Knight Online'cılar
-
Knight online cash premium koxp satıcısı olan eskgame.com sahibi olarak ve eski bir knight online oyuncusu olarak yazıyorum..
Knight online geçtiğimiz yaz haziran temmuz aylarında mgame şirketine geçtikten sonra oyunda çok büyük değişikler yapıldı. Başta hackshield olma üzere mgame koxpa savaş açtı resmen. Bütün işi gücü bıraktılar koxpu bitirmeye çalıştılar. Tabikide bitiremediler. Siz yazılımcı iseniz koxpu yapan adamlarda yazılımcı. Hatta sizden 1000 kat iyi yazılımcı. Oyunun açıkları sorunları ile uğraşmak yerine sürekli koxpla uğraştılar.
Sonuç nedir biliyormusunuz. Oyuncuların hayallerini süsleyen +9 itemler pazara düştü. şu an çoğu serverda +9 itemler pazarda satılıyor. +9 itemi +3 takısı olmayan adamı dövüyorlar. Slotlar boş oyuncu yok. Kendi elleriyle oyunu bitirdiler. Halada aynı şeye devam ediyorlar.
Şu an yapılması planlanan ve bu ayın 15'inden sonra yapılacak olan server birleştirme ile oyunu tekrar canlı hale getirmeye çalışıyorlar.
Nacizane knight online'nın son durumu ile ilgili görüşüm şudur;
Bu oyunun %95'i türk. Türk insanını strese sıkıntıya sokmayacaksın arkadaş. Hackshield getirdiler legal oyuncular pazarda ban yedi hapise düştü. Milyarlarca lira zarar ettiler.Ticket attılar yardım istediler elde var sıfır karakterleri itemleri gbleri cashleri gitti. Artık herkes acaba ban yermiyim korkusuyla oyunu oynuyor. Türk insanını rahat bırakacaksın. Hilede hurdada yapacak oynayacak zevkini alacak. Yıllardır bu oyun böyle gitti ve dünyadaki en fazla oyuncusu online oyundu. sen diye kurcalarsın bırak olduğu gibi kalsın.
Son çıkan uygulamalardan bahsediyim bir de. Eskiden hapise düştüğünüze stick alıp canavarları keserdiniz. şimdi stick cash karşılığı alınıyor. hapise düştüysen cash almadan çıkamıyorsun. Telefon numaranı karakterinize kaydetmeniz gerekiyor kaydetmeden pazar kuramıyor trade atamıyorsunuz. 5 npoints(cash) karşılığında kaydediliyor tel no. Adam belki cash almıyor kardeşim nedir bu dayatma yani. Bu oyunun aslı nedir free2play yani ücretsiz oyun. ancak oyun içi karakter geliştirme için para karşılığında bişeyler satın alırsın. bu oyuncunun insiyatifine kalmıştır istersen alır istersen almaz bu dayatma nedir, zorla insanlara cash premium aldırmak zorunda bırakıyorlar haliyle insanlarda oyunu bırakıyor.
Ben yıllardır bu işin içindeyim 10 milyon oyuncusu olan knight online son bir yılda %80 üzerinde oyuncusunu kaybetti mgame yüzünden. Ben bu mgame şirketinin IQ'larından zekalarından yeteneklerinden her şeylerinden şüphe ediyorum. Amaçları oyunu bitirmek ise çok iyi iş yapıyorlar bravo
-
oyunun boku çıkmış hocam afedersin de. Adam gibi böyle taaaa myko zamanlarının private serveri olsa da topluca oynasak :)
-
Oyun çoluk cocuktan geçti zengin oyunu artık xigenonda başlamiştım sondu o zamanlar şimdi 2 hafta once kronostan titana geçtim. Mutlaka birkaç milyarımı yokediyorum her serwerda ama ortamınız güzel prof oynuyorsanız ve her aktiviteye katılıyorsanız oyun devam ediyor.
