folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online'cılar

Knight Online'cılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ya abı tam kasıyorsun bırı ibnenın tekı gelıyor bı ban atıyor butun ıtemler gıtmıss sadece uzuntu yaa baska bırsey yoktuu +9 butun sheller +10 breker vardı benım warıorda ertesı sabah satıcaktım fatıhten bırıne 5 mılyara anlasmıstık sanırım sabah butun sıfrelerı gırıp denıyeyım dedım bı gırdı car bombosss o kadar ugras gıttı bosa :S 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

adamlar 6 mage 2 priest 8 li pt tek kontrol koxp la oyunda pk atıyorlar

ona göre oyuna dönmeyi düşüne bilirsin :D

1 pc den adamın açtığı çarlar

Resim bana ait DEĞİLDİR

Ç(alıntı)

Adamlar aşmış amk ama bu ko nun yalın hali garafik falan yok bunu biliyorum  :)  biz bir tane program açsak banlanırız adamın charları banlanmaz o yüzden elimi eteğimi çektim ama zamanında iyi paralar almıştım ticaret yaparakdan  ucuz al pahalı sat :D

Kelimeler Kanatır !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Şu Knight ı bir türlü sevemedim, bağımlılık yapsın istedim amk çok b.ktan bir oyun

böyle daha iyi olmuş.Bağımlılık yaptın mı bırakamıyorsun.Ben bıraktım çok şükür o illeti.Bide benim zamanımda değişik değişik tipler vardı.

-Ts alıp seekingden parti kurup golemlerin ortasına çekenler.

-Durup dururken trade atıp elindeki sağlam itemi gösterdikden sonra hiçbişey demeden basıp gidenler.

-2 m ye pelerinli clana alınır diyip parayı aldıkdan sonra clandan atanlar.

-Kimsenin almayacağı ürünleri 999999 fiyatına pazara koyanlar. ( Ben onların hep belki birisi yanlışlıkla alır diye düşünen bilgisayarın açık bırakıp giden ev oyuncuları olarak düşünmüşümdür. )

O değilde Cz ye ilk gittiğim zamanı hatırlıyorum.Heyecandan mouseyi kullanamıyordum :D Meydandan çıkar çıkmaz bir nova açmışlardı tek novada ölmüştüm :D :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Şu Knight ı bir türlü sevemedim, bağımlılık yapsın istedim amk çok b.ktan bir oyun

böyle daha iyi olmuş.Bağımlılık yaptın mı bırakamıyorsun.Ben bıraktım çok şükür o illeti.Bide benim zamanımda değişik değişik tipler vardı.

-Ts alıp seekingden parti kurup golemlerin ortasına çekenler.

-Durup dururken trade atıp elindeki sağlam itemi gösterdikden sonra hiçbişey demeden basıp gidenler.

-2 m ye pelerinli clana alınır diyip parayı aldıkdan sonra clandan atanlar.

-Kimsenin almayacağı ürünleri 999999 fiyatına pazara koyanlar. ( Ben onların hep belki birisi yanlışlıkla alır diye düşünen bilgisayarın açık bırakıp giden ev oyuncuları olarak düşünmüşümdür. )

O değilde Cz ye ilk gittiğim zamanı hatırlıyorum.Heyecandan mouseyi kullanamıyordum :D Meydandan çıkar çıkmaz bir nova açmışlardı tek novada ölmüştüm :D :D

Hâle var o golem , trol çekenler :D bence onlar bitmez ben koxp kurardım dışarı gitmezdim birisi trol çekerdiye ağaçlara kuruyorduk biz 

En süper yerde ape lerin olduğu yerdi az exp ama tehlikesiz oraya bile trol çeken oldu :D tabi biz trol gelene kadar kesmiştik :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Raven Harpyleri özledim yeminle rüyama girdi geçen harpy kesmezdi bizi ravene giderdik.Golemleri bi sevemedim zaten

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

2 tane 80 lvl charım var. 

1 tanesi Kronosta. Mage, 7 krowaz seti var ve Candy Staff +26(+10 elixira eş)'sı var. 

2. üyelik Titanda. O Rogue. Üstü boş. 

Almak isteyen olursa iletişime geçebilir benimle.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Ronarkta +7 krowaz setli 81 priest var ucuza bırakabilirim isteyen olursa :D

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    j4x bunu yazdı

Ronarkta +7 krowaz setli 81 priest var ucuza bırakabilirim isteyen olursa :D

çok pahalı bir şey demeyin de almaya çalışalım priest mage olmak istiyorum valla 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

valla sirf mage harpy donmeyi bende ozledim baska bisey i ozlemedim. mage harpy donmek isteyen 7 kisi varsa baslarim, bitanede priest oh yes

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

valla sirf mage harpy donmeyi bende ozledim baska bisey i ozlemedim. mage harpy donmek isteyen 7 kisi varsa baslarim, bitanede priest oh yes

priest olurum hocam eskiden areste f9 la takılırdık ORCtu amk o zamanlarda şimdi naptı ki herif :D HaCcKerRtEamM mı neydi nickim bilen bilir belki areste :D

Toplam Hit: 9524 Toplam Mesaj: 80