ne alakası var anlamadım zaten yazacak bişeyin kalmayıpta böyle mal mal konuşan adamı ne sikimin sol taşşağına musalat ederim ne adam yerine koyarım, hoş adamsa. Şimdi bilmem nereye kadar yolun var.
-
ermeni kars...
hadi ağlamayı bırakda gel ver bakalım ağzıma.
benim osmanlı tohumu olduğumu, onunda türk oğlu türk olduğunu, her türlü kanıtlarım sen merak etme. bırak istanbul şişliyi gavurda bile benim kaydım var nerden göçtüğümü bile biliyor herkes.
gözlerine soka soka aldım doğum belgemi, kurana el basıp türkçe yemin ettim, senin götün yiyorsa geçsene ermenistana, bu türkçü, ırkçı ve faşistik ağalıklarını karabağmıdır ne karın ağrısıysa orda gidip göstersene kıbrıstan sana ne? (bak sallıyorum bilmediğim konuda nasıl hoşuna gittimi?)
senin anlama gıtlığın varsa ben ne yapayım kardeşim. hadi beynin kör, gözündemi kör. Türkiyeliler demedim. Türkiye o parayı ESSEK gibi verecek dedim. Aha yine diyrum ESSEK gibi sıkıyosa vermesin... vermezse benim istediğim oluyor zaten bunu anlamamışsın daha sen zaten boşuna okuma benim yazdıklarımı algı seviyen yetmiyor.
hiçbi yerede gitmiyorum merak etme burdayım.
edit: bide ezikmisin mq sikime sallamam seni, kıbrıs benim sikimde değil deyip deyip gelip geri osuruyorsun burda. bak ben sallıyorum adam yerine koyupda adam gibide soru sordum sana. ilk yavsaklık yapan sensin şimdi suçu bana atma.
-
To: destek[at]tahribat.comabi beni banlayın yoksa doktora falan bitirmem ben. 1 ay bir ban bana yeterde artar heralde.banlanma sebebi seçme hakkımız varsa lütfen imzamı yazın yeter.nick: gargateşekkürler.edit:From: Tahribat.Com DestekHocam böle bir uygulamamaız yok
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------o yukarda ki boşluk senin Türkiye Cumhuriyetine söylediğin ve burada sizi düşünüp onlarda bizim kandaşımız dediğimiz halde bize karşı olan senin gibiler için. Varlığınız o kadar Kıbrıs'ta biliyorsun. Sende çok iyi biliyorsun ki o sayıp sövdüğün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı alper yada ben yada bir başkasının vergisiyle belkide altında arabayla geziyorsun Kıbrısta. Belki içtiğin su Türkiye suyu. Tamam burada hayat pahalı, ama Türkiye'den gelenler için, benim için belkide. Bende Kıbrıstayım, öğrenciyim. Burada ki dönen seneryoları çok iyi biliyorum. Çeşitli abilerimiz sayesinde buranın arka planını da öğrenmiş oldum. Burada ki çoğu insan hiç bir şeyi hak etmiyor. Siz değilmisiniz burada ki öğrencilere euro gözüyle bakan? siz değilmisiniz kakala gitsin şunları diyen. Peki neden? Neyiniz eksik ki burada yada biz size ne yaptık ki bu kadar karşıtsınız bize? Ne güzel ülkeniz var, insanlar birbirine saygılı, din siyaset kürt türk çatışması yok. Neyiniz eksik demicem, çünkü inan TÜrkiye'den fazlanız var burda. Hepiniz avrupa birliği vatandaşısınız. bilmem ne fonlarından destekler vs vs gelmiyor mu? Biz değilmiyiz nereye gitsek önümüze çıkan Kıbrıs sorunu? Biz bilmiyormuyuz ne halin varsa gör deyip kenara atmayı? Alın kıbrıs rum tarafının olsa desek ve bu engeli kaldırsak önümüzde ki Türkiye ortadoğunun ve avrupanın süper gücü olamaz mı? Size rağmen bile olma yolunda gitmiyormu? Ama biz size, size rağmen değer veriyoruz. Polisiniz ne kadar TÜrk vatandaşlarına çifte standart uygulasa da onlarıda seviyoruz, esnafınız ha bire kaktırma derdinde olsa da onuda seviyoruz, halkın gözümün içine baka baka o bizim soydaşımız değil onlarla konuşma desede, yağmurda kalınca arabasına alan benim. Mağusaya giderken Lefkoşaya bırakan benim.
