Knight Online'cılar
-
ya abı tam kasıyorsun bırı ibnenın tekı gelıyor bı ban atıyor butun ıtemler gıtmıss sadece uzuntu yaa baska bırsey yoktuu +9 butun sheller +10 breker vardı benım warıorda ertesı sabah satıcaktım fatıhten bırıne 5 mılyara anlasmıstık sanırım sabah butun sıfrelerı gırıp denıyeyım dedım bı gırdı car bombosss o kadar ugras gıttı bosa :S
-
samaccc bunu yazdı
adamlar 6 mage 2 priest 8 li pt tek kontrol koxp la oyunda pk atıyorlar
ona göre oyuna dönmeyi düşüne bilirsin :D
1 pc den adamın açtığı çarlar
Resim bana ait DEĞİLDİR
Ç(alıntı)
Adamlar aşmış amk ama bu ko nun yalın hali garafik falan yok bunu biliyorum :) biz bir tane program açsak banlanırız adamın charları banlanmaz o yüzden elimi eteğimi çektim ama zamanında iyi paralar almıştım ticaret yaparakdan ucuz al pahalı sat :D
-
CAgAtAy bunu yazdı
Şu Knight ı bir türlü sevemedim, bağımlılık yapsın istedim amk çok b.ktan bir oyun
böyle daha iyi olmuş.Bağımlılık yaptın mı bırakamıyorsun.Ben bıraktım çok şükür o illeti.Bide benim zamanımda değişik değişik tipler vardı.
-Ts alıp seekingden parti kurup golemlerin ortasına çekenler.
-Durup dururken trade atıp elindeki sağlam itemi gösterdikden sonra hiçbişey demeden basıp gidenler.
-2 m ye pelerinli clana alınır diyip parayı aldıkdan sonra clandan atanlar.
-Kimsenin almayacağı ürünleri 999999 fiyatına pazara koyanlar. ( Ben onların hep belki birisi yanlışlıkla alır diye düşünen bilgisayarın açık bırakıp giden ev oyuncuları olarak düşünmüşümdür. )
O değilde Cz ye ilk gittiğim zamanı hatırlıyorum.Heyecandan mouseyi kullanamıyordum :D Meydandan çıkar çıkmaz bir nova açmışlardı tek novada ölmüştüm :D :D
-
u235 bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Şu Knight ı bir türlü sevemedim, bağımlılık yapsın istedim amk çok b.ktan bir oyun
böyle daha iyi olmuş.Bağımlılık yaptın mı bırakamıyorsun.Ben bıraktım çok şükür o illeti.Bide benim zamanımda değişik değişik tipler vardı.
-Ts alıp seekingden parti kurup golemlerin ortasına çekenler.
-Durup dururken trade atıp elindeki sağlam itemi gösterdikden sonra hiçbişey demeden basıp gidenler.
-2 m ye pelerinli clana alınır diyip parayı aldıkdan sonra clandan atanlar.
-Kimsenin almayacağı ürünleri 999999 fiyatına pazara koyanlar. ( Ben onların hep belki birisi yanlışlıkla alır diye düşünen bilgisayarın açık bırakıp giden ev oyuncuları olarak düşünmüşümdür. )
O değilde Cz ye ilk gittiğim zamanı hatırlıyorum.Heyecandan mouseyi kullanamıyordum :D Meydandan çıkar çıkmaz bir nova açmışlardı tek novada ölmüştüm :D :D
Hâle var o golem , trol çekenler :D bence onlar bitmez ben koxp kurardım dışarı gitmezdim birisi trol çekerdiye ağaçlara kuruyorduk biz
En süper yerde ape lerin olduğu yerdi az exp ama tehlikesiz oraya bile trol çeken oldu :D tabi biz trol gelene kadar kesmiştik :D
-
Raven Harpyleri özledim yeminle rüyama girdi geçen harpy kesmezdi bizi ravene giderdik.Golemleri bi sevemedim zaten
-
2 tane 80 lvl charım var.
1 tanesi Kronosta. Mage, 7 krowaz seti var ve Candy Staff +26(+10 elixira eş)'sı var.
2. üyelik Titanda. O Rogue. Üstü boş.
Almak isteyen olursa iletişime geçebilir benimle.
-
Ronarkta +7 krowaz setli 81 priest var ucuza bırakabilirim isteyen olursa :D
-
j4x bunu yazdı
Ronarkta +7 krowaz setli 81 priest var ucuza bırakabilirim isteyen olursa :D
çok pahalı bir şey demeyin de almaya çalışalım priest mage olmak istiyorum valla
-
valla sirf mage harpy donmeyi bende ozledim baska bisey i ozlemedim. mage harpy donmek isteyen 7 kisi varsa baslarim, bitanede priest oh yes
-
DarkFall bunu yazdı
valla sirf mage harpy donmeyi bende ozledim baska bisey i ozlemedim. mage harpy donmek isteyen 7 kisi varsa baslarim, bitanede priest oh yes
priest olurum hocam eskiden areste f9 la takılırdık ORCtu amk o zamanlarda şimdi naptı ki herif :D HaCcKerRtEamM mı neydi nickim bilen bilir belki areste :D