-
euroko da 78 mi 76 mı mage vardı. Şifreyi hatırlarmıyım bilmiom
-
3 tane charım vardı 2sinin şifreyi biliyordum arkadaşa verdim birinde item falan yok tabi. Asıl itemlerin bulunduğu banka charımın şifresini bilmiyorum :D Xigenondaki banka charımında şifresini unuttum :D +9 İron İmpact vardı 2 tane. 3 tane +9 Shard vardı :D +8 krowazlar vardı :D Gel görki bu itemler bile o serverda işe yaramıyordu :D +8 Krowaz setli +9 İron İmpactlı Warrioru tek asas keser hale geldi. Ayrıca buff almış haldeyim. Hp yi siz tahmin edin. Defans sağlam atak sağlam. Ama adam beni kesiyor :D Adamda hile var bendede var tabi :D Sordum pm ile elinde ne var diye. +5 takılar var diyor :D Haksızda değil. +5 takı daha önce görmüşlüğüm oldu. Adamlar +5 ring of life ile dolanıyor. +9 dual raum var adamda. Sen bu adama kesemezsin. Ya sende hilenin dibine vurup bu adam gibi olacaksın yada kesileceksin. Yada bu adamların girmediği saatlerde takılacaksın :D
Siktir edin KO yu. Zamanında bende oynadım hemde çok. Koxp kullanmama rağmen oyunda bi saygı vardı. Adam küfür etmeden diyordu. Kardeşim şu saatlerde oyunda oluyorum slotu bana bırakırmısın. Bende adamı ptye alıp 7/24 kasıyordum. Oyundaki yaş ortalaması düşük olmasına rağmen olgun insanlar vardı. Bende o yaşlarda küçüktüm amk. Ama gidipte millete küfür etmezdim. Ama yeni jenerasyonun gelmesi ile birlikte seviye diplere vurdu. Birde son güncelleme ile itemlerin +7 üzeri olunca yukarda yazı geçiyor. Reb +5 item bastım 20 pm geldi bana sat diye bunlardan sadece 1 tanesi gerçek alıcı diğerleri fake 21 gb ile pazar kurup elinden almaya çalışan adamlar. Trade ile ilgili bir bug var. O yüzden item basıp para kasmak isteyen adam bile korkuyor item gidecek para gelmeyecek diye ;)
İlla oyun oynayacaksanız gelin Cs 1.6 oynayalım :D 178.211.51.56 Gungame serverda takılıyoruz. Adminler oyundayken kundakcinin selamını iletin yada kundakciyi görürseniz ben tbt den geliyorum diyin yeterli :D Bu arada kundakci benim :D Ortam güzel. Çoluğu çocuğu tutmuyoruz küfür yok. En fazla taşak amaçlı küfür ederiz :D Türk insanının doğasında var. Ama oyunu piç edecek tüm unsurları temizliyoruz. Mapler güzel. HL mapi olan crossfire da bir sıkıntı var onu çözünce daha iyi olacak. :D Gelin kızlar gelin :D
-
Logosta 80 asas 7kro set 8raum 8shardli charim vardi glaurungdunkof diye. Pcde sadece ko yuklu olup msn bile kullanmazdm itemler kitliydi ve keylogerlara karsi program yukluydu antivirusler orjinaldi, ne oldu peki adamlar kitli itemi pre yuklemeden kilidini acip caldilar. Araya krali soktum kovaladm aylarca artik kral bile burdan bisi bekleme gm soymus seni anlasilan dedi, simdi oynuyor muyum evet oynuyorum her evente 3 ciplak car sokuyor oyunun anasini belliyorum
-
Carnac east ilk açıldığında oynamıştım.
HF ile charı kasmıştım tabi alınan premiumların haddi hesabı yok.
Herkes oynardı boş slot bulamazdın.
geçenlerde bu konuyu gördüm client i indirip bakayım dedim..
Abi oyun bitmiş.. Yukarıda arkadaşın dedigi gibi charlar pazarlara düşmüş, Hayatta boş kalmayan ape slotunda apeler cirit atiyor.
Yani Eskiden biz bu oyuna boktan derdik, şimdi tamamen bitmiş .
Oyunun boktan dediğim günlerini özlüyorum.
-
nerde o eski usko :W
parti bug olayı vardı o zamanlar bilmem hangi koxp idi ismi.
1 kişi bug yaparak 8 kişilik parti kuruyordu. ama o 8 kişi kendisi idi.
bu şekilde epey char kastık filan. ama güzeldi cz ayrı bir yerdi exp kasma ayrı.
+8 itemi olan (shard shell raptor vs.) adam kraldı. ama şimdi +9lar follo$ olmuş durumda.
-
Rİft online'a bakın derim ;)
-
Bende rift ücretliyken Trail Olarak Denemiştim 1 hafta kadar çok sağlam bi pvp si var 13 level büyücü gibi bişidim bir sürü skil vardı ve sürekli pvp yapıyordum tekrar indirsemmi acaba ya, F2P olması aiondaki gibi kısıtlamalar gelmesine sebep oldumu ?