Kısaca herne olursa olsun silmediğimiz insanlarsınız. Soydaşımızsınız. Ama bunca şeye rağmen siz de haddinizi bilin. Şöyle düşün, baba oğluna kızar harçlık vermez yada döver ama yinede sever. Ama çocuk babasına küfrederse çocuğun yaptığı kocaman bi saygısızlıktır.. küfrünüz edebinizi aşmasın. küfrettiğin kişinin yada kişilerin bir topluma ait olduğunu unutma! Senin küfrün kişisel değil, alenan Türkiye Cumhuriyeti'ne. Haddini bil. Ben daha yakınım sana.
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------ermeni kars...
hadi ağlamayı bırakda gel ver bakalım ağzıma.
benim osmanlı tohumu olduğumu, onunda türk oğlu türk olduğunu, her türlü kanıtlarım sen merak etme. bırak istanbul şişliyi gavurda bile benim kaydım var nerden göçtüğümü bile biliyor herkes.
gözlerine soka soka aldım doğum belgemi, kurana el basıp türkçe yemin ettim, senin götün yiyorsa geçsene ermenistana, bu türkçü, ırkçı ve faşistik ağalıklarını karabağmıdır ne karın ağrısıysa orda gidip göstersene kıbrıstan sana ne? (bak sallıyorum bilmediğim konuda nasıl hoşuna gittimi?)
senin anlama gıtlığın varsa ben ne yapayım kardeşim. hadi beynin kör, gözündemi kör. Türkiyeliler demedim. Türkiye o parayı ESSEK gibi verecek dedim. Aha yine diyrum ESSEK gibi sıkıyosa vermesin... vermezse benim istediğim oluyor zaten bunu anlamamışsın daha sen zaten boşuna okuma benim yazdıklarımı algı seviyen yetmiyor.
hiçbi yerede gitmiyorum merak etme burdayım.
edit: bide ezikmisin mq sikime sallamam seni, kıbrıs benim sikimde değil deyip deyip gelip geri osuruyorsun burda. bak ben sallıyorum adam yerine koyupda adam gibide soru sordum sana. ilk yavsaklık yapan sensin şimdi suçu bana atma.
Alın çöpe atın şu dingili, kendide istemiş siktirip gitmeyi, yoksa ben sözümde durmayıp cevap verme hakkımı kullanacam olan bana olacak.
-
Free_Mans akadasim pmnede cevap verdim simdide mesajina cevap vereyim.
ben bu pankart yanlistir diye taaa sayfalar once zaten yazdim. ben senin bu turkiyeye siktir cekenlerle orta okuldan beri, liseden beri kavga ediyorum laf anlatiyorum bunu da goz ardi etmeyin ozaman. dun geldiginiz ulkemde karsilastiginiz yavsaklari benimle karistirmayin o zaman. turkiyede ne kadar "sessiz cogunluk!!!" varsa kibristada var merak etmeyin...
benim turkiye veyahut tc karsiti oldugum nerden cikiyor onuda anlamiyorum. turkiyeye kufur demissin oda yanlis. ben turkiye bu parayi essek gibi yollayacak diyorsam 2 saniyede okunan seyi bi 5 dakka dusunun bari bu adam ne diyor?
bugun size siktiri cekenler dun sizin paranizi yiyen kopekler ben degilim. ve ister inanin ister inanmayin bir sonraki secimde yine masalarini sectirtebilmek icin evet essek gibi o parayi buraya yollamak zorunda...
benim turkiye dedigim senin turkiye dediginle aynida sen bir dusun bakalim, senin benim turkiyem sence bugunun turkiyesiyle ne kadar ortusuyor???
ozellikle kibristaki turkiye ve turkiyeli tanimlarinin 83ten sonra nasil gelistigini ve gunumuzde ne demek oldugunu bir incele o zaman yine tartisalim.
benim ne yedigim kaba sictigim var, nede can borcum olana kufrum benim dedigim acik ve net belli yine diyorum, okuyan anlar, odun olan degil.
"haddini bil ben daha yakinim sana" lafinda tehditse, elinden geleni ardina koyma attigim pmyi bi daha oku.
Kurtcebe - sende ne soyleyeceksen soyle ona buna verdigin sozun arkasina saklanma, cok cok kufur edeceksin baska bir bok yedigin mi var mal? ah imkanimiz olsada bulussak, 15 dakka karsimda oturacaktinda dinleyecektin. gerci sen delikanlisin ceker vururdun beni degilmi? yada kafami koparirdin. dinlemeye ne hacet! hayatinda neyi becermissin cok merak ediyorum nerde goruyorsun kendini? daha baba parasi yiyen bir veletsen hele cok gulerim buna...
herkes eski tahribat daha iyiydi falan diyor ya bence boylesi daha iyi. en azindan turkiyede akli calisan, demokrasi ne demek, ozgurluk ne demek anlamis insan oraninin sandigimizdan ne kadar dusuk oldugunu ve milliyetcilik sandigi fasistligin pesinde olan mal oraninin ne kadar yuksek oldugunu anlayip kendimizi kandirmiyoruz. turkiyeden umitlenmiyoruz bos yere. birde bunlarin musluman oldugunu sanip yobaz olan versyonlari var sagolsun.
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe - sende ne soyleyeceksen soyle ona buna verdigin sozun arkasina saklanma, cok cok kufur edeceksin baska bir bok yedigin mi var mal? ah imkanimiz olsada bulussak, 15 dakka karsimda oturacaktinda dinleyecektin. gerci sen delikanlisin ceker vururdun beni degilmi? yada kafami koparirdin. dinlemeye ne hacet! hayatinda neyi becermissin cok merak ediyorum nerde goruyorsun kendini? daha baba parasi yiyen bir veletsen hele cok gulerim buna...
Bunu bende çok isterdim. Sanaldan kimseye bişeyi anlatamassın. Ben seni 15 dakkada kekeme yapana kadar geldiğine pişman olmakta var. Çekip vurmak ne? İlla seni göt edecem diye bana madalyamı takacaklar burda? Baba parası bilmem ne sen işi başka yönlere çekersen bu tartışma bitmez. Beni her seferinde yazmaya mecbur eden sen, saçmalayanda sen. Hadi abim harbi kasamam senle muhabbet.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
bak simdi.
Bunu bende çok isterdim. -evet bende.
Sanaldan kimseye bişeyi anlatamassın.- ben anlatiyorum.
Ben seni 15 dakkada kekeme yapana kadar geldiğine pişman olmakta var. -10cu dakkada gorduklerimi dinlerken aglamaya baslarsin, birde dinlediklerimi duydugunda zaten sus dersin her turlu iddiaya varim.
Çekip vurmak ne? - bilmem, sen biliyosun diye tahmin etmistim.
İlla seni göt edecem diye bana madalyamı takacaklar burda? - taksalar sevinirsin eminim.
Baba parası bilmem ne sen işi başka yönlere çekersen bu tartışma bitmez. - bitirmeye calisan kim, anlasmaya calisiyorum ben. ne ise yarayan bi adam oldugunu ya da yaramasan bile ne ise yaradigini hayal ettigini ogrenmek istedim sadece bu.
Beni her seferinde yazmaya mecbur eden sen, saçmalayanda sen. - yazma, sacmaliyorsam cevap verme.
Hadi abim harbi kasamam senle muhabbet. - edemedigini biliyorum zaten onu farkettim. banlanana kadar burdayim.
-----------------------------100 senedir burdayim ben dinazor oldum, tahribata mesaj atmakdan usanacagimi saniyorsan yaniliyorsun. daha ne yazdigimi bile okumadan gelip dosersen, sen yazdikca bende sana cevap verecegim bu benim eylencem. ya adam gibi ikile ya da adam gibi 1 tane mesaj atta adamligini gorelim. gelmis kibris konusunda atip tutuyorsun yalanmi? ne biliyorsun kide konusuyorsun diyorum sinirleniyorsun. millet diyor ergenlerle ugrasamam falan, valla ben cok seviyorum ugrasmayi... ergenle ergen olmak en sevdigim eylence.